לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-02-2007, 15:16
  א.ל..י א.ל..י אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.12.06
שאלה בקשר לבעיות ת"ש

יש לי 2 שאלות:

1.אני בטירונות והמפקדת שלנו שלחה את המחלקה למשקיו"ת ת"ש כל אחד בתורו...בקיצור הסברתי למשקי"ת ת'ש על הבעיות וכד' ושכל שבוע אני צריך להיות בבית כי אני חייב לעזור לאמא שלי..עכשיו רשמתי שלאמא שלי יש בעיות בגב כי היא עשתה פעם תאונה עם האוטו ויש גם מסמך רפואי שהיא הוציאה על זה מהרופאה שלה כי ביקשתי ממנה שתוציא השבוע..מצד שני היא לא מוכנה לוותר על סודיות רפואית והיא אמרה שהתיק הרפואי שלה ממילא ריק כי היא לא הולכת לבתי חולים גם שהיא לא מרגישה טוב. וזה נכון..היא ורופאים זה שמן ומים..עכשיו יש סיכוי שהמשקי"ת ת"ש תתחשב בי? כי בכל מקרה גם אם היתה את הבעיה הבריאותית וגם אם לא אני חייב להיות בבית כל סופשבוע..מה עושים?

2. כשהייתי בראיון אישי עם המפקדת שלי והיא שאלה אותי על המצב הכלכלי אמרתי לה שאני מעדיף לא לדווח. כי מצד אחד יש חובות ומשכנתא גדולים אבל מצד שני יש לנו בית גדול ו..שהשקענו המון העיצוב בוא נגיד..ושגם אנחנו 3 בבית, אני אמא ואח שלי עם 5 חדרים כולל סלון וזה בלי שדיווחתי שזה 2 יחידות דיור ובסך הכל יש לנו 8 חדרים ל3 אנשים..ואמרתי לה שאני לא רוצה לדווח על חובות ובלאגנים ושהמשקית ת'ש תבוא ותראה ת'בית ותחשוב שאני שקרן. היא אמרה שאני אדווח בכל זאת ושהיא מאמינה לי..עכשיו הלכתי לדווח אמרתי הכל אבל מסרתי 2 פרטים שגויים..הראשון שאנחנו מרוויחים 5500 שקל והשני זה שיש לנו חובות פחות ממאה אלף {אמרתי 50} ואחרי שדיברתי עם אמא שלי היא אמרה שהיא מרוויחה יותר מ5500 ושיש חובות של מעל 100 אלף..עכשיו כשאמרתי לה אחר כך שיש טעות ושזה מעל 100 היא שאלה אותי אם אני רוצה שבוע שבוע ולא עניתי..ועל המשכורת לא דיווחתי..עכשיו אם אני אתקן את זה, יש סיכוי שיצא מזה משהו עם חובות של מעל 100 לא כולל משכנתא אבל עם בית כמו שציינתי ומעל 5500?

סליחה על החפריה חשוב לי לדעת..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-02-2007, 17:39
  טלי_ת"ש טלי_ת"ש אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.02.07
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי א.ל..י שמתחילה ב ".........מישהו?..."

היי

התור מ. ת"ש אני רואה לפי מה שרשמת שאתה קצת חושש ממשהו.....
אין מה לחשוש ממ. ת"ש אחרי הכל היא חיילת בדיוק כמוך , חוץ מזה תראה לגבי ההת"ש והבעיות הרפואיות אין מצב בעולם כמעט שיוותרו על המסמך שדורש את זה מאחר והקלות בתנאי שירות ניתנות על בעיות רפואיות או סוציאליות בבית ואם הצהרת על בעיות רפואיות חייבים להביא מסמכים שיוכיחו את זה לא משנה מה בסוף יצא מזה אם אין מה להסתיר אין סיבה לא לחתום על זה
בנוגע לבית ולבעיות הכלכליות לא ממש הבנתי מה הבעיות הכלכליות שייש אם אמא עובדת ויש קורת בית וכו' מה הבעיה אבל חשוב לי לציין כי אני לא ממש הבנתי מה הבעיה לא פירטת יותר מדי כאילו יש עוד אחים בבית? אם כן בני כמה הם? למה שהם לא יעזרו בבית כשאתה בצבא? למה אתה חייב להיות בבית כל השבוע?
תראה אני רוצה להבהיר לך משהו לגבי הבית והגודל שלו וכו' הגודל של בית הוא לא בהכרח פרמטר חשוב בבקשת ת"ש מאחר ומאוד יכול להיות שההורים שלך פשוט העדיפו לקנות בית גדול ולהיכנס לחוב או לשלם משכנתא גבוהה על מנת לחיות ברמת חיים גבוהה ובשביל נוכיות לכל המשפחה זה מאוד הגיוני עדיין אם יש בעיות כלכליות אף אחד לא יחשוב ששיקרת או משהו בגלל גודל הבית
חוץ מזה אם אמרת שהמשכורת של אמא בערך 5,500 והחובות הם בערך ככה וככה אף אחד לא חושב שאתה באמת יודע מה המשכורת המדויקת של אמא או החובות מן הסתם ולכן אני לפחות ואני בטוחה שכל מ. ת"ש לא יחשבו ששיקרת וגם א אחד לא בא לבדוק אותך אם שיקרת או לא אחרי הכל רק מנסים לעזור לך ובגלל זה דורשים אישורים מסויימים על מנת שהנתונים יהיו מדוייקים וברורים
כמו כן חשוב מאוד להבהיר לך ששאין מה לפחד מלפנות למ. הת"ש אין לך מה להפסיד תצהיר ותספר על מה שאתה מרגיש המ. ת"ש יכולה לעזור לך המון אפילו אם זה בשיחה טובה שתרגיע אותך קצת יש המון אופציות לעזרה כמו אישור עבודה מענקים הלוואות תשמ"ש מארזי מזון קרן סיוע ועוד המון דברים הכל תלוי במצב חופשות מיוחדות ועוד...
מקווה שעזרתי למרות שבעיה לא ממש פירטת עליה אבל בכל מקרה אם יש לך שאלות אתה יכול לשאול אני יענה לך בכיף!!1
ישן 10-02-2007, 19:18
  א.ל..י א.ל..י אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.12.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי טלי_ת"ש שמתחילה ב "היי התור מ. ת"ש אני רואה לפי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי טלי_ת"ש
היי

התור מ. ת"ש אני רואה לפי מה שרשמת שאתה קצת חושש ממשהו.....
אין מה לחשוש ממ. ת"ש אחרי הכל היא חיילת בדיוק כמוך , חוץ מזה תראה לגבי ההת"ש והבעיות הרפואיות אין מצב בעולם כמעט שיוותרו על המסמך שדורש את זה מאחר והקלות בתנאי שירות ניתנות על בעיות רפואיות או סוציאליות בבית ואם הצהרת על בעיות רפואיות חייבים להביא מסמכים שיוכיחו את זה לא משנה מה בסוף יצא מזה אם אין מה להסתיר אין סיבה לא לחתום על זה
בנוגע לבית ולבעיות הכלכליות לא ממש הבנתי מה הבעיות הכלכליות שייש אם אמא עובדת ויש קורת בית וכו' מה הבעיה אבל חשוב לי לציין כי אני לא ממש הבנתי מה הבעיה לא פירטת יותר מדי כאילו יש עוד אחים בבית? אם כן בני כמה הם? למה שהם לא יעזרו בבית כשאתה בצבא? למה אתה חייב להיות בבית כל השבוע?
תראה אני רוצה להבהיר לך משהו לגבי הבית והגודל שלו וכו' הגודל של בית הוא לא בהכרח פרמטר חשוב בבקשת ת"ש מאחר ומאוד יכול להיות שההורים שלך פשוט העדיפו לקנות בית גדול ולהיכנס לחוב או לשלם משכנתא גבוהה על מנת לחיות ברמת חיים גבוהה ובשביל נוכיות לכל המשפחה זה מאוד הגיוני עדיין אם יש בעיות כלכליות אף אחד לא יחשוב ששיקרת או משהו בגלל גודל הבית
חוץ מזה אם אמרת שהמשכורת של אמא בערך 5,500 והחובות הם בערך ככה וככה אף אחד לא חושב שאתה באמת יודע מה המשכורת המדויקת של אמא או החובות מן הסתם ולכן אני לפחות ואני בטוחה שכל מ. ת"ש לא יחשבו ששיקרת וגם א אחד לא בא לבדוק אותך אם שיקרת או לא אחרי הכל רק מנסים לעזור לך ובגלל זה דורשים אישורים מסויימים על מנת שהנתונים יהיו מדוייקים וברורים
כמו כן חשוב מאוד להבהיר לך ששאין מה לפחד מלפנות למ. הת"ש אין לך מה להפסיד תצהיר ותספר על מה שאתה מרגיש המ. ת"ש יכולה לעזור לך המון אפילו אם זה בשיחה טובה שתרגיע אותך קצת יש המון אופציות לעזרה כמו אישור עבודה מענקים הלוואות תשמ"ש מארזי מזון קרן סיוע ועוד המון דברים הכל תלוי במצב חופשות מיוחדות ועוד...
מקווה שעזרתי למרות שבעיה לא ממש פירטת עליה אבל בכל מקרה אם יש לך שאלות אתה יכול לשאול אני יענה לך בכיף!!1

שלחתי במסר..
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:33

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר