25-02-2007, 21:35
|
|
|
|
חבר מתאריך: 29.09.06
|
|
|
אז ככה.
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי TheHunter
ערב טוב לכולם.. לאחרונה התחלתי לקבל חרדות ופחדים מצב שהכניס אותי לחוסר תפקוד כללי....
לפני בערך חודש וחצי זה התחיל לי.. הייתי בערך שבוע שלא תפקדתי ממש וזה עבר לי וחזר לי לפני כמה ימים...
הלכתי לפסיכולוגית והיא אמרה שהכל בסדר.. וזה חזר היא אמרה שיש לי שתי אפשרויות..
1 זה טיפול פסיכולוגי פגישות וכאלה.
2 זה טיפול תרופתי, (התרופה ממש ממש פשוט אין לה תופעות לוואי והיא לא ממכרת או משהו.)
לאחר כמה פגישות התחלתי להרגיש יותר טוב, חוץ מזה יש לי מוטיבציה גבוה מאוד לשרת בצבא.
עכשיו המצב שלי פשוט מין תקופה כזאת בחיים משהו שבא והולך אבל לוקח לזה טיפה זמן, עכשיו השאלה שלי היא כזאת: אני מיועד להתגייס לגבעתי בתאריך ה 12.3
איך אני פונה לצבא עם הבעיה הזאת? אני מאוד רוצה לשרת גם בקרבי אבל אני צריך לקחת את הכדורים האלה לכמה זמן וזה יעבור לי כל החרדות האלה ואז אני אוכל להפסיק עם הכדורים, לבנתיים אני לא אוכל לשרת כקרבי, אבל אני מאוד רוצה להתגייס לבנתיים כתפקיד לא קרבי או אפילו אם תהייה לי אפשרות להיכנס לקורס מסויים שקשור במחשבים, כלומר להתגייס ולהוריד פרופיל זמני 45\64 עד שזה יעבור לחלוטין, ולעבור לקרבי או רק לשרת כתפקיד לא קרבי..
חשוב לציין שזה דבר שבא והולך לא משהו רציני ושאני מאוד רוצה להתגייס.. הפחד הכי גדול שלי זה שהצבא ידחה אותי בגלל הכדורים שאני אקח (עוד לא התחלתי..).
אני יודע שמה שרשמתי לא כל כך ברור חח ואני מצטער על זה .. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח!
תודה מראש לכולם.
|
ביננו אחי הצבא בדר"כ לא לוקח מלשבי"ם שנוטלים תרופות נגד חרדה.אבל לא תמיד, יכול להיות שיקבלו אותך.
הבנתי ממך שעדיין לא ספרת להם ? אם אתה לא רוצה שהמצב שלך יחמיר מאוד בצבא - אתה פשוט חייב לספר להם.
קרבי לא מתאים לך.
הכי חשוב זה שני דברים :
1. איזה כדורים את צריך לקחת?
2. מה מידת ההפרעה של הבעיה הנפשית שלך לחיים שלך = מה אחוז התפקוד שלך?
עצה שלי : אל תקח את הצבא כפרק בחיים שאם לא עושים אותו אז בעצם אותו אדם כשלון . יש היום כחצי מהאוכלסייה שלא עושה צבא. או כאלה שמשתחררים על אי התאמה. אתה לא צריך לקחת את זה קשה.
חוץ מזה אם לא יקבלו אותך אתה תוכל ללמוד באונברסיטה ולעשות תואר ראשון ... או לעשות שירות לאומי שנה שזה לפי דעתי תרומה הרבה יותר גדולה משירות צבאי.
נערך לאחרונה ע"י מגזניום בתאריך 25-02-2007 בשעה 21:40.
|