לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-02-2007, 16:42
  GilBates GilBates אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.01.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Aslm0 שמתחילה ב "רוצה קרבי."

תראה, מה שקורה הוא שנקבע לך נתון קה"ס (קשיי הסתגלות). זה אומר שאתה בריא לחלוטין בגופך ובנפשך אבל עלולים להיות לך קשיים להסתגל למערכת הצבאית או לשירות קרבי.
כל עוד יש לך אינדיקציית קה"ס, אינך מתאים לשירות קרבי. צה"ל מעוניין לצפות בביצועיך בטירונות ולראות כיצד תגיב/תסתדר. בהנחה ותהיה מצטיין ו/או תקבל המלצה מסגל הקורס, ייתכן שקצין בריאות הנפש יסכים להוריד את האינדיקציה או להפחית מחומרתה, כך שיתאפשר לך לבצע שירות קרבי.
במקרה כזה, תוכל אכן לעבור לטירונות קרבית ולהמשיך במסלול כלוחם. זכור - אתה תיבחן יותר על השתלבותך ולאו דווקא על הישגיך בחיילות! (למרות שגם זה מאוד לא יזיק ויראה על רצינות). נסה להימנע במידת האפשר מתגרות, תקריות אלימות או בעיות אחרות.

בהצלחה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-02-2007, 17:37
  Aslm0 Aslm0 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.06.05
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי GilBates שמתחילה ב "[font=Verdana]תראה, מה שקורה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי GilBates
תראה, מה שקורה הוא שנקבע לך נתון קה"ס (קשיי הסתגלות). זה אומר שאתה בריא לחלוטין בגופך ובנפשך אבל עלולים להיות לך קשיים להסתגל למערכת הצבאית או לשירות קרבי.
כל עוד יש לך אינדיקציית קה"ס, אינך מתאים לשירות קרבי. צה"ל מעוניין לצפות בביצועיך בטירונות ולראות כיצד תגיב/תסתדר. בהנחה ותהיה מצטיין ו/או תקבל המלצה מסגל הקורס, ייתכן שקצין בריאות הנפש יסכים להוריד את האינדיקציה או להפחית מחומרתה, כך שיתאפשר לך לבצע שירות קרבי.
במקרה כזה, תוכל אכן לעבור לטירונות קרבית ולהמשיך במסלול כלוחם. זכור - אתה תיבחן יותר על השתלבותך ולאו דווקא על הישגיך בחיילות! (למרות שגם זה מאוד לא יזיק ויראה על רצינות). נסה להימנע במידת האפשר מתגרות, תקריות אלימות או בעיות אחרות.

בהצלחה!

זה bullshit מה שהקבן עשה לי . אין לי קשיים להסתגל ההפך , ואני לא עושה שום בעיות במיוחד לא אלימות .
אני יודע שאני יעבור את התירונות טוב מאוד פשוט רציתי לדעת האם זה בדוק שאני אהיה קרבי

ותודה על התשובה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:53

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר