לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום כתיבה וספרות!!! והשורה הנעה - נוע תנוע! אוסף ביקורות הספרים של כל הזמנים אוסף אתגרי הכתיבהלכתיבה הציטוט הנבחר: 'הסופר, כמו הילד, אוהב לשחק משחקים, אבל יודע להציב את הגבול בין האמת לבדיון' מאת פרויד. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > כתיבה וספרות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-02-2007, 21:46
צלמית המשתמש של NVJ
  NVJ NVJ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.06
הפירוש שלך לשמש?...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי einat8 שמתחילה ב "כדור האש"

אני אף פעם לא מוותר.

אני אף פעם לא מוותר ואני קורא כל יצירה שאת כותבת.

אני עוד מחכה ליצירה שאני אוהָב... צר לי לומר את זה... אבל זו כמובן רק דעתי האישית...

חוץ מנסיון לצרף מילים מתחרזות על-מנת שתצא משמעות, אני לא מוצא משהו שמעניין אותי ביצירותייך...

אני רוצה לאתגר אותך, ואני מקווה שתיעני להצעה...

אני רואה שבזמן האחרון (נכון יותר לכתוב: כמעט תמיד...) את כותבת מנקודת המבט של אף-אחד. פשוט מנסה לתאר משהו, (הנה משמעות כל צבע בעיני וכך אני צובעת עולם; הנה המשמעות של שמש) בלי נקודת מבט, ומאוד מעניין אותי לראות אותך מנסה לכתוב מעוד נקודות מבט. שונות. נסי לכתוב... אני לא יודע... מנקודת מבטו של חתול. מנקודת המבט של חפץ. של רוח. של גוף. קחי פסק זמן מסגנון הכתיבה הקבוע שלך ונסי לכתוב בצורה חדשה ושונה.

תאמיני לי, מפעל חיי הוא לא רק לבקר את יצירותייך ולכתוב לך את אותם הדברים. אני רוצה לנסות להיות פעיל פה בפורום הנפלא הזה כדי לתרום מעצמי, לקידום האחרים, ולכן אני מנסה לכוון את היוצרים בדרך שאני חושב שהיא הנכונה. כמו שכבר כתבתי לפני כמה זמן - אני חושב שכל יוצר צריך להתנסות בכמה סגנונות שונים ולצאת מהקיבוע של עצמו.

את גם לא חייבת לכתוב שיר חדש כל יום. עדיף קצת פירות מתוקים, מאשר הרבה פירות בוֹסֵר מָרִים.
האם את באמת שלמה עם כל היצירות הרבות שאת כותבת?

זה קשה לפעמים, לצאת מהמסגרת האישית, אבל אני חושב שתמצאי רק סיפוק אחרי זה.

אני מאוד מקווה שקראת את כל מה שכתבתי, ואני מעוניין לקבל ממך תגובה לדברים האלה.

רק רציתי להוסיף, שאני למרות הכל שמח שאת כבר לא כותבת כל-כך הרבה כמו פעם על מה שנהגתי לכנות בשם "תבנית ה-אישה+אהבה+גבר", ועל כך מגיע לך כל-הכבוד
חזרה לפורום

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:43

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר