08-02-2007, 00:53
|
|
|
|
חבר מתאריך: 06.12.06
|
|
|
אין לך מושג על חיל התותחנים
ציטוט:
אבל תותחנים כן שונים מיחידות השדה האחרות מבחינת המוטיבציה בהן...
שוב פעם אני לוקח את אחי בתור דוגמא- הוא נמצא בקורס מ"כים כרגע וחוץ ממה שרשמתי מקודם על החוסר מוטיבציה של הרוב (ועוד פעם, מצטער על ההכללה אבל הרוב הוא כזה...)
|
תקשיב טוב, מר BALBL
פשוט אין לך מושג...
ידוע לך שבמלחמה האחרונה התייצבו 100% מהחיילים? גדוד המילואים שלי קיבל צוי 8, וכולם, פשוט כולם פשוט באו מיד... עזבו הכל ובאו! איך אתה אומר שאין מוטיבציה ושהרוב הוא כזה?
אתה פשוט לא מכיר את החת"ם. חיילים איכותיים לא פחות מחילות אחרים בצבא, מבצעים את התפקיד בצורה מקצועית, על הצד הטוב ביותר ולראיה הישגי החת"ם במלחמה האחרונה. רמת הדיוק היתה עד כדי "סיכול ממוקד", רוצים שנוריד בית ספציפי, הורדנו בית ספציפי וכל זה כאשר הוא מעבר לאופק.... החיל היחיד אין עליו תלונות במלחמה האחרונה, שביצע את תפקידו בצורה טובה מאוד.
איתי בגדוד יש אנשים שבחיים האזרחיים שלהם הם עובדים עצמאיים, סגרו את העסק ובאו. כשהם במילואים העסק סגור, אין הכנסות, אין מי שיחליף אותם בעסק. למרות כל זאת, סגרו את העסק ובאו, בלי לחשוב פעמיים. מעולם לא ראיתי מוטיבציה גבוהה כ"כ כמו שהתגלה במלחמה האחרונה.
אחרי ירי של אלפי פגזים, לילות רבים ללא שינה, אחרי הפעלה ארוכה שאתה רק מנסה להיכנס לשק שינה עוד לא מספיק לעצום עיניים וכבר אומרים לך שיש עוד הפעלה, ואתה יוצא מהשק"ש, והגב כבר גמור ואין כח עוד לסחוב פגזים ולמרות זאת אין ברירה, כי מבקשים בקשר אש לחילוץ, ואנחנו מגיבים בכל המהירות שאנחנו יכולים ובכל הרעל שיש. מי אתה בכלל שתגיד שאין מוטיבציה בתותחנים? איזה היכרות יש לך בכלל עם החיל הזה? אנשים כמוך פשוט מביאים לי עצבים...
|