לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-02-2007, 00:17
  Hezibezi Hezibezi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.05.06
אנה ניקול סמית מתה

שפנפנת פלייבוי לשעבר, הדוגמנית וכוכבת הריאליטי התמוטטה בבית מלון בפלורידה ומתה, כשהיא בת 39 בלבד. לפני חמישה חודשים מת בנה בגיל 20 סוכנויות הידיעות http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3362842,00.htmlפורסם: 08.02.07, 23:39

נערת פלייבוי לשעבר אנה ניקול סמית מתה היום (ה') בגיל 39 לאחר שהתמוטטה בבית מלון בפלורידה. לדברי עורך דינה, סיבת המוות עדיין לא ידועה.
גורמים רשמיים במלון מסרו כי לאחר שקיבלה טיפול מהצוות הרפואי של המלון, הובהלה סמית לבית חולים, שם נקבע מותה. מבית החולים נמסר כי סיבת המוות נמצאת בחקירה, וכי נתיחה שלאחר המוות תבוצע מחר (ו').
סמית, ילידת טקסס, החלה את דרכה כחשפנית במועדון לילה לפני שפרצה לתודעה כשפנפנת פלייבוי כשהופיעה על שער המגזין ב-1992. היא נבחרה לנערת
השנה של פלייבוי ב-1993 והפכה לדוגמנית מצליחה. ב-1994 היא נישאה לאיל הנפט המיליארדר הווארד מרשל, כשהיתה בת 26 והוא בן 89. שנה לאחר מכן הוא מת, ומאז היא נמצאה במאבק משפטי עם בנו של מרשל, פירס, סביב הבעלות על נכסיו. בית משפט בקליפורניה פסק לטובתה 474 מיליון דולר. פירס מת ביוני 2006 אבל משפחתו הודיעה שתמשיך במאבק המשפטי. לאחר היוודע דבר מותה של סמית, אמר עורך דינו של מרשל: "אנחנו מזועזעים מהידיעה על מותה ושולחים את תנחומינו הכנים למשפחתה".
סמית הופיעה בכמה סרטי קולנוע, ביניהם "הקפיצה הגדולה", גורד שחקים" ו"האקדח מת מצחוק 1/3 33". בשנים 2002-2004כיכבה סמית בתוכנית ריאליטי משלה, "המופע של אנה ניקול".

בספטמבר האחרון חוותה סמית טרגדיה. שלושה ימים לאחר שילדה בת, מת בנה בן ה-20, דניאל סמית, בבית חולים באיי הבהאמה.
__________________________________________________ _________________________________

העליתי את האשכול הזה לא בגלל שאני מעריץ שלה, כי אני ממש לא, גם בכלל לא מכיר אותה למרות ששמעתי את השם שלה רבות בתקשורת, העליתי את זה משום פרט קטן שעניין אותי ורוצה להוכיח משהו חשוב בעולם, לא תמיד ההוכחה הזו מתקיימת אבל במקרה הזה כן...(בקשר לזה שהיא התחתנה עם מיליארדר בן 89 כשהיא בת 26)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:09

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר