לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-02-2007, 16:57
  Yotamz Yotamz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.04.05
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Cfox שמתחילה ב "למיטב זכרוני, מעיל על א' על..."

ציטוט:
למיטב זכרוני, מעיל על א' על ב' זה חוקי לגמרי. כתוב בפקודות מטכ"ל.
אתה יודע מה לא חוקי?
מעיל ב' על א' קבע.
אתה יודע את מי זה לא עניין?
את מפקד הבסיס שלי.

בצבא מותר בערך כל דבר אם יש אישור של קצין בדרגה מתאימה..
וגם לא כל שוטר צבאי יכול לתת תלונות לקצינים גבוהים אז יכול להיות שמפקד הבסיס שלך יודע שלא יכולים לעשות לו כלום והוא שם זין..

ציטוט:

יש לי 2 חולצות. האחת מידה ק' והשנייה מידה ב' ושתיהם רחבות מאוד בשרוולים ואין להם מספר.
מה זה אומר?

במכנסיים המספר הוא אורך השרוול.
בחולצות, אם אני לא טועה, המספר הוא אורך החולצה.

אם גם ה-ק' וגם ה-ב' רחבות לך מדי זה אומר שאתה יותר רזה מהן, אבל ק' זה הכי קטן שיש.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-02-2007, 17:10
  Cfox Cfox אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.06
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Yotamz שמתחילה ב "[QUOTE]למיטב זכרוני, מעיל על..."

לא הכל מותר עם אישור מדרגה מתאימה, אבל הכל אפשרי- כי כשמפקד היחידה אומר לך שאתה יכול לעשות משהו אתה תעשה אותו בלי לפחד להישפט. אפילו אם זה משהו מסוכן ומטופש. העיקר לא להישפט...

אבל מה הקשר בין משטרה צבאית למפקד בסיס בדרגת אל"מ? מה נראה לך, שהוא נכנס ברגל דרך שער ראשון? נסע באוטובוס לתחנה המרכזית? או ששוטרים צבאיים הסתובבו לנו בתוך הבסיס ועשו לנו מבצע "מלביש"?

ברור שהוא לא שם זין, כי באמת אף-אחד לא יכול לעשות לו כלום, הוא מפקד היחידה. אבל זה לא תירוץ... הוא לא איזה חפ"ש שטבעי שיחשוב "אם אין מי שיתן לי תלונה אז זה אומר שמותר להיות לא מדוגם". מדובר במפקד יחידה בדרגת אל"מ שדורש מהחיילים שלו הופעה מדוגמת ונוזף בהם על עבירות לבוש בדיוק כמו שהוא ביצע. זה בכלל לא קשור למשטרה צבאית או למי יכול לתת לו תלונה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:40

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר