07-03-2007, 16:57
|
|
|
|
חבר מתאריך: 07.02.05
|
|
|
חייב להוציא קצת תסכולללל!
אני מרגיש מזה מאוכזב מהגיוס שלי, בתור מורעל שרצה בכלל סיירת מטכ"ל אני אמור להתגייס עכשיו לגיוס השלמות של מג"ב מוד"ש ואנל'א יודע מה לעשות.
אחרי מלחמת פקסים שארכה לה חודש קיבלתי חריג סיירות.
הגעתי ליום סיירות ומסתבר שאני צריך אישור על "בעיה" רפואית ובכלל לא ידעתי על זה ,חשבתי שהשאלון הרפואי מהרופא משפחה זה כל מה שצריך - החזירו אותי הביתה.
השגתי את האישור מלשכת הגיוס וחזרתי למחרת ליום סיירות חוזר, יש לציין שעקצה אותי דבורה וכבר אז חשבתי יואו מה אני יעשה עכשיו אני אתנפח ויתעלף פה בחום על הדיונות אבל עברתי וקיבלתי מטכ"ל.
הגיבוש באפריל 06 שהייתי אמור להיות בו נדחה בגלל עומס אנשים אז הייתי אמור לעשות אותו בספטמבר 06 - הגיע ספטמבר ואני לא מקבל שום זימון - מתקשר למדור סיירות הם אומרים שאם לא תקבל עד ככה וככה אז תתקשר , ככה כמה פעמים הם אמרו לי להתקשר מאוחר יותר בקיצור מסתבר שלא שלחו לי כלום אז פיקססו לי את הזימון - בלי תלושי נסיעה כמובן , יום חמישי לפני הגיבוש אני קולט שיש גם שאלון רפואי למלא והפקידה בכלל לא פיקססה לי אותו, הסדרתי את זה : הייתם צריכים לראות את הפקס- טוב שהבנתי שם משהו בכלל ,הוא היה באיכות כזאת גרועה שהייתי צריך להדגיש את הכתוב שם בעט בעזרת חבר עם אותו השאלון אחרת לא הייתי מבין מה כתוב שם.
באותו שבוע לפני הגיבוש ניסיתי להשיג אישור על הרשרוש בלב שיש לי , מסתבר שהרופא לב הזה בחופשה ובעצם אין להם אותי במחשב שלהם משום מה, צריך להיות להם כי עשיתי אצלו בדיקה אבל נעלמתי מהמחשב, בלשכ"ג חירטטו אותי וטרטרו אותי לשלוח להם וויתור סודיות ( יש לציין שיום אחרי שחזרתי מהגיבוש בלי שהתחלתי אותו בכלל קיבלתי בדואר מכתב מלשכ"ג עם איזה אישור רפואי מוזר על סעיף שבכלל לא קיים אצלי כאשר אני בכלל הבהרתי שאני צריך אישור על רשרוש לב... אוייש)
הגעתי לגיבוש, למרות כל המאמצים לא הצלחתי להשיג את האישור, אני אציין שהוא היה אצלם בתיק האישי שלי בלשכ"ג אבל הפקידה בלשכ"ג הייתה נחושה להלחם בי בכל כוחה, יש לציין שחירטטו אותי בטלפון וצעקו עליי וגם ניתקו לי בפנים בלשכ"ג אחרי שהתחננתי ביום של הגיבוש שיפקססו את הטופס ושאני עכשיו בגיבוש ואני חייב אותו כדי להתחיל בגיבוש, אמנם כאשר באתי לקצין מיון ללשכה חודשים אחרכך קיבלתי העתק של האישור הרפואי תוך 5 דקות בלי בעיות ובלי חירטוטים מהאנשים הנחמדים בלשכ"ג.
הקיצר קיבלתי דחייה של הגיבוש ואיתו גם הגיוס עבר למרץ , ז"א לעשות את הגיבוש בתור חייל, בסופו של דבר החלטתי שאני מוותר על זה, חותם וויתור והולך לגולני , הסקתי שכל הבעיות שעברו עליי בדרך לגיבוש הן בעצם סימן משמיים שאולי אתה לא צריך לשרת ביחידה הזאת למרות הרצון העז שלי. עכשיו מסתבר שחתמתי וויתור מאוחר מדי, והשאלון העדפות שלי שהכל שם 1111 2222 חוץ מגולני לא ישפיע על כלום עכשיו כי אני הולך לגיוס השלמות, כבר הייתי יכול לעשות את הגיבוש ובמקרה הגרוע אם לא הייתי עובר הייתי מקבל אותן אופציות משעממות כמו בגיוס השלמות שאני בכלל לא מעוניין בהן. נדפקתי מכל צד, חלק גדול כמובן באשמתי, עכשיו כבר חשבתי נו טוב... נלך למג"ב נעשה גיבוש ימ"ס, נכנסתי לכושר טוב כבר כמה חודשים שאני מתאמן מסודר בלי שברי מאמץ, פתאום יום אחד אני נעשה חולה, מצונן , פתאום מופיעים לי כאבים לא קשורים לעולם הזה בשני הרגליים, שעד לפני המחלה הייתי בריא בלי שום כאבים חשבתי ששברי מאמץ הם היסטוריה שלא תחזור על עצמה ועכשיו אני לפני גיוס בלי כושר , פצוע ומוטיבציה ברצפה. כבר חשבתי לא להתפנות ולדחות ליולי 07 אבל מי אומר שאז אני אהיה בריא ובוכשר להגיע ליחידה שאני רוצה... אני מבואס, גם ככה אני מתגייס אחרי שכל החברים שלי פז"מניקים .
|