16-03-2007, 05:59
|
|
מנהל
|
|
חבר מתאריך: 31.07.06
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי הפטריוט
ובין אם עושים זאת שותפיהם, המחבלים, הרי התוצאה היא זהה - הם משתתפים, למעשה, בהתקפה על כוחות הביטחון.
|
קודם כל, יפה שאתה חוזר בך מההאשמה השיקרית. שנית, הם "מתקיפים" את כוחות הביטחון בערך כמו סטודנטים בהפגנה שיגרתית. שום אלימות פיזית. "התקפה" עאלק...אפשר לחשוב שבמינימום כל אחד מהם מגיע עם מאג.
ציטוט:
|
כש"מתנחלים" עשו דברים דומים, זעקת השמאל הצבוע עלתה לשמיים. ר' קריאת היודנראט אופנהיימר לגירוש יהודי חברון. מעולם לא נשמעה ממנו קריאה דומה לגבי מתפרעי השמאל בבילעין או נגד מחבלים ערבים (היעלה על הדעת לגרש יישוב ערבי שלם בגלל שיוצאים ממנו מחבלים? נראה שכללי המוסר שלכם חלים רק לגבי ערבים...).
|
ראשית, מתנחלים עשו ועושים דברים דומים באופן שיגרתי כבר עשורים וכולם כבר התרגלו. הזעקה עולה בדרך כלל רק במקרים שבהם מי מהם מפעילים אלימות. והם ב-א-מ-ת מפעילים אלימות. שנית, אינני איש שלום עכשיו, ואופנהיימר לא מייצג אותי ולא רבים מאוד מאנשי השמאל. אני יודע שקשה לאנשי ימין ללא הכללות (זה חלק מהנטיה לגזענות) אבל בכל זאת המנע מביטוי ה"אתם" בבקשה.
ציטוט:
|
אם אותו מתפרע (שלא לומר מופרע) לא היה רוצה להיפגע, הוא לא היה מגיע להתפרעות בבילעין. נפגע? בעיה שלו. כבר שכחת ששטר מג"ב נהרג באחד ההתפרעויות האלה? שוטר אחר איבד את עינו. הם לא זכו לכתבות מתחנפות כמו שזכה להן, בזמנו, אותו מופרע שנורה ע"י חיילי צה"ל.
|
סליחה, אבל מי בארץ מכיר בכלל את המפגין האומלל שחטף כדור גומי למוח כשכל מה שעשה היה לעמוד ולהביט על אנשי המג"ב (ניתן לראות זאת בבירור בסרטים). על השוטר שאיבד עין שמעו כולם. לגבי השוטר (ז"ל) ש"נהרג" בבילעין, יש לי חדשות בשבילך: הוא מת מהתייבשות. ולא בגלל שאנרכיסטים הרשעים שתו לו את כל המיים.
ציטוט:
|
כן, השמאל מגנה אלימות נגד יהודים - אבל כך גם עשה עראפת וכך עושה גם אבו מאזן. כמו אצלם, גם בשמאל תמיד יצרפו לגינוי הרפה שלהם אמירה בנוסח "עוולות הכיבוש" או "הדיכוי" או "בגלל המתנחלים" וכן הלאה.
|
לא זכור לי שאנשי שמאל ציוני נתנו לערבים הצדקות בעקבות פיגועים.
יש בחוגים רחבים בשמאל הבנה לאלימות הפלסטינית נגדנו, בעיקר אם היא מתבצעת נגד "מתנחלים" ולא נגד הישראלים, בתוך הקו הירוק (כבר שכחת את עצתו של פרופ' שטרנהל למחבלים, שיתקפו רק "מתנחלים"?)[/QUOTE]
[שטרנהאל איננו חוגים רחבים (ואיך אני יכול לשכוח את "עצתו" כשכל איש ימין מנופף בה כל שני וחמישי כדי "להוכיח" ש"כל הסמול" תומך במחבלים). ממש כשם שמרזל איננו "חוגים רחבים" בימין (לצערך, אני מניח).[
ציטוט:
|
החיים בחברון הותאמו לצורכי הביטחון של התושבים היהודים כי, מה לעשות, הם הקורבנות, המותקפים. אם שכניהם הערבים לא היו תוקפים אותם על בסיס יומיומי, הרי לא היה צורך בכל אמצעי הביטחון וההגנה. שוב, כמו הגדר, אמצעי ההגנה האלה לא באים כדי להתעלל בערבים, אלא כדי להגן על היהודים. אם הערבים נפגעים מהם - בעיה שלהם. כשיפסיקו את התקפותיהם על היהודים, לא יהיה צורך באמצעי ההגנה האלה
מאיפה הסקת שהפעולות האלימות של יהודי חברון הן ללא התגרות? הרי מה שמראים לך בטלוויזיה ערוך בצורה מגמתית, ועל דיווחי היודנראט או אלה של הערבים לא ניתן לסמוך מאותה הסיבה
|
מאיפה הסקתי? בין השאר מחוויותי האישיות בחברון כחייל. לא בכל המקרים יש אלימות ללא התגרות אבל פעמים רבות בהחלט יש כזו.
ציטוט:
|
שוב, לערבים תמיד יש סיבות ותירוצים וסיפורים, היהודי לעולם פועל בחלל ריק, בהווה, ללא עבר וללא סיבה. שוב, האפליה הגזענית הישנה והרעה של השמאל
|
מעניין איפה ראית אותי נותן לערבים "סיבות ותירוצים" לאלימות.
ציטוט:
|
מה שעולה מדבריי לא צריך להרשים אותך - המציאות היא שצריכה להרשים אותך. אולי תפקח את עיניך ותביט בה?
|
אתה לא נראה לי כאדם הנכון להרצות לאיש על חיבור למציאות..בטח לא למישהו שחווה אותה קצת יותר ממך.
|