לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-02-2007, 17:11
  mikig mikig אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.02.07
ההונאה הגדולה של חברת פלאפון- הזהרו !!!!!

לפני כחודשיים רכשתי מכשיר טלפון סלולארי של חברת "פלאפון" ומבחינתי זו הייתה טעות קשה שבזבזה לי הרבה זמן, כסף וכוחות נפשיים עד כדי כך ששרות הלקוחות הביא אותי למצב מתסכל ולמסקנה שאין לי מוצא אחר מלבד לספר על כך לכל עם ישראל- ולהתריע בפני כולם שלא כדאי להתקרב לחברת "פלאפון" המסוגלת למכור ביודעין פלאפונים שיש בהם תקלות יצרן ומבלי יכולת לתקנן ואו לתת שרות ראוי. במהלך חודש ינואר ופברואר שלחתי את הפלאפון שלי לסדרת תיקונים ממושכת בעקבות בעיה שהחלה מיד לאחר שרכשתי את הפלאפון- מי ששוחח איתי שמע את עצמו בהד ואני שומעת את עצמי בהד ולא ניתן לדבר אפילו 5 שניות בצורה כזו וצריכה הייתי מיד להתחיל לחפש טלפון אחר בסביבה כדי שיהיה אפשר לדבר בצורה נורמאלית כפי שניתן לשוחח בימינו. בקיצור מהון להון ראיתי שמחזירים לי את אותו טלפון ששלחתי לתיקון ולא עשו איתו כלום ועדיין אי אפשר לדבר איתו. פניתי לשירות לקוחות והגעתי עד לאחראית שאמרה לי שהיא מתכוונת לפצות אותי ולתת לי איזה מכשיר שאבחר, מפני שידוע להם שישנה תקלת יצרן במכשיר שאני רכשתי (עבירה על החוק- לפי חוק הגנת הצרכן סעיף 4: "עוסק חייב לגלות לצרכן כל פגם או איכות נחותה או תכונה אחרת הידועים לו, המפחיתים באופן משמעותי מערכו של הנכס"-אני סטודנטית למשפטים) אחרי שביקשתי מכשיר טוב ואמין היא התחילה להתפתל ולהגיד, "לא את זה לא כדאי לך ואת גם לא יכולה"...בקיצור היא התחמקה מהצהרות הפיצוי ותמרנה אותי לכך שהברירה היחידה שנותרה לי היא לבחור מכשיר שהוא ברמה ובאיכות שמע גרועה כמו המכשיר שיש ברשותי. נמאס לי מהטירטורים ממש כמו בטירונות בצבא למרות שסיימתי את שרותי כקצינה התייחסו אלי כאל ילדה תמימה שניתן למרוח ולמתוח.

בקשתי להפסיק ולחדול להיות לקוחה בחברת "פלאפון" אך לאחר כל עוגמת הנפש שהם גרמו לי ושיחות הטלפון שהעבירו אותי מאחד לשני ללא הרף מבלי שהיה מי שינסה לתת לי פתרון הוגן והגיוני להונאה הגדולה הזו שהונו אותי הם גם דורשים ממני לשלם כמה מאות שקלים עמלת ביטול עסקה- תאמינו לי ואל תתקרבו אליהם. ברגע שתהיו לקוחות שלהם כבר לא תעניינו אותם,מבחינתם לקוח שדגו אותו אפשר ישר להשליך למחבת , כבר לא ממש יהיה להם איכפת מכם או מתקלות שיש לכם בפלאפון והם ינפנפו אתכם כפי שניפנפה אותי האחראית לתלונות הציבור ב"פלאפון" שהיא כביכול הדרגה הכי גבוהה איתה ניתן לשוחח. אל תנסו אותם אפילו- ותחסכו מעצמכם הפסדים וכאב ראש גדול !!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:57

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר