לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-02-2007, 18:42
  gixxer gixxer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי טלי_ת"ש שמתחילה ב "ת"ש"

שאלה בשם חבר:

אבא של חבר שלי הוא נכה..מוכר ע"י המדינה ומקבל כסף מהמדינה.
אסור לו לעבוד בשום עבודה כדי שלא יגרום לו לחץ נפשי מיותר ויגרום לעוד אירוע(הוא עבר כבר שני אירועי מוח).
אמא שלו עובדת במשרד ממשלתי בת"א...
האבא מתנגד בכל תוקף שהוא ילך לקרבי(פרופיל קרבי)..חבר שלי מפחד שאם הוא ילך לקרבי האבא יקבל שוב אירוע מוח ותיהיה סכנה לחייו חס וחלילה...האם הוא זכאי להקלות בשירות?
הרי שירות קרבי זה שירות מלחיץ מאוד בשביל ההורים..ימים ללא שינה ולחץ נפשי כשהבן בפעילות מבצעית..
יש לציין גם שהבית בו חבר שלי גדל הוא מאוד מגונן..נסעתי איתו לטיול באילת בחופש(ועם עוד כמה חברים) וכל שעה הוא קיבל טלפון מההורים המודאגים..

האם הוא יכול לקבל בנסיבות הללו פטור משירות קרבי?

נוב 07.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-02-2007, 14:30
  gixxer gixxer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.05
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי טלי_ת"ש שמתחילה ב "תראה אני חושבת שתמיד כדאי..."

תראי הבנאדם לא בנוי לקרבי..פשוט ככה.
זה שהוא לא רוצה ללכת לקרבי זה נכון...אבל אם היו מכריחים אותו הוא היה הולך..הוא לא היה נכנס לכלא או משהו.
הבעיה היא גדולה זה האבא..זה ידוע שההורים עוברים לילות ללא שינה והמון לחץ כשהבן נמצא בקרבי..
הפחד שלו(וזה פחד אמיתי) שלאבא יקרה עוד אירוע וזאת כבר תיהיה סכנת חיים אמיתית..מי היה רוצה לקחת על עצמו דבר כזה??הרי אם יקרה לאבא אירוע חס וחלילה בגלל שהבן שלו בקרבי חבר שלי לא יסלח לעצמו לעולם.הבית גם ככה בית לחוץ מאוד מאוד וקשה להם לשחרר אותו לעולם..אז קרבי זה המקום האחרון שהוא צריך להיות בו.
האם שמעת על מקרים דומים שאפשרו קבלת ת"ש שתפטור אותו מקרבי?איזה ת"ש הוא צריך לקבל כדי שהוא לא יהיה בקרבי(איזו רמה הכוונה).

תודה על העזרה!

נוב 07.

ישן 17-02-2007, 17:12
  טלי_ת"ש טלי_ת"ש אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.02.07
בן יחיד
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי bugs bunny שמתחילה ב "האם לבן יחיד"

בן יחיד בעבר היה נחשב כחייל שהוא חלק מהאוכלוסיה המיוחדת בבסיס כיום לא! רשמית זה לא הת"ש 1 אך לפי מה שמגיע לו כל עוד האמא או האבא לו חתמו אצל עו"ד בקצין העיר שהם מסכימים לוותר על כך שהבן ישרת מחוץ לגבול הירוק כן אם זה לא קרה הוא יקבל זכאות כמו הת"ש פטור מקרבי מה שכן הת"ש 1 זה משהו לא פורמלי שניתן אוטומטית בלשכת גיוס והוא פטור מקרבי העובדה שהוא בן יחיד ייתן לו את הפטור הזה!
עכשיו לרוב הצבא ייתחשב בבן שהוא בן יחיד ואם ישנה סיבה שהוא יהיה קרוב לבית אז שהחייל יפנה למ. הת"ש מה שכן יש לזכור כי אם החייל הוא לא קרבי הוא יכול להיות תומך לחימה ועוד כלומר זה לא אומר שאוטומטית הוא יעשה יומיות!
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:44

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר