
06-02-2007, 21:14
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 11.02.06
הודעות: 13,394
|
|
|
הרעיון נחמד, את היצירה לא אהבתי.
אני מצטער מראש על מה שאני אכתוב, אבל אני מרגיש שאני צריך לכתוב את זה.
משום מה קשה לי למצוא משהו מיוחד ביצירות שאותן את כותבת. אני מוצא דווקא קשר חזק בין כל היצירות שלך, והן שגרתיות מדי לטעמי.
אני לא מתכוון לתוכן היצירות, על תבנית האישה+אהבה+גבר כבר כתבתי לך, אבל יש משהו מעבר לזה.
אני חושב שטמון בך "פוטנציאל" עצום. שמתי את המילה פוטנציאל בין הסימנים האלה כי אני לא אוהב לומר על מישהו שיש בו פוטנציאל. אבל בכל-זאת, הייתי מאוד רוצה לראות אותך מנסה לכתוב בסגנון אחר לגמריי.
חוץ ממחזוריות ביצירות שלך (בכך אני מתכוון שהרעיון של "הנה רעיון X וכך יצרתי לי עולם טוב" חוזר על עצמו יותר מדי לטעמי) אני חושב שאת כותבת יותר מדי שמח. לא שזה רע חס וחלילה, זה טוב לכתוב על דברים שמחים, אבל אני חושב שכל יוצר/אמן צריך להיות מסוגל להתחבר גם לצדדים האפלים.
היתה יצירה אחת שכתבת, על איזהשהו פיגוע או משהו כזה, ששם באמת שינית קצת את הרעיון, אבל בכל זאת משהו מאוד מחזורי... לפעמים קשה לי לתאר מה בדיוק.
אני חושב שכדאי לך גם לנסות לכתוב מנקודות מבט שונות. לא רק מעיני הצופה בפיגועים, ולא רק מעיני האישה שאוהבת את אישהּ. זה קצת קשה לפעמים, אני יודע, אבל מהרגע שיש לך רעיון אחד, הבאים אחריו יבואו יותר בקלות, כך אני מאמין.
אומר גם דבר אחר - שחוץ מהדברים שכתבתי למעלה שאני חושב שצריכים שיפור, יש לך עוד דברים יפים שדווקא צריכים שימור...
כולי תקווה שתביני את מה שאני כותב, ואני גם מקווה שדברי יתקבלו על הצד הטוב ביותר.
מחכה ליצירה הבאה, ובהצלחה 
|