03-02-2007, 19:29
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 10.04.04
|
|
|
יום טוב היה לי
אתמול בערב היינו אצל בן דוד של אמי בביקור ראשון מאז שהתחתן כל המשפחה הגדולה (משהו כמו סעודה ענקית עם 60 אנשים ) שתינו ואכלנו וצחקנו וכולה
חזרנו הביתה ב 1 בלילה
חבר שלי שהתארס באותו ערב כבר התקשר אליי פעמיים ואני מייד נוסע אליו בלילה , שותים וצוחקים ומדברים עד 3 וחצי בלילה וחוזר הביתה
בבוקר סוגרים עסקה טובה ורק נשאר חתימת הסכם ( תודה לאל )
נזכר שאני חייב טסט ביום שני אז נוסע למוסך כדי לבדוק אם יש איזה משהו שאני צריך להחליף או לטפל באוטו , אחרי בדיקה קפדית של המערכת נאמר לי ש 99% תעבור בלי בעיה, אם יהיו מניאקים אז יכשילו אותך בגלל משלוש ימני שיש בו קצת אבל ממש קצת חופש שזה לא משמעותי אז זה יכול להיות לפי מצב רוח של הבוחן . טוב ויפה .
נוסע ישר אצל סבתא וסבא שם כל המשפחה יושבת (דודים דודות ובני משפחה ) מחכים לי כדי לאכול מחאמר ושותים יין |(תוצרת בית שדוד שלי מכין ) ואני מתחיל לשתות יין משובח .
ארוחת צהריים מחאמר נפלאה ואני כבר עם בטן שהולכת להתפוצץ ואז סבתא מביאה קינוח של "פטייר בלאבן" לא לשאול בדיוק כי אין לי מושג איך להסביר אבל זה יותר טעים מכנאפה 
חזרנו הביתה עכשיו ואני כבר מקבל טלפונים למה עושים הלילה בגלל שהחבר התארס ואתמול לא "עשינו לו איזה משהו " אז כנראה שהלילה מזימינים אותו לאיזה מקום טוב , למרות שיש כבר כמה שמנדנדים לנסוע לג'ויה בקריות ואחרים לתל עדשים .
אבל קודם כל ולפני הכל אני צריך לנסוע לפתיחת שריפס באר של חבר טוב שלי בנצרת שהיום עושה את הפתיחה של המקום .
אממממממ זהו בינתיים 
אוהה מה לא טוב, אני חייב ללמוד למבחן - טוב היום כבר אין מצב ללימודים ממחר אני חייב לחרוש איכשהו