לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-02-2007, 18:42
  MazRek MazRek אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.04
[שאלה] בקשר לקב"א ולדפ"ר איך משפיע על הצבא

ביררתי נתונים קב"א 54
דפ"ר 60
הקטע של העיברית היה לי 7 מ9 משהו כזה
והיה לי עוד משהו 31 מ40 שאני לא זוכר בדיוק מה זה הקטע (אני חושב משהו עם הרעיון אישי אמרו לי זה מעל הממוצע שהממוצע הוא 26-25)
שאמרו לי שיש מצב שלא יהיה לי קצונה בגלל שהעיברית היא 7 מ9... אבל הקטע שאין לי גם פרופיל... עוד לא נקבע רק ב11/3 האם העיברית באמת כול כך נמוכה?(אם 7/9 זה נמוך בכלל) ויכולה לחסום קצונה?(מה אני יעשה היה שמה בלאגן עם המסך היא התחילה לשחק איתו הגורילה ששאלה אותי היא וה500 קילו שלה והוציאה אותי מריכוז :/)

האם משהו יחסם לי מהבחינה של הקב"א והדפר? איך הנתונים האלו? האם זה באמת יחסום לי קצונה?
הפורפיל שלי יכול להיות נמוך(עוד לא נקבע, ויש לי בעיה קלה מאוד של אסטמה ולחץ דם שלא רוצה לרדת מה אני יעשה ככה זה אצל מרוקאים :>)
אז מה אתם אומרים יש מצב לקצונה?עתודה? האם הדפ"ר נמוך כי שמעתי שמתחת ל70 מתחילים להיחסם דברים.. האם זה נכון? אם כן מה נחסם לי?
עוד משהו אמרו לי שאם יש מנילה קרבית(פרופיל קרבי) אז למי שיש קב"א מעל 52 אוטומתי יש לו אפשרות לקצונה האם זה נכון? מה בקשר לטייס ולצוות אויר האם יגיעה לי כי שמעתי שמעל או בדיוק 54 מגיע גם..
ושאלה אחרונה(אחרי הרבה) אם מגיע אחרי כמה זמן מגיע גיבושים והזמנות וכוי? אחרי הצוו ראשון כמובן

תודה לעוזרים/ות זה ממש ממש חשוב לי
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-02-2007, 19:29
  MazRek MazRek אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.04
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי IsraelAtHeart שמתחילה ב "[font=Verdana]הקב"א גבוהה....."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי IsraelAtHeart
הקב"א גבוהה.. הדפ"ר בינוני.. לי למשל יש קב"א כמו שלך אבל דפ"ר 80..

זה הכל תלוי בפרופיל שלך.. אם יהיה לך 97 או 82 בלי סעיפים פוסלים (מה שלא נראה לי כי יש לך אסטמה ולחץ דם כפי שאתה אומר) אז תיהיה זכאי ליום סיירות ולטייס.. בנוסף אתה זכאי לעתודה.. אני מאמין שתקבל גם מיוני מודיעין.. יש לך בהחלט נתונים טובים אין לך מה להתבאס בכלל.
בהצלחה.

תראה אני מאוד רוצה או קצונה(אם אפשר קרבית אז יותר טוב) או רגילה אם זה מעניין(לא קצין זונה שעושה עבודה לא חשובה שמעתי שיש גם כזה) או מחשבים, או עתודה עכשיו הקטע האם הדפ"ר שהוא בינוני חוסם לי משהו?(הכוונה לקצונה מודיעין ומחשבים) האם הקטע של העיברית שיש לי 7/9 באמת גרוע ויכול להיות הסיבה שלא יתנו לי אפשרות לקצונה?כי הבנאדם שבדק לי את הנתונים אמר לי שלא רשום מועמד לקצונה משהו כזה אבל זה יכול להיות גם בגלל שאין לי פרופיל (הוא אמר ששאר הדברים טובים חוץ מהקטע של העיברית בגלל זה אני שואל אם זה חוסם בגלל 2 משפטים מ פגרים)
כי זה נראה דיי דבילי... ודרך אגב הדרישות לעתודה ממה שהבנתי זה פסיכומטרי מעל 550... מה התנאים שמה? הבנתי שלא רעים כי המצב בשוק על הפנים ואם מציעים עתודה אני חושב שכדאי לקחת את זה ברצינות..

אשמח לקבל עוד תשובות... תודה על העזרה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:17

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר