לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-02-2007, 15:26
  moshiko_cocker moshiko_cocker אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.10.06
שיריון - טירונות נוב' 06

אוקיי בחרתי לספר לכם מה עבר עלי הטירונות הזאתי.
אז זה התחיל ככה...אני התגייסתי ב29.11 והייתי מיועד להתגייס למג"ב, באתי לקצינת מיון ואמרתי לה שאני מצדי לא רוצה לשרת כשוטר אלא כחייל..שאלתי אותה מה היא יכולה להציע לי, והיא ענתה שהיא יכולה להציע תותחנים, נ"מ, הנדסה, שיריון..ישר אמרתי לה אם שיריון אפשרי, והופ שובצתי, עליתי על האוטובוס לביסל"ש, נסיעה שהיא ממש ארוכה בהתחלה ואפילו די סיוט, אבל מתרגלים
הגעתי לביסל"ש לשבוע קליטה או בשפה יותר אזרחית: שבוע סליחות, השבוע עבר בסבבה, הכרתי ת'חבר'ה שאני הולך להעביר איתם ת'8 חודשים הקרובים, הכרנו ת'סגל שאהב לצעוק עלינו בהתחלה אבל לא נורא.
יצאנו שבת, חזרנו לבסיס וירדנו לשטח לשבוע קליעה ראשון, בו יורים ירי איפוס ומתרגלים מצב שכב חפה, היה נחמד עבר מהר וסגרנו שבת כל הפלוגה, ומילה שלי, היתה שבת אחת הכיפיות.
שבוע קליעה 2 שוב ירדנו לשטח תרגלנו עוד מצבי ירי עוד מעצורים ועוד דבר שלא ציינתי בהתחלה פשוט קפא לנו התחת בלילות, הקור היה בלתי נסבל ולראות שכבה של קרח על המערום קיטבגים בבוקר זה די מלחיץ, השבת הזאתי יצאנו הביתה אבל בום...שבת מקוצרת..צריך לאבטח את מחנה נתן בעע, אחרי האבטחה חזרנו לבסיס ושוב...ירדנו לשטח, שבוע קליעה מתקדם, עוד מצבי ירי עוד מעצורים..קיצור חארטה..יצאנו בסופ"ש הזה..וגם שכחתי לציין שכמעט כל שבוע היה מסע..ומסעות זה כיף..ראבאק עצבני..חזרנו שוב לביסל"ש ל-עוד שבוע שטח והפעם...שטח שטח...שבוע שדאות..היה קשה, היה קר, היה מעצבן, אבל היה כיף..חזרנו מהשדאות ישר לשבוע בסיסיות שהוא סיוט! כל השבוע עושים שעתיים שמירה , 4 שעות מנוחה..בשבוע הזה אנחנו בתור פלוגה התגבשנו אבל לא רוצה לחשוב על השבוע הזה בכלל, אחרי השבוע הזה יצאנו הביתה בידיעה שחוזרים הולכים ללטרון לשבוע סד"ח...אךךך שבוע התחפשנות בלי שטח, קצת מנוחה..הגענו ללטרון לאכול ארוחת ערב אבל פתאום אומרים לנו..הסד"ח בוטל..כל הזין..חוזרים לבסיס..חזרנו לבסיס מבואסים אבל הפעם שירדנו לשטח היה אפילו כיף...עשינו השלמות ירי אבל הדובדבן היה לישון בפריקסט ולא בשוחות או אוהלי סיירים..היה ממש ליגה..הזין האמיתי היה שאני עליתי בהגרלה להישאר שבת לשמור בפלוגה אבל שבוע אחרי שכולם נשארו אחרי שבוע פרט אני יצאתי..וזה טוב לצאת אחרי שבוע קשה כמו שבוע פרט..שבו דרך אגב לומדים להסתער כיחיד ומתרגלים כל אחד להיות מפקד חוליה.
שבוע אחרי פרט היה שבוע חוליה שבו היה ממש כיף, תרגלנו מסלולי חוליה וכל היום צועקים אחד מדלג 3 זורק רימון וכל מיני כאלה אבל היה ממש כיף, אחרי שבוע חוליה יצאנו הביתה וחזרנו לשבוע טק"ר (טכניקות קרב)..בשבוע הזה מתרגלים צ'קפוסטים, מחסומים, פטרולים, מארבים, שבוע מתיש אבל כיפי, יצאנו גם אחרי שבוע טק"ר.
ואז הגיע שבוע..שאף אחד לא הבין מה הוא בכלל..שבוע מבוא לטנקים..או שכמו שאנחנו קראנו לו..שבוע חארטה...תירגלנו בימים הראשונים ניווטים מחוץ לבסיס..זה היה נחמד ויום רביעי נכנסנו לטנקים והכרנו אותם..בערב קיבלנו כל אחד את התפקיד בטנק (טען\נהג\תותחן) אני אישית יצאתי נהג..חזרנו לבסיס והפלוגה יצאה לאבט"ש של סופ"ש בים המלח..אני לא יצאתי כי הייתי חולה אחושרמוטה...אז נשארתי גוסס בבסיס..ואז הגיע..השבוע!
שבוע מלחמה..ביום ראשון היו מבחנים עיוניים על הטירונות שהכל עובר בתחנות, ובערב עשו לנו הקפצה...אני השתתפתי רק ביום וחצי מתוך יומיים של השבוע מלחמה בגלל המחלה הארורה...ויום חמישי היתה לנו השבעה בלטרון וכמובן יצאנו לרגילה...יום ראשון הקרוב מתחילים במקצועות ושיהיה לנו בהצלחה..

וד"א מי שהולך לשיריון..לכו ל401..הכי טוב
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:34

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר