לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-03-2007, 21:42
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
כתבה אהוד שבלעדיו מלחמת לבנון 2 לא היתה מלחמת לבנון 2: "תמכו בי ואחזק את ביטחון המדינה"

כחודשיים וחצי לפני ההכרעה בקרב על הנהגת העבודה, כינס אהוד ברק ראשי רשויות של המפלגה וביקש את תמיכתם. בן-אליעזר: "אהוד לא השתנה. הוא רק מנוסה יותר"

אטילה שומפלבי פורסם: 11.03.07, 20:13

אהוד ברק, המתמודד על הנהגת העבודה, כינס הערב (יום א') באזור ראשי רשויות של העבודה וביקש מהם לתמוך בו. על-פי הסקרים האחרונים ברק ועמי אילון מנהלים קרב צמוד בקרב מתפקדי העבודה. ברק ביקש לתת לו הזדמנות כדי "לתרום מניסיוני לחיזוק מערכת הביטחון של ישראל, להעצים את כושר ההרתעה והיכולת להתמודד עם הקשיים בעתיד. אם נעשה את זה יחד, ננצח". הקרב בעבודה יוכרע בחודש מאי.

ברק, הסובל מדימוי של אדם המתקשה לעבוד בצוות, דיבר על החשיבות "לשלב ידיים" עם בן אליעזר, יצחק הרצוג, שלום שמחון ואורית נוקד - תומכיו הבכירים. "בשבועות האחרונים אני חורש את המדינה, מישוב לישוב, מסניף לסניף, מקריית שמונה לבאר שבע ולישובי עוטף עזה. אני נפגש עם מאות פעילים, עם אנשים שלנו ועם כלל האנשים. אני חש שאנחנו במצב טוב, אבל הכל אפשר להשיג בעבודה קשה. אסור לשקוע בשביעות רצון עצמית. הקשיים עוד לפנינו", אמר לראשי הרשויות.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.ynet.co.il/PicServer2/20022007/1045298/1_wa.jpg]

ברק ופואד בכנס ראשי הרשויות (צילום: ירון ברנר)

ברק אמר שיש להחזיר כוחות שעזבו את העבודה בשנים האחרונות למפלגות אחרות. "את המסע הפוליטי הראשון שלי התחלנו בחוף הים של תל-אביב, סביב שולחן כזה עם פואד. ההתרשמות הכללית היתה רחוקה מלהיות אופטימית, אבל עבודה ביחד עשתה את השינוי".

הכתבה המלאה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3375142,00.html

יש בחירות ב 2007?
סקר מכון סמית לערוץ 10: ביבי לראשות הממשלה 30%, איילון 18%, אולמרט 3%, פרץ 1%

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-03-2007, 23:11
  Bimler Bimler אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.06
אתה בטח צוחק
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי רמי המקורי שמתחילה ב "מבין כל הטוענים לכתר"

כדאי שתבדוק קודם עם איזה אנשים פינב ואילון "מסתחבקים" לפני שתגיע למסקנות האלה..

נתניהו הפך למליונר אחרי שעזב את ראשות הממשלה ויצא למסעות הסברה והרצאות בחו"ל, עליהן קיבל תשלום של מאות אלפי דולרים להרצאה אחת. כך גם ברק, רק ההבדל הוא שברק התחיל להשקיע בעסקים ובכל מיני דברים בסגנון ושם הוא גרף את ההון. ביבי יכול לקחת את הדברים שלו כבוגר הרווארד ואמ.איי.טי, ובאמת להרוויח מליונים בחוץ בחו"ל או איפה שזה לא יהיה, גם בלעדיך. אתה יודע מה המשכורת הממוצעת בארה"ב לבוגר הרווארד?

רק בחברה מנוונת לגמרי, להיות עשיר זו בושה, ולהיות עני זו מעלה גדולה.. כך שתרגיע עם התיאורים האלה, באמת שקראתי יותר מדי שיט מהסוג הזה לאחרונה.
ישן 11-03-2007, 23:36
  Bimler Bimler אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.06
אם היית עשיר בסופו של דבר היית עובר לשכונת יוקרה
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי רמי המקורי שמתחילה ב "יש עשירים ויש עשירים"

מפני שכל האנשים ה"רגילים", היו פשוט באים ומבקשים ממך דברים. בדיוק כמו שעושים לגאידמק המסכן כשהוא יוצא מחקירות, או ממסיבות שהוא עורך.

אני בספק אם ביבי או ברק השתתפו במסיבות יוקרה, ואני לא חושב שהם נוסעים במכוניות פאר.. (וולו זו מכונית יקרה, אבל לא מסוג המכוניות איתן נוסעים מליונרים) ולמרות הכל, יש לשניהם יכולת ניהול. ברק דפק הרבה מאד אינטרסים חיוניים למדינה בתקופה שבה הוא עמד בראש המדינה, וביבי הצליח לשמור במשך שלש וחצי שנים על האינטרסים של המדינה, אבל היה לו בלגן גדול בקרב הסובבים אותו שנבע גם מהאופי שלו- כך שייתכן שעושר הוא לא ערובה למנהיגות, אבל אתה לא תוכל לסול מנהיג רק מפני שהוא עשיר..

יש עשירים שעשו את כספם בזכות ולא בחסד, שלא חטאו ולא פשעו. יש עשירים אחרים שהרוויחו את כספם מצרות אחרים. - אתה צודק, יש ויש. אבל אם אדם הוא עשיר, והוא נהנה מלחיות את החיים החומרניים שיבושם לו. מה זה בכלל קשור? אם הוא הוכיח את עצמו בכנסת כאיש ביצוע ואם הוא אידיאולוג גדול, אז אתה תפסול אותו רק מפני שאת הקניות הוא עושה בכיכר המדינה ולא בשוק הכרמל? נו בחייך..

לפסול אדם מפני שהוא עשיר, זה לא שונה מלפסול אדם בגלל שהוא דתי או רוסי או כל אפיון עדתי אחר.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:15

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר