שאלה בנוגע לקרינת אנטנות בקשה למי שמבין בזה (קשב וכאלה)
במעשה טיפשי מאוד טיפסתי על אנטנה בעלת 3 צלעות במבנה של "מגדל אייפל" באפט"ש מרוב שיעמום (אנטנה 70 מטר אדומה לבנה )
כשסיפרתי את זה לאיזה מקומי הוא הסתכל עליי בבהלה כאילו ראה רוח ואמר לי "תישכח מזה שיש לך ילדים עכשיו אתה לא מבין כמה קרינה ספגת" וכל היום כאב לי הראש רצח..
האם באמת יש חשש לזה..בקשה תצילו אותי אני אוכל סרטים מאז וכולי מת מפחד
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי StaGaDaSH שמתחילה ב "שאלה בנוגע לקרינת אנטנות בקשה למי שמבין בזה (קשב וכאלה)"
אי אפשר לדעת מהתיאור שלך - זה מאוד תלוי בהספק וסוג האנטנה בפועל.
לך לרופא בהקדם האפשרי!!!!
איזה צורה היתה לאנטנה? האם היא נראתה כמו רשת מרובעת? האם היא נראתה כמו רשת פרבולית? (צלחת אבל מין רשת כזו)? פרבולה מלאה (צלחת, בד"כ כחולה)? האם היא נראתה כמו תוף? האם היא נראתה כמו מוט? האם היא נראתה מלבנית ומונחת בזווית?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי StaGaDaSH שמתחילה ב "שאלה בנוגע לקרינת אנטנות בקשה למי שמבין בזה (קשב וכאלה)"
אין כל מקום לבהלה . קרינה זה דבר שמצטבר עם הזמן (רנטגן, צילומי שיניים, סלולר - מה לא ?!). אז ככה שהטיפוס על האנטנה לא עד כדי כך גורלי - אז תרגע !
ודבר שני - סתם ככה עצה אישית מגבר אל גבר- תמנע מלטפס על אנטנות. לא חבל ?! אני בטוח שכולם פה לא הכי נהנים לעשות אבט"ש . אני מאמין שהשעמום שגרם לך לטפס על האנטנה זה אותו שעמום ממש שגרם לך לכאב הראש מחוסר מעש.
ברור שלא יצמח לי זנב או עין שלישית במצח
אבל בכל זאת סתם לידע כללי לא רק בשבילי...מישהו יודע איך אפשר לבדוק כזה דבר? בדיקת זרע? או "גלאי קרינה" חח לא יודע מה לעשות
ולגבי התיאור של האנטנה מצורף תמונה...עכשיו אם תציצו בה שניה אפשר לקבל תשובה יותר חד משמעית?
חשיפה לאנטנות שנראות כמו "מוט" (רוב האנטנות בתמונה) ככל הנראה פחות מסוכנת כי בד"כ הן משדרות בהספק נמוך.
חשיפה לאנטנות שנראות כמו תוף (הגדולות) היא מאוד מסוכנת אבל למזלך הן אנטנות כיווניות. אם עברת בקו השידור שלהן כנראה שהיית מרגיש.
בקיצור, אני מאמין ומקווה שיצאת בזול. אל תעשה את זה!!