לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-02-2007, 22:38
  CBF500 CBF500 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.12.06
דרכים להעלאת הפרופיל ..

חבר'ה, אשמח לשמוע מכם דרכים איך אפשר לעלות את הפרופיל ברגע שמגיעים לוועדות הרפואיות ?!
אני כבר שמעתי לא מאחד ולא משניים, אלא מעשרות שיש ים דרכים להעלאת הפרופיל, כמו שיש דרכים להוריד אותם.
כמובן שבסופו של דבר הרופאים קובעים והבריאות קובעת איפה, ומה תיהיה.
אבל אני שמעתי שיש אנשים עם בעיות לב, או בעיות עם קרישת הדם ו-1001 דברים מוזרים, שנשמעים ממש לא טוב שהצליחו לעלות את הפרופיל שלהם מ-64 ל-82 וחלק אפילו ל-97 ונמוכים כמו 45 ל-82 וכו' ..
אני כרגע משרת בשח"ם עם פרופיל 45, וממש רוצה להגיע למג"ב, בתור חרי"ג או בתור כל דבר שאפשרי.
אשמח שתתנו לי טיפים או עיצות, מה אני יכול לעשות בשביל לנסות לפחות לעלות את הפרופיל.
יש לי בעיה ברגל שמאל (הבעייה היחידה) שעליה זה בעצם 45.
את האישורים מהרופא אני כבר אביא שזה לא מפריע לי מבחינה ספורטיבית או אחרת ואני מתפקד ממש כרגיל כאילו זה בכלל לא קיים.
אבל אשמח לקבל עוד טיפים חוץ מהאישורים, המכתבים והדיבור ..
תודה, ושבת שלום.
ארז.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-02-2007, 23:52
  CBF500 CBF500 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.12.06
רגע ..
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "אישורים, אבחון רפואי וכו' אלו..."

מה זאת אומרת "כך גם לא על העלתו" ? הרי לעלות פרופיל זה עדיף מאשר להוריד פרופיל נתחיל מזה.
דבר שני, אם הבנאדם חושב או יותר נכון "יודע" (בכוונה להדגיש) שהוא יכול להיות בקרבי אזהוא לא סתם אומר את זה.
דבר שלישי בתור אחד שהתאמן והיה ברבע גמר אליפות ישראל באיגרוף תאילנדי, איזה אנשים בצבא יבואו ויגידו לי שאני לא מתאים להיות בקרבי ? (גם אם הם רופאים) ...
אז הרופא הפרטי שלי מכיר אותי "הכי טוב" ויודע למה אני מסוגל (פחות או יותר), והרופא הצבאי מכיר אותי פחות טוב .. וסתם לא רוצה לקחת סיכון ...
אז תעשי לי טובה .. תגובות כאלו מיותרות לחלוטין .. מי שרוצה להוריד פרופיל (ככה סתם כי בא לו) .. יש לו כנראה בעייה, ובואי לא נגיד מה שנינו חושבים על אנשים כאלו וכאלו ...
זו דעתי, אם תסכימי או לא תסכימי ...
שתיהיה שבת שלום.
ישן 10-02-2007, 00:15
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
אני לא מבין את התגובה שלך
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי CBF500 שמתחילה ב "אגב .."

אם אתה רוצה דרכים "לרמות" את הרופא אז לא תקבל פה ולא משנה מה הרקע שלך - אף אחד פה בפורום לא יקח על עצמו את האחריות שאתה תמות באמצע תיזוז, כי אתה יודע מה טוב בשבילך. עם כל הכבוד למרות כל ההכנות ולמרות העבר המרשים אתה עדיין לא יודע יותר טוב מהרופא מה נדרש מלוחם.

אם אתה כל כך בטוח שהבריאות שלך תקינה ומאפשרת לך להיות בקרבי אז תגיש ערעור, תביא חוות דעת, את כל המסמכים שצריך ותעלה את הפרופיל.

אל תיקח את מה שכתוב פה בתור תקיפה נגדך, אני רק מנסה להסביר לך למה לא תקבל פה מידע שעלול לפגוע בבריאות שלך (ונוגד את תקנון הפורום) ומה אתה כן יכול לעשות במקום.

ישן 10-02-2007, 01:16
  Yotamz Yotamz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.04.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי CBF500 שמתחילה ב "דרכים להעלאת הפרופיל .."

אני לא מבין על מה כל הבלאגן.

מבחינת מסמכים אתה צריך להביא חוות דעת מרופא שמבין בתחום, כנראה לבעיה שלך יש צורך ברופא מומחה (לדוגמא, אם תביא חוות דעת של רופא משפחה על בעיה אורטופדית - לא יקחו אותה ברצינות באותה מידה שלא יקחו חוות דעת של רופא שיניים על בעיות לב).

אם יש לך את המסמכים, דבר עם רופא היחידה שלך ותבקש לבדוק מחדש את הפרופיל שלך.
יכול להיות שהוא יפנה אותך לרופא מומחה.

אם בסופו של דבר הוא חושב שכן - הוא ישלח אותך לוועדה רפואית.
הוועדה הרפואית היא פשוט חותמת גומי שתאשר את מה שהוא יכתוב ככה שאם הוא חושב שצריך להעלות לך את הפרופיל זה כנראה יקרה.

בהצלחה.

--
עריכה:
לא קראתי את כל הפרטים שכתבת אז תיקנתי כמה דברים..
ועוד משהו - תהיה מוכן לתהליך ארוך ומייגע עם הרבה שלבים.. אם זה חשוב לך אל תוותר.

נערך לאחרונה ע"י Yotamz בתאריך 10-02-2007 בשעה 01:20.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:35

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר