עשיתי לפני כמה ימים תחקיר בטחוני במודיעין ורציתי לשאול האם יש סיבה שאני לא אעבור.
מה שאמרתי לה שעשוי אולי לפגוע בי זה:
-אני שותה מדי חודש בערך כמה בירות אבל לא מתשכר עד מצב של הקאה וחוסר ידיעה למה קורה סביבך.
בקטנה: )
-שרפתי צמיג בכתה ו' =\
-זייפתי תעודה לפני שנה לחבר שלי כי דוד שלו רצה לראות מה המצב שלו בלימודים והדגשתי שרק דוד שלו ראה אותה ושעשיתי את זה כי ידעתי שהציונים בתעודה לא משקפים את הציון הסופי שהוא יקבל בבגרות כי הביה"ס לא ממש פועל נכון. והוספתי שלמשל אם הוא יוגש על 100 במקצוע מסוים אז בתעודה אפילו יכול להופיע 60 כי יש להם תוכנה מפגרת עם חישובים מוזרים.
גם לא נראה לי כזה משמעותי
-אמרתי שאין לי בעיה שאנשים הולכים לטיפול ושזה דבר לא פסול ושבמידה ואני אצטרך בעתיד אני לא אפסול את זה. אך גם הדגשתי על פי הנחיה שלה שאני לא רואה את עצמי הולך לטיפול בתקופה הקרובה.
איזה מן טיפול?
חוץ מזה אף פעם לא השתמשתי בסמים או הלכתי לטיפול ולא זייפתי משהו בשביל מוסד כלשהו ואני לא נוהג להשתכר.
מצויין.
אני מועמד למסלול אופק (מסלול הערבית) ולמסלול גרפיקה ממוחשבת. בשניהם כבר עברתי את כל המבחנים והראיונות.
האם יש סיבה שבתחקיר אני אפול אתם חושבים?
לא, אתה יכול להיות רגוע: )
ושאלתי אותם גם מתי אני אדע אם עברתי את התחקיר והם אמרו שלא אומרים אבל בדפים של התחקיר רשום שאפשר להגיש ערעור, אבל איך אני אמור לדעת אם זו הסיבה שבסוף לא יגייסו אותי לשם או שסתם בגלל שלא צריכים עוד אנשים?
זה אני לא יודע, האמת... אבל אין סיבה שלא תעבור!