לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום כתיבה וספרות!!! והשורה הנעה - נוע תנוע! אוסף ביקורות הספרים של כל הזמנים אוסף אתגרי הכתיבהלכתיבה הציטוט הנבחר: 'הסופר, כמו הילד, אוהב לשחק משחקים, אבל יודע להציב את הגבול בין האמת לבדיון' מאת פרויד. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > כתיבה וספרות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-02-2007, 21:14
צלמית המשתמש של NVJ
  NVJ NVJ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.06
הרעיון נחמד, את היצירה לא אהבתי.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי einat8 שמתחילה ב "צבעים"

אני מצטער מראש על מה שאני אכתוב, אבל אני מרגיש שאני צריך לכתוב את זה.

משום מה קשה לי למצוא משהו מיוחד ביצירות שאותן את כותבת. אני מוצא דווקא קשר חזק בין כל היצירות שלך, והן שגרתיות מדי לטעמי.

אני לא מתכוון לתוכן היצירות, על תבנית האישה+אהבה+גבר כבר כתבתי לך, אבל יש משהו מעבר לזה.

אני חושב שטמון בך "פוטנציאל" עצום. שמתי את המילה פוטנציאל בין הסימנים האלה כי אני לא אוהב לומר על מישהו שיש בו פוטנציאל. אבל בכל-זאת, הייתי מאוד רוצה לראות אותך מנסה לכתוב בסגנון אחר לגמריי.

חוץ ממחזוריות ביצירות שלך (בכך אני מתכוון שהרעיון של "הנה רעיון X וכך יצרתי לי עולם טוב" חוזר על עצמו יותר מדי לטעמי) אני חושב שאת כותבת יותר מדי שמח. לא שזה רע חס וחלילה, זה טוב לכתוב על דברים שמחים, אבל אני חושב שכל יוצר/אמן צריך להיות מסוגל להתחבר גם לצדדים האפלים.

היתה יצירה אחת שכתבת, על איזהשהו פיגוע או משהו כזה, ששם באמת שינית קצת את הרעיון, אבל בכל זאת משהו מאוד מחזורי... לפעמים קשה לי לתאר מה בדיוק.

אני חושב שכדאי לך גם לנסות לכתוב מנקודות מבט שונות. לא רק מעיני הצופה בפיגועים, ולא רק מעיני האישה שאוהבת את אישהּ. זה קצת קשה לפעמים, אני יודע, אבל מהרגע שיש לך רעיון אחד, הבאים אחריו יבואו יותר בקלות, כך אני מאמין.

אומר גם דבר אחר - שחוץ מהדברים שכתבתי למעלה שאני חושב שצריכים שיפור, יש לך עוד דברים יפים שדווקא צריכים שימור...

כולי תקווה שתביני את מה שאני כותב, ואני גם מקווה שדברי יתקבלו על הצד הטוב ביותר.

מחכה ליצירה הבאה, ובהצלחה
חזרה לפורום
ישן 07-02-2007, 14:03
צלמית המשתמש של puzpuz
  משתמש זכר puzpuz puzpuz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.05.06
שלח הודעה דרך MSN אל puzpuz
עינת
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי einat8 שמתחילה ב "צבעים"

השירים שלך מאוד יפים. אני אוהב אותם מאוד, ולפעמים גם מתחבר אליהם. חלקם אכן שיגרתיים - אך חלקם יוצאים מן הכלל. לכן אני רוצה לתת לך עצה: קחי את רשימת השירים שלך (אם אין לך - תאגדי את כולם בערימה אחת) ומייני אותם:

1) בעלי אותו נושא. עם יש יותר משלושה שירים שאומרים את אותו הדבר בדיוק, בחרי את מה את השלושה שאותם את הכי אוהבת, ואת השאר שימי בצד וחכי להמשך.

2) מיוחדים ושגרתיים. יש לך כמה שירים (לא הרבה, אבל בכל זאת) שהם סתמיים, או שגרתיים, ביותר. שימי אותם בערימה בצד.

3) לקטי את האהובים עלייך ביותר ואגדי אותם לאוסף אחד. את השאר אל תכניסי לערימה שבצד, אלא החזירי אותם למקומם.

4) הערימה שבצד - היא הערימה האישית שלך, של הכתבים הלא-מוגמרים או הלא-כל-כך-מוצלחים (סליחה...). אספי אותם במגירה אחת. אולי תורישי אותם לבנייך ביום מן הימים.

בכל מקרה, לגבי השיר הזה - חיבבתי אותו. לדעתי הוא שייך לאלה שצריך להחזירם למקומם.

לא ניסיתי להעליב, אז אם העלבתי אותך אני מצטער. באמת.

מקווה שתשתמשי בעצתי (או בעצה טובה משלי, למשל; כמו של NVJ)
puzpuz.
חזרה לפורום

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:48

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר