לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-02-2007, 19:03
  jonatanst jonatanst אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.02.05
את עצמך..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ליסה שמתחילה ב "גיבוש סטי"לים דבורים- טיפים, מה להביא וכו' (?)"

בתאכלס הוא לא דומה לגיבושים אחרים שמשפצרים מימיות ווסטים נשקים וכדומה..

זה אתה עם מדי ב' ..
חגורה אוסרים עליך ללבוש..אבל חוט בלאי נחמד אם יש..זה כזה חוט שאתו קושרים בלונים, דומה מאד..זה החוט שאתו קושרים את המכנס ואת הכובע לכותפות וכדומה..

שני זוגות נעלי ספורט-משום שביום הראשון זוג אחד נרטב..
תכנן את זה כך שביום הראשון תשתמש בנעליים הפחות טובות..וככה באמצע היום תחליף נעליים..

תחתונים ספייר מגבת חולצה קצרה..פנס משהו מתוק למשך הגיבוש או לאחריו..לפנק תחברה..

זהו בתאכלס..אפשר להביא בגד ספורט לשים מתחת לב' .
אישור רפואי לא לשכוח..וזימון שיהווה אישור כניסה לבסיס.

תאכלס גיבוש בדיחה ברובו..שיהיה בהצלחה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-02-2007, 20:44
צלמית המשתמש של Sleazy
  Sleazy Sleazy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.12.05
הייתי...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ליסה שמתחילה ב "גיבוש סטי"לים דבורים- טיפים, מה להביא וכו' (?)"

תביא חגורה, אני הייתי כל הגיבוש עם חגורה מהבית ולא אמרו לי כלום, זה ממש עוזה כי המכנסיים בחיים לא מתאימות והחוט מעצבן.

תביא מגבת ואיזה סבון אם בא לך, יש סיכוי שיתנו לך כמה דקות למקלחת
אני לא רציתי להחליף נעליים כי הרטבתי את הטובות שלי אז החלפתי איזה 4 זוגות גרביים..
אין פה עניין של שיפצורים וכאלה אז לא צריך סכין יפאנית ודברים מהסוג הזה,
תביא עט או שניים שיהיה בכיס
בכל מקרה הגיבוש הוא דיי קיטנה, אם אין לך כושר יהו קטעים שיהיה לך קשה, פשוט תכניס לעצמך שזה נגמר תוך דקה כי זה באמת ככה (הקטעים הקשים)..
תביא גם ציפה של שמיכה לישון בתוכה כי השמיכות ממש ממש מגעילות.

אם אתה רוצה אתה יכול לברר קצת מידע לגבי הסטי"לים ודבורים זה עוזר

וזהוא אי חושב

ישן 20-02-2007, 00:39
צלמית המשתמש של kobi_301
  kobi_301 kobi_301 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.12.05
שלח הודעה דרך ICQ אל kobi_301
תגובה..
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי ליסה שמתחילה ב ".."

בקשר לתיזוזים אפשר להגיד שכן יש.. לא נסחפים מצד אחד אבל מצש שני גם לא חסר!!
ובקשר ללילות.. אז קודם כל זה לילה אחד ושנית יש כמה אופציות:
* או שיקפיצו אותכם בלילה ויגידו לכם עכשיו יש מסע של כמה קילומטרים מי שמעוניין יכול עכשיו לפרוש מי שלא שיתכונן עוד מעט יוצאים.. עכשיו מי שיחליט לפרוש ימצא את עצמו בבוקר בדרך הביתה ומי שלא אחרי שתיגמר כל השטות הזאת יגדו לכם טוב אין כלום כולם יכולים לחזור לישון וזה רק לבדוק עד כמה אתם בעלי כושר רצון.
*אופציה שנייה זה שלפני השינה יעשו לכם מסע. מה שלנו עשו זה מסע ס"גים כשבמקרה באותו לילה גם ירד גשם זלעפות ככה שזה בכלל לא הקל. אותנו נראה לי קצת דפקו אם כמה סיבובים טובים מסביב לבה"ד לעומת מה ששמעתי ממחזורים אחרים שהיה להם פחות.. זה הכל תלוי במפקדים כבר.
בקשר לחגורה.. אתם לא מתארים לעצמכם כמה זה נוח!!! הייתי עם חגורה כזו כמו של מדי א' שהבאתי מהבית כל ואני מדגיש כל הגיבוש ולא אמרו לי מילה!!!

ישן 20-02-2007, 15:13
צלמית המשתמש של kobi_301

מבחן פשוט
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי ליסה שמתחילה ב ".."

דבר ראשון תשרשרי כמו שצריך.. אם את רוצה להגיב לי אז בתחתית ההודעה שלי יש "תגובה" תלחצי על זה ואז תכתבי.. אל תכתבי תגובה לתגובה הראשית שהיא שלך.. ככה יודעים למי מופנית התגובה שאת כותבת.

ובקשר למבחן אז הוא לא ממש קשה בכלל לא בכיוון, פשוט צריך להקשיב טוב טוב להסברים בערב לפני וללמוד את הדפים שיחלקו לכם בלילה לפני השינה. רצוי ללמוד טוב כי בודקים את כל המבחן. עוד המצלה בקשר לזה שיכול להיות שעד שתסיימו ללמוד פתאום יהייה לכם כיבוי אורות(כמו אצלנו) אז רצוי להביא איזה פנס קטן במקום לנסות לקרוא עם האור של הפלאפון שזה ממש מבאס וגרוע.

למי שרוצה עוד שאלות אני כאן..
בהצלחה

ישן 21-02-2007, 00:06
צלמית המשתמש של kobi_301

בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי ליסה שמתחילה ב "."

בסירת הקאות אם תקיאי זה בהחלט יהייה קצת לא טוב כי בסוף שמלאים שאלון אז יש שאלה אם את סובלת ממחלות ים.. עכשיו שאלנו מה זה אומר והקצין מיון אמר שמי שהקיא בסירה כנראה שיש לו איזה בעיה קטנטונת.. תראי מבחינתי זה היה סתם שטויות במיץ!! לא הקאתי בכלל ולא בטיח, פשוט לא לחשוב יותר מדי על זה ולנסות ולנקות את הראש ולהנות מהאויר(ב"מקרה" הייתי ליד החלון ) וזהו.. נכון זה לא הכי נעים שבעולם לזוז מצד לצד אבל לא לשכוח איך תהייה הספינה.

ותקראי את המאמרים על הגיבוש שבעוגן זה מאוד עוזר!! נגיד במחלקה שלי תמיד אני הייתי זה שאומר מה הולך לבוא עכשיו ואיזה סוג של פעילות לעומת האחרים שידעו רק משמועות וגם זה בקושי. תעברי על סוגי המשימות פחות או יותר.. להקשיב למפקדים למה שהם אומרים.. ואם את מתקשה לעשות שכיבות שמיכה אז אצלנו תמיד היה אפשר להמיר אותן לכפיפות בטן.. חח

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:15

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר