לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-02-2007, 15:07
  rlsf rlsf אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 09.10.04
...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ramsalemix שמתחילה ב "לגבי הכרטיס מסך AGP כמה שאלות"

1. לפי דגם כרטיס המסך, אתה לא צריך כרטיס מסך תומך AGPX8, אלא תומך AGPX4, למרות שבעיקרון כל כרטיס שתומך ב AGPX8 יכול לתמוך גם ב AGPX4.
2. מה הכוונה "יעבוד בצורה ממש טובה" ? כדי שהוא יעבוד אתה צריך שהוא יתמוך ב AGPX4, ואם יש צורך בחיבור כוח חיצוני - שיש לך כבל כוח פנוי שיוצא מהספק. אין מעבר לזה.
3. גם ל NVIDIA וגם ל ATI יש בסדרות האחרונות שלהן כרטיסי מסך בגירסאות AGP, אצל NVIDIA הסדרה האחרונה היא 7 (7600, 7300) אצל ATI סדרת ה X1K (כרטיסי ה X1600, X1300), מעשית, כיוון שהמעבד שלך לא חזק במיוחד, אפשר להסתפק בכרטיס פשוט מהסדרות האחרונות - כמו 7300 או X1300 כנראה, השאלה היא איזה משחקים אתה רוצה להפעיל על המחשב הזה ובאיזו רזולוציה אתה משחק.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-02-2007, 18:00
  ramsalemix ramsalemix אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.01.06
שאלה תודה!
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי rlsf שמתחילה ב "..."

תודה רבה ^_^
ולגביי רזולוציית המשחק שלי אני משחק בדרך כלל על 1024 על 768 פיקסלים
ולגבי מה שאמרתי "יעבוד בצורה ממש טובה" זה שהמשחק ירוץ כמעט בגרפיקה הכי גבוהה ומהר
למשל NEED FOR SPEED MOST WANTED רץ אצלי בצורה טובה אם אני מוריד את אפקט הסביבה ונותן ומקדיש את רוב הגרפיקה רק למכונית למרות שהסביבה פחות מעניינת אותי העיקר שהמכונית תראה טוב או כל דמות ראשית במשחק אבל אם אני רוצה שגם אפקט הסביבה יהיה ברמה גבוהה וגם המכונית זה מכביד עליו והמשחק מתחיל להיות איטי או כבד זה הייתה הכוונה שלי במשחקים יעבוד בצורה ממש טובה מקווה שהבנת אותיP: ^_^

אמרת שכרטיס המסך גם תלוי במעבד ובזה אני לא ממש מבין איך הם תלויים אחד בשני אם תוכל בבקשה תסביר לי את זה?

ולגבי התאימות את זה אני לא ממש מבין מה שכתוב בסוג החיבור רק 8X גם יתאים למחשב שלי או שאני צריך שיהיה כתוב גם 4X וגם 8X או שזה לא משנה ושניהם יתאימו?
אני יודע שאני תומך 4X ושאני יכול לשים 8X אבל יש כרטיסים שכתוב בסוג חיבור 8X ו4X
זה קצת בלבל אותיP: הוספתי תמונות כדיי שזה יהיה מובן יותר(אני לא מתכוון לקנות את כרטיסי המסך שבתמונה או משהו אני רק רוצה להבין זה הכל תודה^_^)
לדוגמא:
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:41

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר