לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-01-2007, 19:19
  angel42 angel42 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.07.03
משטרה צבאית

טירונות של חודש וחצי ניתן לסיים אותו גם בשבועיים לא הייתי קורא טירונות הייתי קורא לזה מריחה בזבוז זמן .

משמעת קשה מאוד לא הייתי קורא לזה משמעת ,זה השפלות צעקות ליד האוזניים עד כדי ציפצופים באזניים ,עמידות ישיבות התנכלויות לחיילים ,,פטור משמירות לחיילים לקקנים, אם אתה חולה ישלחו אותך לרופא תקבל אקמול ,רק אם יש לך חום תקבל גימלים.כמו שעשו אחרים חצי מחלקה שתו שוקו חם החום עלה קיבלו גימלים ,והחברה שהיו צריכים לצאת סוף שבוע נשארו בבסיס. "הבן שלי היה לו שפעת שיעולים שקדים נפוחים שלא יכל לבלוע אוכל ,נתנו לו קלגרון ואקמול כל זה קרה בגלל שהאוהל היה מלא חורים וחדר גשם ונרטב לו השק שינה ביקש מהמפקד שק שינה אחר אמר אין והוא היה צריך לישון עם שק שינה רטוב,היה לו תורנות מטבח ורסר המטבח אמר לו תשמור לי על שני שניצלים האלה לחיילים שלא אכלו בא מפקד שכבר אכל ,תקע את המזלג באחד השניצלים הבן שלי התנגד כי הם שמורים אמר בוא לצד אידיוט. הבן שלי מגדל זקן כבר שנה וחצי והתגייס עם זקן ,רצו שהוא יתגלח התנגד, מפקד אחד אמר לו "אני יגלח אותך בעצמי אם לא תתגלח" ,ומאז התנכלו כל המפקדים ,

בשבוע האחרון של הטירונות בא המ"מ אמר לו אתה צריך לחתום לפי החוק על זקן שאתה משאיר אותו לפחות שנה אמר אין בעיה עד היום מחכה עדיין לא החתימו אותו". יש גם יום הורים שמסבירים לך מה זה משטרה צבאית מראים לך סרטון מפחיד על ההתחלה ,פלישות לשטחים כמו בקרבי,מסתערים על בתים,תופסים עריקים,

מה זה להיות שוטר ובסוף מפקד הבסיס נותן דוגמא "שאמא אחת באה בסיום טקס ההשבעה ואומרת לו שלחתי ילד קיבלתי גבר".

אבל הוא שכח לציין שאנחנו שולחים ילדים בריאים,עם בטחון עצמי,ילדים מאושרים, וחוזרים אלינו חולים עם בטחון עצמי ירוד, מפוחדים,אפילו חיוך שהיה להם אתה לא רואה על הפנים שלהם,ושולחים אותם לכלא במקום לעזור להם להבין אותם,לשאול מה הבעיה כלום אתה שולח את הילד שלך לצבא והם מתנהגים אליהם כמו סמרטוטים. והיית צריך לראות את הילד בטקס ההשבעה איזה מאושר שסיים את כל הסבל הזה וקיווה שזה ישאר מאחור וימשיך להיות יותר טוב. למחרת הטקס היה לו תור אצל רופא מומחה,הרופא הביא לו פטור מנעלים מאמצים מסעות והזמנת מידרסים ובדיקת סי טי ברגלים והורדת פרופיל ל 64 על ידי וועדה הרפואית שישלח על ידי רופא הבסיס. חזר לבסיס באותו יום במקום לשאול אותו מה היה איך הוא מרגיש עוד לא הניח את התיק המפקד ישר אמר לו תעלה על ב אתה שומר,לא מספיק טחנו אותו כל הטירונות בשמירות השפלות התנכלויות וזה פעם ראשונה שהוא סירב לפקודה שפטו אותו קיבל שבוע ריתוק. למחרת היו צריכים לפנות אותם לקורסים הודיעו לו שהוא הולך למעברים. "בבקום שהתגייס אמרו לו שהוא הולך למצח ,באמת ילד מוכשר מאוד בעיקר במחשבים, חברים שלו שהתגייסו לממר"ם באים להתייעץ איתו. בטירונות מתוך 80 חיילים בחרו 13 לראיון למצח בינהם גם הוא, היה בטוח שהולך למצח", שיבצו אותו למעברים כנראה זה חלק מהתנכלות, סרב להתפנות, שפטו אותו על סירוב פינוי וגם על הזקן. קיבל 7 ימים מחבוש ו 14 יום על תנאי.

השתחרר לאחר חמישה ימים וסיפר לאחר מה שסבלתי והתנכלויות מצד המפקדים בטירונות, "אני כבר מחוסן" שישבצו אותי 3 שנים בכלא זה לא ירתיע אותי.

28.01.2007 חזר לבסיס ביום ראשון הסמ"פ אמר אתה עדיין באותה גישה אמר לו כן , במשפט אמר למפקד סא"ל מפקד הבסיס "לא איכפת לי להיות אפילו טבח" למרות שיש לו כישורים גבוהים חבל שהצבא יפסיד חייל כמוהו שרוצה לתרום למדינה כנראה שלצבא לא איכפת.קיבל 7 ימים מחבוש והפעיל את ה14 יום .

-הבן שלי לא יודע מה לעשות הוא אומר לי :"אני לא מבין לאן הגעתי אני לא יודע מה אני עושה פה, זה לא הצבא שייחלתי,חשבתי שאני יכול לתרום משהו ושזה יעניין אותי ,וכל כך רציתי להתגייס כרגע אני חושב אחרת" עד היום לא נשלח לוועדה רפואית לבדיקות סי טי והזמנת מידרסים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-01-2007, 19:44
  Yotamz Yotamz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.04.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי angel42 שמתחילה ב "משטרה צבאית"

אני רוצה להגיד משהו שיכלול בערך את כל מה שכתבת פה במילה אחת - טירונות.

בטירונות מפקדים צועקים, בטירונות מזלזלים לפעמים בחיילים (לא תקין אבל ככה זה), בטירונות טוחנים שמירות ועבודות רס"ר, בטירונות לא מקבלים הרבה הקלות מרופאים (מתוך הנחה, נכונה לצערי, שחיילים משתמשים בבעיות בריאותיות כדי להתחמק מ-1001 דברים), בטירונות דברים לוקחים זמן..

..אני יכול להמשיך לכתוב כאן עד מחר משפטים שמתחילים ב"בטירונות...".

אני רוצה לבקש ממך, עם הדאגה לבן שלך שאני לא מזלזל בה חס וחלילה, להכניס את הדברים לפרופורציות הנכונות. כל סיפור הזוועות שתיארת כאן מתחיל ונגמר תוך חודש וחצי.

לצורך השוואה, מדבר איתך בנאדם שהטירונות היתה לו קשה במיוחד, ככה שאני יכול להזדהות עם רוב (אם לא כל) מה שכתבת כאן.

--
בקשר לשיבוץ במעברים - שיבוץ אפשר לשנות בעיקר ע"י דיבורים עם גורמים מספיק בכירים, כאן אתה נכנס לתמונה.

אל תישברו, ושיהיה בהצלחה.

--
עריכה:
בקשר להתנכלות שכתבת - אני בטוח שיהיו עוד הרבה חיילים שירגישו ככה, שוב, טירונות.
חוסר התאום של המפקדים במסגרת הזאת לפעמים גורר מקרים שחייל "נדפק", לדוגמא כמו שמפקד אחד מאשר לו להסתובב עם זקן ומפקד אחר לא יודע מזה ונותן לו עונש.
שוב - לא תקין, אבל זה קורה, וכמעט לכולם.
ישן 03-02-2007, 15:51
  angel42 angel42 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.07.03
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי angel42 שמתחילה ב "משטרה צבאית"

טירונות של חודש וחצי ניתן לסיים אותו גם בשבועיים, לא הייתי קורא לזה טירונות הייתי קורא לזה מריחה ובזבוז זמן .

משמעת קשה מאוד לא הייתי קורא לזה משמעת, זה השפלות צעקות ליד האוזניים עד כדי ציפצופים באזניים, עמידות ישיבות התנכלויות לחיילים, פטור משמירות לחיילים לקקנים, אם אתה חולה ישלחו אותך לרופא תקבל אקמול, רק אם יש לך חום תקבל גימלים.
כמו שעשו אחרים חצי מהמחלקה שתו שוקו חם, החום עלה קיבלו גימלים, והחברה שהיו צריכים לצאת סוף שבוע נשארו בבסיס.
הבן שלי היה לו שפעת שיעולים שקדים נפוחים שלא יכל לבלוע אוכל, נתנו לו קלגרון ואקמול, כל זה קרה בגלל, שהאוהל שלו היה מלא חורים וחדר גשם ונרטב לו השק שינה, ביקש מהמפקד שק שינה אחר, אמר "אין" והוא היה צריך לישון עם שק שינה רטוב, היה לו תורנות מטבח ורס"ר המטבח אמר לו תשמור לי על שני שניצלים האלה לחיילים שלא אכלו, בא מפקד שכבר אכל ,תקע את המזלג באחד השניצלים הבן שלי התנגד כי הם שמורים אמר בוא לצד אידיוט כמעט רצה להרביץ לו.
הבן שלי מגדל זקן כבר שנה וחצי והתגייס עם זקן ,רצו שהוא יתגלח התנגד, מאז התנכלו לו כל המפקדים, מפקד אחד אמר לו "אני יגלח אותך בעצמי אם לא תתגלח".

בשבוע האחרון של הטירונות, בא המ"מ אמר לו אתה צריך לחתום לפי החוק על זקן שאתה משאיר אותו לפחות שנה, אמר "אין בעיה" עד היום הבן שלי מחכה, עדיין לא החתימו אותו.
יש גם "יום הורים" במשטרה צבאית, שמסבירים לך מה זה משטרה צבאית, מראים לך סרטון מפחיד על ההתחלה, פלישות לשטחים כמו בקרבי, מסתערים על בתים, תופסים עריקים, מה זה להיות שוטר ובסוף מפקד הבסיס נותן דוגמא "שאמא אחת באה בסיום טקס ההשבעה ואומרת לו שלחתי ילד קיבלתי גבר".
אבל הוא שכח לציין, שאנחנו שולחים ילדים בריאים, עם בטחון עצמי, ילדים מאושרים, וחוזרים אלינו חולים עם בטחון עצמי ירוד, מפוחדים, אפילו חיוך שהיה להם אתה לא רואה על הפנים שלהם, ושולחים אותם לכלא במקום לעזור להם, להבין אותם, לשאול מה הבעיה כלום, אתה שולח את הילד שלך לצבא והם מתנהגים אליהם כמו סמרטוטים.
והיית צריך לראות את הילד בטקס ההשבעה, איזה מאושר שסיים את כל הסבל הזה וקיווה שזה ישאר מאחור וימשיך להיות יותר טוב.
למחרת הטקס היה לו תור אצל רופא מומחה, הרופא הביא לו פטור מנעלים, ממאמצים, ממסעות, מריצות, הזמנת מידרסים ובדיקת סי טי ברגלים והורדת פרופיל ל 64 עלידי וועדה הרפואית שישלח על ידי רופא הבסיס.
חזר לבסיס באותו יום במקום לשאול אותו מה היה, איך הוא מרגיש עוד לא הניח את התיק, המפקד בא אליו אמר אנחנו לא שוברים איתך "דיסטנס" ,ישר אמר לו תעלה על ב אתה שומר הוא אמר "לא מספיק טחנו אותי כל הטירונות בשמירות, השפלות והתנכלויות, וזה פעם ראשונה שהוא סירב לפקודה, קיבל שבוע ריתוק.
למחרת היו צריכים לפנות אותם לקורסים שהיגיע התור שלו לשיבוץ, היה ויכוח בין המ"מ לרס"פ, הרס"פ אמר למ"מ "לא איכפת לי איפה הוא אני רוצה אותו ב " לא שמע את ההמשך כי הם נכנסו לחדר והיה איזה ויכוח שיצאו מהחדר הודיעו לו שהוא הולך למעברים. "בבקום שהתגייס אמרו לו שהוא הולך למצח, באמת ילד מוכשר מאוד בעיקר בתחום המחשבים, חברים שלו שהתגייסו לממר"ם באים להתייעץ איתו. בטירונות מתוך 80 חיילים בחרו 13 לראיון למצח בינהם גם הוא, היה בטוח שהולך למצח", שיבצו אותו למעברים כנראה זה חלק מהתנכלות, סרב להתפנות, שפטו אותו על סירוב פינוי וגם על הזקן, (עיסקת חבילה) קיבל 7 ימים מחבוש ו- 14 יום עלתנאי.
השתחרר לאחר חמישה ימים וסיפר לאחר מה שסבלתי, והתנכלויות מצד המפקדים בטירונות, "אני כבר מחוסן" שישבצו אותי 3 שנים בכלא זה לא ירתיע אותי.

28.01.2007 חזר לבסיס ביום ראשון, הסמ"פ אמר אתה עדיין באותה גישה ענה לו כן, במשפט אמר למפקד סא"ל מפקד הבסיס "לא איכפת לי להיות אפילו טבח" מרוב ייאוש, למרות שיש לו כישורים גבוהים, חבל שהצבא יפסיד חייל כמוהו שרוצה לתרום למדינה, כנראה שלצבא לא איכפת. קיבל 7 ימים מחבוש והפעיל אתה -14 יום, קיבל 21 יום.
בכלא הלך לרופאה הוא הראה לה את כל המיסמכים, הרופאה היתה המומה שעדיין אף אחד לא טיפל בבעיה, והרופאה קבע לו תור לוועדה הרפואית למרות שהיא טוענת שזה התפקיד של רופא הבסיס.

-הבן שלי לא יודע מה לעשות הוא אומר לי:"אני לא מבין לאן הגעתי, אני לא יודע מה אני עושה פה, זה לא הצבא שייחלתי, חשבתי שאני יכול לתרום משהו ושזה יעניין אותי, וכל כך רציתי להתגייס כרגע אני חושב אחרת "כרגע בכלל לא רוצה לשמוע על משטרה צבאית, אפילו לא על הצבא, המוטיבציה שלו ירדה לאפס.

נערך לאחרונה ע"י angel42 בתאריך 03-02-2007 בשעה 16:01.
ישן 03-02-2007, 16:46
  GilBates GilBates אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.01.07
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי angel42 שמתחילה ב "[font=Aharoni][font=Times New..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי angel42
טירונות של חודש וחצי ניתן לסיים אותו גם בשבועיים, לא הייתי קורא לזה טירונות הייתי קורא לזה מריחה ובזבוז זמן .

פה אין שום דבר חדש. כל טירונות ניתן להעביר בזמן קצר יותר, אבל מה לעשות שצריך לחנך את החיילים ולא כולם איכותיים. עד שנכנסת המשמעת הצבאית. מבחינת תכנים מעשיים - הרבה פחות משבועיים.

ציטוט:

משמעת קשה מאוד לא הייתי קורא לזה משמעת, זה השפלות צעקות ליד האוזניים עד כדי ציפצופים באזניים, עמידות ישיבות התנכלויות לחיילים, פטור משמירות לחיילים לקקנים, אם אתה חולה ישלחו אותך לרופא תקבל אקמול, רק אם יש לך חום תקבל גימלים.
כמו שעשו אחרים חצי מהמחלקה שתו שוקו חם, החום עלה קיבלו גימלים, והחברה שהיו צריכים לצאת סוף שבוע נשארו בבסיס.

... לא נשמע כמו השפלות אלא משמעת סטנדרטית, לרבות צעקות. לא שאני מצדיק אישית צעקות, אבל מה לעשות ורוב הטירונות מתנהלת בצעקות וזאת מציאות סבירה בסה"כ.

ציטוט:
הבן שלי היה לו שפעת שיעולים שקדים נפוחים שלא יכל לבלוע אוכל, נתנו לו קלגרון ואקמול, כל זה קרה בגלל, שהאוהל שלו היה מלא חורים וחדר גשם ונרטב לו השק שינה, ביקש מהמפקד שק שינה אחר, אמר "אין" והוא היה צריך לישון עם שק שינה רטוב, היה לו תורנות מטבח ורס"ר המטבח אמר לו תשמור לי על שני שניצלים האלה לחיילים שלא אכלו, בא מפקד שכבר אכל ,תקע את המזלג באחד השניצלים הבן שלי התנגד כי הם שמורים אמר בוא לצד אידיוט כמעט רצה להרביץ לו.
הבן שלי מגדל זקן כבר שנה וחצי והתגייס עם זקן ,רצו שהוא יתגלח התנגד, מאז התנכלו לו כל המפקדים, מפקד אחד אמר לו "אני יגלח אותך בעצמי אם לא תתגלח".

בשבוע האחרון של הטירונות, בא המ"מ אמר לו אתה צריך לחתום לפי החוק על זקן שאתה משאיר אותו לפחות שנה, אמר "אין בעיה" עד היום הבן שלי מחכה, עדיין לא החתימו אותו.

הצבא היא מערכת לא פשוטה ולעתים גם לא יעילה באופן יוצא דופן. אני מבין את ההגיון מאחורי חלק מן הפעולות. כאשר גם הבן שלך יתרגל למערכת צבאית, הוא ידע מה לענות ואיך.

ציטוט:
יש גם "יום הורים" במשטרה צבאית, שמסבירים לך מה זה משטרה צבאית, מראים לך סרטון מפחיד על ההתחלה, פלישות לשטחים כמו בקרבי, מסתערים על בתים, תופסים עריקים, מה זה להיות שוטר ובסוף מפקד הבסיס נותן דוגמא "שאמא אחת באה בסיום טקס ההשבעה ואומרת לו שלחתי ילד קיבלתי גבר".
אבל הוא שכח לציין, שאנחנו שולחים ילדים בריאים, עם בטחון עצמי, ילדים מאושרים, וחוזרים אלינו חולים עם בטחון עצמי ירוד, מפוחדים, אפילו חיוך שהיה להם אתה לא רואה על הפנים שלהם, ושולחים אותם לכלא במקום לעזור להם, להבין אותם, לשאול מה הבעיה כלום, אתה שולח את הילד שלך לצבא והם מתנהגים אליהם כמו סמרטוטים.

אני לא יודע כמה מוצלחים או לא מוצלחים מאמצי השכנוע והמוטיבציה, אבל רוב החיילים (באופן סטטיסטי) מצליחים לעבור את הטירונות בלי להיכנס לכלא. הטירונות קשה לרוב האנשים ופוגעת בבטחון העצמי שלהם, אבל הפגיעה היא זמנית בהחלט ומשתקמת יפה, תלוי ההבנה של מה זה טירונות ולמה עושים את זה.

ציטוט:

והיית צריך לראות את הילד בטקס ההשבעה, איזה מאושר שסיים את כל הסבל הזה וקיווה שזה ישאר מאחור וימשיך להיות יותר טוב.

כמו כולם בערך?

ציטוט:

למחרת הטקס היה לו תור אצל רופא מומחה, הרופא הביא לו פטור מנעלים, ממאמצים, ממסעות, מריצות, הזמנת מידרסים ובדיקת סי טי ברגלים והורדת פרופיל ל 64 עלידי וועדה הרפואית שישלח על ידי רופא הבסיס.
חזר לבסיס באותו יום במקום לשאול אותו מה היה, איך הוא מרגיש עוד לא הניח את התיק, המפקד בא אליו אמר אנחנו לא שוברים איתך "דיסטנס" ,ישר אמר לו תעלה על ב אתה שומר הוא אמר "לא מספיק טחנו אותי כל הטירונות בשמירות, השפלות והתנכלויות, וזה פעם ראשונה שהוא סירב לפקודה, קיבל שבוע ריתוק.

ישנו איסור מטכ"לי על שבירת דיסטנס בטירונות. לא זאת ועוד אלא שכל עוד הוא חייל ביחידה, בהחלט לגיטימי לשלוח אותו לשמירה ולחלוטין לא לגיטימי מבחינתו לסרב פקודה. לא פלא שהוא קיבל ריתוק.

ציטוט:
למחרת היו צריכים לפנות אותם לקורסים שהיגיע התור שלו לשיבוץ, היה ויכוח בין המ"מ לרס"פ, הרס"פ אמר למ"מ "לא איכפת לי איפה הוא אני רוצה אותו ב " לא שמע את ההמשך כי הם נכנסו לחדר והיה איזה ויכוח שיצאו מהחדר הודיעו לו שהוא הולך למעברים. "בבקום שהתגייס אמרו לו שהוא הולך למצח, באמת ילד מוכשר מאוד בעיקר בתחום המחשבים, חברים שלו שהתגייסו לממר"ם באים להתייעץ איתו. בטירונות מתוך 80 חיילים בחרו 13 לראיון למצח בינהם גם הוא, היה בטוח שהולך למצח", שיבצו אותו למעברים כנראה זה חלק מהתנכלות, סרב להתפנות, שפטו אותו על סירוב פינוי וגם על הזקן, (עיסקת חבילה) קיבל 7 ימים מחבוש ו- 14 יום עלתנאי.
השתחרר לאחר חמישה ימים וסיפר לאחר מה שסבלתי, והתנכלויות מצד המפקדים בטירונות, "אני כבר מחוסן" שישבצו אותי 3 שנים בכלא זה לא ירתיע אותי.

לגבי הטענה על שיבוץ חיילים לממר"מ... יש כמות מאוד גדולה של חיילים בעלי ידע כזה או אחר במחשבים. יש לצבא בעייה קשה למיין אותם ולכן הרבה מהם לא מגיעים לממר"מ (כמו שאני לא הגעתי).
לגבי השיבוץ למעברים כהתנכלות במקום למצ"ח... ככל הנראה בלתי אפשרי אלא אם נתוני החייל לא גבוהים. בשביל להציב חייל למקצוע בניגוד לקב"א מאפיין, צריך אישור של דרג גבוה מאוד באגף משאבי אנוש, אלא אם:

א. מצ"ח החליטו שהם לא רוצים אותו בעקבות סירוב הפקודה (מאוד לגיטימי מבחינתם). במקרה כזה הוא היה הולך להיות שוטר צבאי ולא במעברים.
ב. אין לו את הנתונים להגיע למצ"ח.
ג. ניתן אישור מדרג בכיר - אם החייל בעייתי או הוצג ככזה, אפשרי בהחלט.

ציטוט:

28.01.2007 חזר לבסיס ביום ראשון, הסמ"פ אמר אתה עדיין באותה גישה ענה לו כן, במשפט אמר למפקד סא"ל מפקד הבסיס "לא איכפת לי להיות אפילו טבח" מרוב ייאוש, למרות שיש לו כישורים גבוהים, חבל שהצבא יפסיד חייל כמוהו שרוצה לתרום למדינה, כנראה שלצבא לא איכפת. קיבל 7 ימים מחבוש והפעיל אתה -14 יום, קיבל 21 יום.
בכלא הלך לרופאה הוא הראה לה את כל המיסמכים, הרופאה היתה המומה שעדיין אף אחד לא טיפל בבעיה, והרופאה קבע לו תור לוועדה הרפואית למרות שהיא טוענת שזה התפקיד של רופא הבסיס.

-הבן שלי לא יודע מה לעשות הוא אומר לי:"אני לא מבין לאן הגעתי, אני לא יודע מה אני עושה פה, זה לא הצבא שייחלתי, חשבתי שאני יכול לתרום משהו ושזה יעניין אותי, וכל כך רציתי להתגייס כרגע אני חושב אחרת "כרגע בכלל לא רוצה לשמוע על משטרה צבאית, אפילו לא על הצבא, המוטיבציה שלו ירדה לאפס.

לא הצבא שייחלתי? הצבא הוא לא תכנית כבקשתך. טבח הוא בוודאות לא יהיה, זה לא מתאים לשיוך החיילי שלו. משום מה אני מפקפק בגירסה שהוא בא לתרום ולא לעשות משהו שמעניין אותו.

שוב, יכול להיות שאני טועה... אבל כל הסיפור נשמע לא משכנע במיוחד. בכל מקרה ישנם גופים מתאימים בצבא שמיועדים לטפל במקרים כאלו - נציב קבילות החיילים, קצינת פניות הציבור... אם אתם חושבים שנעשה לכם עוול, פנו בצורה מסודרת לגורמים אלו ותבעו תשובה יסודית ורצינית. קל מאוד להביע טענות כאשר אין מי שיעמוד מולם.
ישן 03-02-2007, 18:15
  Yotamz Yotamz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.04.05
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי angel42 שמתחילה ב "שיבוץ"

1. זה לא חשוד, זה קורה הרבה בטירונות שמפקדים מתלחשים ביניהם, וגם אם לא זה לא משנה כי הוא הרס"פ היה אומר למ"מ את הדעה שלו גם בישיבת סגל.

2. אם כל מה שאתה אומר נכון - זה באמת מעצבן (אם כי אני לא בטוח שזה לא תקין מבחינת הגורמים הנוגעים בדבר).
אתה והבן שלך צריכים לדבר עם מי שהחליט לא לקבל אותו, או אם זה לא יעזור - לפנות לגורמים בכירים יותר בחיל.

מפקדי טירונים הם גם בני אדם, אני אישית מכיר כמה כאלה, אני לא מאמין שהם סתם תפסו מישהו באמצע הטירונות והחליטו לשנוא אותו ולדפוק אותו.
יש איזשהו סיכוי שקרו עוד דברים חוץ מסירוב הפקודה הזה?

3. נשמע שהנתונים שלו מתאימים, שוב - תבדוק את העניין עם מישהו שיכול לשנות אותו.

--
להוציא עצבים בפורום זה עוזר, אבל לא אני ולא אף אחד מעשרות האנשים כאן בפורום ישנה לו את השיבוץ.
אם אתה רוצה לתקן את המצב ולא רק להתלונן עליו - פנה לגורמים הרלוונטיים.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:47

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר