לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-02-2007, 20:40
  קטע גדול קטע גדול אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.02.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי namel שמתחילה ב "עונת המבחנים עלינו"

אוי בחייך, זה הכי כיף..
אתה מרגיש שאתה חי כשאתה לומד למבחן של קורס שלם ביום וחצי, בגלל שדוגרי עדיף לקחת את המבחנים פרה פרה ולא ללמוד להכל ביחד ואז יש לך סמטוחה.
ואז אתה מסתכל על כל התיכוניסטים האלה.. וחושב - הם בוכים על מה שיש להם?
הם?
הם אומרים שאין להם זמן?
ולהזדיין עם אנשים יש להם זמן!
לי אפילו לעשות ביד אין זמן!
והם, עם המבחנים לילדים קטנים שלהם, שכוללים חומר ברמה מטופשת של בגרויות של משרד החינוך - ובאונ' אתה רואה כמה שמשרד החינוך מטופש והבגרויות האלה קלילות, הם מתלוננים?
הלוואי עליי כל הזמן הפנוי שיש להם!

אבל חוצמזה זה סבבה
וגם יש אחלה אווירה עם שאר החבר'ה כי אתם הרי באותה סירה, ואחרי כל מבחן שהולך לך טוב אתה מרגיש שאתה עושה עם עצמך משו - ולא סתם משקר ומיילל ומזדיין D:
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-02-2007, 21:04
  קטע גדול קטע גדול אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.02.07
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי namel שמתחילה ב "אין ספק, ההרגשה אחרי, עם ציון טוב היא הרגשה ממש ממש טובה"

לגמרי איתך
ואצלי זה בכלל נוראי - המבחן האחרון שלי הוא ביום שמתחיל סמסטר ב' - מועד ב' של מבחן שוויתרתי עליו פשוט כי לא היה לי זמן ללמוד.
מצד שני, לא יודע מה איתך, אבל אצלי התקופה הכי "קשה" זאת התקופה הזאת. אין לי שיעורי בית או דברים שאני צריך להגיש, פשוט כי לא צריך (וזה קשור פשוט למה שאני לומד - צריך פשוט לשנן ולדעת ולהבין, אבל לא לתרגל ) - ככה שאני אומר לעצמי "אוקיי, התקופה הזאת תיגמר, אח"כ תחגוג 3 וחצי חודשים עד יוני, תשלים את כל מה שהפסדת"
וזה דוגרי מנחם
תוסיף את העובדה שאם באמתתתת המקצוע מעניין אותך - לא אכפת לך ללמוד.
זה לא כמו ספרות או חיבור או שאר המקצועות הבולשיטיים שהילדים הקטנים לומדים בתיכון, זה משו שאתה רואה את ההגיון שעומד מאחוריו. אתה לא לומד סתם. אין כזה דבר "סתם" - וזה עוזר

מה שכן - הורגים אותי הילדים הקטנים שאומרים שאין להם זמן D: הם לא מסוגלים לשער בנפשם הרכה התמימה הזכה והבתולית (טוב, בתולית כבר לא, אבל לא באשמתי) - מזה "אין לי זמן".

עד כאן נאומי הרגשני :_)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:43

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר