לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-03-2007, 22:41
צלמית המשתמש של Suicide Commando inc
  Suicide Commando inc Suicide Commando inc אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.12.06
שימוש בתוספי תזונה במהלך הטירונות - האם מותר?

עברה לי מחשבה כזאת בראש - אם אני אעשה שימוש בקריאטין(תוסף תזונה שמספק כוח ומרץ) במהלך הטירונות, הדבר יעזור לי מאד להתמודד עם העומסים וגם ישפר את ההישגים שלי...
כשהייתי בחדר כושר, השתמשתי באבקות חלבון ואחרי שהפסקתי הכל נעלם תוך זמן קצר, אבל היו כמה חברים שהתשמשו בקריאטין וגם עוד אנשים שהכרתי שם וזה לא נעלם להם מהר כמו שזה נעלם לי...

עכשיו, מה שרציתי לשאול... חבר'ה שעכשיו משרתים בצבא - האם אתם השתמשתם או שמעתם על אנשים שלקחו תוספי תזונה במהלך הטירונות? איך זה הסתדר להם עם הלו"ז? האם זה עזר?
והכי חשוב - איך הסגל התייחס לזה? האם זה מותר בכלל??

בבקשה לא לצחוק, אני לא חושב שאני באמת אשתמש בתוספי תזונה בטירונות, אבל רציתי לדעת בכל מקרה, מי יודע...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-03-2007, 13:18
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
ככה...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Suicide Commando inc שמתחילה ב "שימוש בתוספי תזונה במהלך הטירונות - האם מותר?"

כאחד שלמעלה ממחצית חייו מבלה בחדרי כושר (ועסקתי בעוד כמה ענפי ספורט) וכאחד שהכניס לגופו כמעט כל תוסף תזונה מוכר (או מוכר פחות) אני יכל להגיד לך דבר אחד - הסיכוי ששימוש באבקות חלבון או חומצות אמינו כאלה ואחרות בזמן הטירונות באמת יסייע לך הוא קטן !
הסיכוי הגדול הוא שהאפקט יהיה יותר פסיכולוגי מאשר פיזי.

אופי האימונים בטירונות שונה בתכלית מאימון בחד"כ או אימון ריצה כזה או אחר שאתה מבצע "באזרחות" !

מי שהציע לך להשתמש בחטיפי אנרגיה לדעתי נתן לך עיצה טובה היות ולמעט הטעם המגעיל (שזה כמובן עניין של טעם אישי) הם יכולים בהחלט להוות מקור אנרגייה זמין ומהיר לצורך אימון מאומץ ספציפי ללא כל צורך לסחוב מיכלי אריזה גדולים / שייקרים ושאר אביזרים נלווים... לא יהיה לך זמן לזה וחבל על המקום שזה יתפוס לך בתיק.

שימוש באבקות חלבון/נוזלים למיניהם בזמן הטירונות יכל להיות גימיק נחמד כלפי החבר'ה ותו לא.....

בהצלחה.

לבני.
ישן 05-03-2007, 13:40
צלמית המשתמש של Suicide Commando inc
  Suicide Commando inc Suicide Commando inc אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.12.06
הטעם זה בקטנה... מקס' סותמים את האף ואוכלים
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "קח בחשבון שהטעם יכל להיות מגעיל למדי..."

אני גר במודיעין, יש פה אצלנו כמה חנויות כאלה... באחת יש לי הנחה מהתקופה שהייתי מתאמן(לפני שנתיים בערך).
בחטיפי אנרגיה אין לי נסיון, אבל אני מאמין שהמוכר שם יידע על מה להמליץ לי(לא מה שהכי יקר, אלא הכי טוב), הוא מבין בדברים האלה...

DK87 - אהא, אני יודע, פשוט יש גבול לכמה אוכל אפשר לאכול בארוחה אחת... צריך משהו כזה שייתן כח, אבל לא יכביד עליי, שאני לא ארגיש מפוצץ, אלא שבע וחזק.
אבל החלטתי שאני כבר אסתדר עם מה שיש

ישן 05-03-2007, 16:31
  dehoN dehoN אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.06.06
רק שים לב!
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי Suicide Commando inc שמתחילה ב "חח ירדתי כבר מקריאטין והאבקות"

תקנה חטיפי אנרגיה ולא חטיפי חלבון,יש הבדל של שמיים וארץ בין השניים.
אם תבצע פעילות גופנית אחרי שאכלת חטיפי חלבון (או חלבונים בכלל) במקרה הטוב אתה תרגיש בחילות,במקרה הרע תקיא...

אתה יכול גם לנסות להשתמש בג'לים שהם נטו לאנרגיה,המטרה שלהם זה להחזיר לגוף את כל המינרלים והמלחים שהוא איבד +קפאין שיעורר אותך (יש גם בלי).
משתמשים בג'לים תוך כדי הפעילות והם בכלל לא מפריעים נהפוך הוא הם רק עוזרים.
אני אישית משתמש בהם בכל ריצה שהיא מעל 12 ק"מ (בחצי מרתון השתמשתי ב3),ואני יכול להעיד מניסיון אישי שהם עוזרים.
מה שכן זה שהטעם שלהם נוראי,אבל באמת נוראי,לקח לי חודש להתרגל לטעם שלהם.

עידן.

נ.ב
אני משתמש בPOWERGEL והטעם הכי סביר שיש להם זה התפוח,שבא עם 1 כמות קפאין ולדעתי הוא באמת הכי מושלם לפעילות גופנית ארוכה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:08

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר