לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה עשרים פלוס 20plus.fresh.co.il I'll be back חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > 20 פלוס
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-02-2007, 17:22
צלמית המשתמש של אשת דשא
  אשת דשא אשת דשא אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.04
יוזמה חדשה למצב רוח משופר והרגשה טובה יותר:)

אז ככה, נמאס לי כבר מהעבדה כשאנשים שמאוד אכפת לי מהם לא מרוצים מכלום/מרגישים רע/שוכחים לתת לעצמם את הקרדיט המתאים/ שוכחים מי הם באמת ועוד הרבה דברים אחרים....
לכן החלטתי לפעול.... אמרתי לאלו שקרובים אלי... שהם צריכים למצוא בכל יום אפילו ביום הכי נוראי משהו אחד שהיה מיוחד עבורם. ואני יכולה להעיד שחלקם התחילו להרגיש טיפה יותר טוב....

אז החלטתי שכדאי לנסות את זה גם פה... הרי כולנו אנשים סך הכל... ולכולנו יש ימים רעים... וכולנו מעדיפים את החיוך על פני הכעס...

זאת הסיבה שאני מבקשת שכל אחד ירשום כאן משהו אחד מיוחד שקרה לו היום או מחר זאת אומרת שהאשכול הזה יהפוך לאשכול מיוחד שישפר את מצב הרוח של כולנו
אז שיהיה המשך יום מדהים..... לכווווווווווווווווווווווווווווווולם

נ.ב
מוקדש לאחד המיוחד

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-02-2007, 19:29
צלמית המשתמש של White-Night
  White-Night White-Night אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.04.04
יום טוב היה לי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אשת דשא שמתחילה ב "יוזמה חדשה למצב רוח משופר והרגשה טובה יותר:)"

אתמול בערב היינו אצל בן דוד של אמי בביקור ראשון מאז שהתחתן כל המשפחה הגדולה (משהו כמו סעודה ענקית עם 60 אנשים ) שתינו ואכלנו וצחקנו וכולה
חזרנו הביתה ב 1 בלילה
חבר שלי שהתארס באותו ערב כבר התקשר אליי פעמיים ואני מייד נוסע אליו בלילה , שותים וצוחקים ומדברים עד 3 וחצי בלילה וחוזר הביתה
בבוקר סוגרים עסקה טובה ורק נשאר חתימת הסכם ( תודה לאל )
נזכר שאני חייב טסט ביום שני אז נוסע למוסך כדי לבדוק אם יש איזה משהו שאני צריך להחליף או לטפל באוטו , אחרי בדיקה קפדית של המערכת נאמר לי ש 99% תעבור בלי בעיה, אם יהיו מניאקים אז יכשילו אותך בגלל משלוש ימני שיש בו קצת אבל ממש קצת חופש שזה לא משמעותי אז זה יכול להיות לפי מצב רוח של הבוחן . טוב ויפה .
נוסע ישר אצל סבתא וסבא שם כל המשפחה יושבת (דודים דודות ובני משפחה ) מחכים לי כדי לאכול מחאמר ושותים יין |(תוצרת בית שדוד שלי מכין ) ואני מתחיל לשתות יין משובח .
ארוחת צהריים מחאמר נפלאה ואני כבר עם בטן שהולכת להתפוצץ ואז סבתא מביאה קינוח של "פטייר בלאבן" לא לשאול בדיוק כי אין לי מושג איך להסביר אבל זה יותר טעים מכנאפה
חזרנו הביתה עכשיו ואני כבר מקבל טלפונים למה עושים הלילה בגלל שהחבר התארס ואתמול לא "עשינו לו איזה משהו " אז כנראה שהלילה מזימינים אותו לאיזה מקום טוב , למרות שיש כבר כמה שמנדנדים לנסוע לג'ויה בקריות ואחרים לתל עדשים .
אבל קודם כל ולפני הכל אני צריך לנסוע לפתיחת שריפס באר של חבר טוב שלי בנצרת שהיום עושה את הפתיחה של המקום .
אממממממ זהו בינתיים

אוהה מה לא טוב, אני חייב ללמוד למבחן - טוב היום כבר אין מצב ללימודים ממחר אני חייב לחרוש איכשהו

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:17

הדף נוצר ב 0.10 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר