לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-03-2007, 23:18
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
מוזר, אני יצאתי בבילעין יותר מפעם אחת למעצרים של זורקי אבנים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ArmouredDov_D9 שמתחילה ב "מסתבר שיידוי אבנים זה פשע"

אז כנראה שזה כן פשע, אבל אל תתן לעובדות לבלבל אותך.

וחוץ מזה, כשאתה אומר "שמאלנים" אתה בטח מתכוון ל"אנרכיסטים נגד הגדר", אז לצערך (ולמען האמת גם לצערי, כי אז היה הרבה יותר קל לעצור אותם) הם לעולם לא זרקו אבנים בהפגנות בבילעין, מהסיבה שהם יודעים שאם הם יעשו את זה יהיה להם הרבה יותר קשה להוכיח בבית משפט שהם תמימים - אבל שוב, אני מקווה שהעובדות לא יבלבלו אותך יותר מידיי.

מה שכן צודק, זה לא הוגן שהיא הואשמה לפני שכל החרדים שזרקו אבנים על שוטרים בהפגנות נגד מצעד הגאווה עוד לא נעצרו.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-03-2007, 23:38
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
תראה לי איפה כתבתי כל החרדים!
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי kkr3 שמתחילה ב "מחילה."

זרקו אבנים או לא זרקו אבנים במהומות של מצעד הגאווה?
אלו היו חרדים או סינים? (יכול להיות שהתבלבלתי)

לא כל פעם שכותבים את המילה חרדים צריך לכתוב מיליון הסתייגויות ולציין שרובם בסדר אבל יש כמה עשבים שוטים.

לעומת זאת, מוזר שכשarmoureddov קרא ל"אנרכיסטים למען הגדר" שמאלנים, למרות שהם ממש לא נמצאים בקונצזיוס של השמאל. לא התרעמת על זה. וכשהוא טען שהם זורקים אבנים לא תיקנת אותו.

אבל כדי שתהיה מרוצה - חבל שעצרו אותה לפני שעצרו את כל האסקימואים שזרקו אבנים בהתפרעויות שלפני מצעד הגאווה. עכשיו אתה יכול להגיב גם ברצינות?

עריכה: עכשיו הבנתי למה רשמת "כל החרדים", אז תשים לב שאני שם פסיקים איפה שצריך, ובמשפט הזה לא היה פסיק.
אם הייתי רושם: "...כל החרדים, שזרקו אבנים..." אז הטענה שלך אלי הייתה יותר מצודקת. אבל בגלל שרשמתי "...כל החרדים שזרקו אבנים..." אני עדיין עומד במה שאמרתי - מי שזרק אבנים צריך להעצר. וזה לא קשור אם הוא ערבי, או שמאלני, או חרדי, או מתנחל - זריקת אבנים היא דבר חמור.

נערך לאחרונה ע"י High_Hopes בתאריך 14-03-2007 בשעה 23:42.
ישן 15-03-2007, 00:17
צלמית המשתמש של הפטריוט
  משתמש זכר הפטריוט הפטריוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.02
ראשית, "מופרעים נגד הגדר"...
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "מוזר, אני יצאתי בבילעין יותר מפעם אחת למעצרים של זורקי אבנים"

הם שמאלנים, גם אם הם, לטענתך, לא בקונצנזוס של השמאל.
שנית, כבר שכחת את ההתלהמות והעליהום נגד החרדים שהפגינו (אם בבילעין מפגינים, אזם גם הם הפגינו) נגד מצעד ה"גאווה"? מלים שכאלה מעולם לא נשמעו משמאל נגד ערבים שזורקים אבנים, שלא לדבר על דברים חמורים יותר שערבים יודעים לעשות.
השמאל תמיד יודע להמציא תירוצים ואמתלות כשמדובר בערבים או בשמאלנים. תמיד יש איזשהו סיפור על "כיבוש" או "קיפוח" או "השפלה". כשמדובר ביהודים, לעולם אין סיפור רקע, לעולם אין סיבה. היהודים פועלים תמיד בהווה, ללא קונטקסט.
מה ההבדל?

"אין טעם שהכבשים יקבלו החלטה בזכות הצמחונות, כל עוד הזאבים אינם שותפים להשקפה זו."
ויליאם ראלף אינג'

ישן 15-03-2007, 01:51
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
די לסיסמאות השיקריות
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "ראשית, "מופרעים נגד הגדר"..."

האנרכיסיטים נגד הגדר הם חלאות גדולות, אבל אינם משליכים אבנים. אם ישליכו אבנים, זה יהרוס להם את המסע התעמולתי המוצלח מדי (לצערנו) שהם מנהלים. אם אתה יכול להוכיח מקרה אחד שבו שמאלנים השליכו אבנים, אנא עשה זאת. שנית, רבים בשמאל הציוני (כולל אנוכי) גינו זריקת אבנים בידי ערבים (למשל במהומות אוקטובר) לא פחות ולמעשה הרבה יותר מאשר את השלכת האבנים בידי החרדים במצעד הגאווה. כנראה שהקשב והזיכרון שלך סלקטיויים למדי.
אלימות היא אלימות היא אלימות. מי שנוהג באלימות צריך להענש בהתאם. אני לא מי יודע מה מתרשם מזריקת האבנים של גברת אלקובי ובוודאי מהקללות שלה (שבינינו, קשות מימנה נשמעו באופן יומיומי במושב שגדלתי בו) אך כן די מזועזע מכך ששברה את שיניו של ילד. מדובר באלימות קשה כלפי קטין שהעונש עליו בוודאי היה מאסר בפועל אילו המבצעת הייתה ערביה והקורבן ילד יהודי.
ישן 15-03-2007, 20:45
צלמית המשתמש של הפטריוט

המופרעים נגד הגדר משתתפים בתקיפת חיילים
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "די לסיסמאות השיקריות"

כל שבוע נפצעים חיילים ושוטרים בבילעין - בין אם מאבנים / בקבוקים / כל דבר אחר שמושלך ע"י המופרעים או ע"י המחבלים, שותפיהם לדבר עבירה. אם היתה מופעלת אלימות שכזו, על בסיס קבוע, מצד ה"מתנחלים" נגד כוחות הבטחון, הארץ כבר היתה סוערת - אבל כשמדובר בשמאל, אף אחד לא יטרח להקים "ועדת שרים לאכיפת החוק על השמאלנים". להם מותר.
האלימות הערבית זוכה תמיד להצדקה ולהבנה משמאל. תמיד יימצא השמאלן (ולא תמיד מדובר בחלאות הזויות כמו טלי פחימה או אבנרי, אלא מהשמאל ה"מתון", ה"קונצנזואלי") שיצדיק את ה"מחאה" הערבית, שלרוב מתבטאת באלימות נגד יהודים.
אם יהודים נוקטים בדרכים דומות, הרי שהשמאל יודע לזעוק נגד כך, ולהקים מהומת עולם. מה ההבדל בין דם לדם?

ובקשר לאלקובי - יהודים באיו"ש נתונים מדי יום להתקפות קשות פי כמה ממה שעשתה, כביכול, אלקובי לאותו ערבי. ובכל זאת, לא נשמעת כל מחאה מצידם של השמאלנים הצבועים. חיי יהודים הפקר, שלא לדבר על רכושם וכבודם.
אבל הגברת אלקובי הפכה לאוייבת המדינה מס' 1 לאחר שעשתה את המעשה המינימלי המתבקש, והשיבה לתוקפיה מעט כגמולם.
שוב, מה ההבדל בין דם לדם?

"אין טעם שהכבשים יקבלו החלטה בזכות הצמחונות, כל עוד הזאבים אינם שותפים להשקפה זו."
ויליאם ראלף אינג'

ישן 15-03-2007, 23:35
מנהל

אתה רציני?
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "המופרעים נגד הגדר משתתפים בתקיפת חיילים"

שמע, אני מכיר את המציאות גם באופן אישי התעסוקות המבצעיות (מצטער שמזכיר זאת שוב) וגם מצפיה בסרטים שתיעדו את ההפגנות בבילעין. אני מודיע לך חד משמעית שפעילי השמאל הקיצוני לא השתתפו בזריקת אבנים על כוחות הביטחון. אם אתה רוצה אעלה כאן דוגמיות של סרטים. משליכי האבנים בהפגנות האלה הם תמיד צעירים ערבים שממיידים אבנים מרחוק בסיוע רוגטקות (נשק קטלני מבחינתי). הפעילים היהודיים, לעומת זאת, נצמדים לחיילים ולשוטרים כעלוקות -צורחים סיסמאות מפגרות, מגדפים ומכסימום מנסים לחסום את דרכם. תגובת המשטרה כלפיהם היא אלימה למדי-מכות ושימוש באלות (נוסח עמונה-ובשני המקרים אני בהחלט חושב שזה ראוי) +גז מדמיע, רימוני הלם וכדורי גומי (שגרמו לפעיל שמאל קיצוני אחד חסר מזל לנזק מוחי בלתי הפיך-האירוע תועד ממספר זוויות והבחור ממש לא היה עסוק בזריקת אבנים או פעילות אלימה. סתם איתרע מזלו לעמוד 20 מטר לפני כח מג"ב שהתקדם לתוך הכפר (ממש לא אירוע על הגדר) תוך ירי גומי חסר אבחנה.
אני רוצה לראות שעל מתנחלים יירו כדורי גומי אפילו כאשר הם משליכים אבנים על אנשי כוחות הביטחון (כפי שתועד בעמונה ומקומות אחרים).
לא מעניין אותי אם יש "איזה שמאלן" שיגלה הבנה לאלימות ערבית ממש כשם שלא מעניין אותי ש,איזה ימני" יגלה הבנה לאלימות יהודית. אותי מעניין מה המסר המרכזי של גוש הימין או השמאל במקרים כאלו, ורוב השמאל השפוי יגנה אלימות ערבית לפחות כמו אלימות יהודית.
לגבי המתנחלים בחברון: אינני יודע אם מידי יום ערביה בחברון תופסת ילד יהודי ושוברת לו את השיניים. ברור לי שאם הערביה תתפס בידי צה"ל היא לא תקבל מאסר על תנאי בלבד. לכן דבריך חסרי שחר. השמאל המרכזי גינה ומגנה כל פגיעה אלימה במתנחלים באיו"ש נקודה. מעבר לזה, איזה מחאה צריכה לעלות מהשמאל כשיהודים מותקפים בחברון? הרי יש במקום אבטחה צבאית כבדה, הסדרי החיים במרכז חברון הותאמו להבטחת ביטחון המתיחלים על חשבון תנאי החיים של הערבים שחיים שם (כולל, למשל, סגירת צירים מרכזיים לתנועת ערבים) ואלימות ערבית נגד יהודים ניענשת ביד קשה. מה עוד ניתן לעשות?
מה שמקומם את השמאל (או חלקים מימנו) הוא שחלק מהמתנחלים בחברון נוהגים באלימות כלפי ערבים מקומיים, לעיתים קרובות ללא התגרות מקדימה, ושזה נעשה למעשה בחסות הצבא. מקומם גם שהמתנחלים שמים # על החיילים אם בכל זאת ינסו לעצור באדם והיו מקרים של תקיפת חיילים ושוטרים. החוויה האישית שלי היא השתולללות יהודית במערת המכפלה (בתקופת טרם גולדשטיין) שהניסיון שלנו לעצור אותה הסתיים, בין השאר, בכך שאחד מהקצינים בפלוגתי ננשך בידי אישתו של לווינגר (מאוחר יותר היא עמדה על כך לדין וקיבלה נזיפה או משהו כזה).
לסיכום, אינני מתרשם מתחושת הקיפוח שעולה ופורחת מבין שורותיך.
ישן 16-03-2007, 00:40
צלמית המשתמש של הפטריוט

בין אם הם משליכים אבנים בעצמם...
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "אתה רציני?"

ובין אם עושים זאת שותפיהם, המחבלים, הרי התוצאה היא זהה - הם משתתפים, למעשה, בהתקפה על כוחות הביטחון.
כש"מתנחלים" עשו דברים דומים, זעקת השמאל הצבוע עלתה לשמיים. ר' קריאת היודנראט אופנהיימר לגירוש יהודי חברון. מעולם לא נשמעה ממנו קריאה דומה לגבי מתפרעי השמאל בבילעין או נגד מחבלים ערבים (היעלה על הדעת לגרש יישוב ערבי שלם בגלל שיוצאים ממנו מחבלים? נראה שכללי המוסר שלכם חלים רק לגבי ערבים...).
אם אותו מתפרע (שלא לומר מופרע) לא היה רוצה להיפגע, הוא לא היה מגיע להתפרעות בבילעין. נפגע? בעיה שלו. כבר שכחת ששטר מג"ב נהרג באחד ההתפרעויות האלה? שוטר אחר איבד את עינו. הם לא זכו לכתבות מתחנפות כמו שזכה להן, בזמנו, אותו מופרע שנורה ע"י חיילי צה"ל.
כן, השמאל מגנה אלימות נגד יהודים - אבל כך גם עשה עראפת וכך עושה גם אבו מאזן. כמו אצלם, גם בשמאל תמיד יצרפו לגינוי הרפה שלהם אמירה בנוסח "עוולות הכיבוש" או "הדיכוי" או "בגלל המתנחלים" וכן הלאה. יש בחוגים רחבים בשמאל הבנה לאלימות הפלסטינית נגדנו, בעיקר אם היא מתבצעת נגד "מתנחלים" ולא נגד הישראלים, בתוך הקו הירוק (כבר שכחת את עצתו של פרופ' שטרנהל למחבלים, שיתקפו רק "מתנחלים"?)
החיים בחברון הותאמו לצורכי הביטחון של התושבים היהודים כי, מה לעשות, הם הקורבנות, המותקפים. אם שכניהם הערבים לא היו תוקפים אותם על בסיס יומיומי, הרי לא היה צורך בכל אמצעי הביטחון וההגנה. שוב, כמו הגדר, אמצעי ההגנה האלה לא באים כדי להתעלל בערבים, אלא כדי להגן על היהודים. אם הערבים נפגעים מהם - בעיה שלהם. כשיפסיקו את התקפותיהם על היהודים, לא יהיה צורך באמצעי ההגנה האלה.
מאיפה הסקת שהפעולות האלימות של יהודי חברון הן ללא התגרות? הרי מה שמראים לך בטלוויזיה ערוך בצורה מגמתית, ועל דיווחי היודנראט או אלה של הערבים לא ניתן לסמוך מאותה הסיבה.
שוב, לערבים תמיד יש סיבות ותירוצים וסיפורים, היהודי לעולם פועל בחלל ריק, בהווה, ללא עבר וללא סיבה. שוב, האפליה הגזענית הישנה והרעה של השמאל.

מה שעולה מדבריי לא צריך להרשים אותך - המציאות היא שצריכה להרשים אותך. אולי תפקח את עיניך ותביט בה?

ויליאם ראלף אינג'

ישן 16-03-2007, 05:59
מנהל

בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "בין אם הם משליכים אבנים בעצמם..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי הפטריוט
ובין אם עושים זאת שותפיהם, המחבלים, הרי התוצאה היא זהה - הם משתתפים, למעשה, בהתקפה על כוחות הביטחון.

קודם כל, יפה שאתה חוזר בך מההאשמה השיקרית. שנית, הם "מתקיפים" את כוחות הביטחון בערך כמו סטודנטים בהפגנה שיגרתית. שום אלימות פיזית. "התקפה" עאלק...אפשר לחשוב שבמינימום כל אחד מהם מגיע עם מאג.
ציטוט:
כש"מתנחלים" עשו דברים דומים, זעקת השמאל הצבוע עלתה לשמיים. ר' קריאת היודנראט אופנהיימר לגירוש יהודי חברון. מעולם לא נשמעה ממנו קריאה דומה לגבי מתפרעי השמאל בבילעין או נגד מחבלים ערבים (היעלה על הדעת לגרש יישוב ערבי שלם בגלל שיוצאים ממנו מחבלים? נראה שכללי המוסר שלכם חלים רק לגבי ערבים...).

ראשית, מתנחלים עשו ועושים דברים דומים באופן שיגרתי כבר עשורים וכולם כבר התרגלו. הזעקה עולה בדרך כלל רק במקרים שבהם מי מהם מפעילים אלימות. והם ב-א-מ-ת מפעילים אלימות. שנית, אינני איש שלום עכשיו, ואופנהיימר לא מייצג אותי ולא רבים מאוד מאנשי השמאל. אני יודע שקשה לאנשי ימין ללא הכללות (זה חלק מהנטיה לגזענות) אבל בכל זאת המנע מביטוי ה"אתם" בבקשה.
ציטוט:
אם אותו מתפרע (שלא לומר מופרע) לא היה רוצה להיפגע, הוא לא היה מגיע להתפרעות בבילעין. נפגע? בעיה שלו. כבר שכחת ששטר מג"ב נהרג באחד ההתפרעויות האלה? שוטר אחר איבד את עינו. הם לא זכו לכתבות מתחנפות כמו שזכה להן, בזמנו, אותו מופרע שנורה ע"י חיילי צה"ל.

סליחה, אבל מי בארץ מכיר בכלל את המפגין האומלל שחטף כדור גומי למוח כשכל מה שעשה היה לעמוד ולהביט על אנשי המג"ב (ניתן לראות זאת בבירור בסרטים). על השוטר שאיבד עין שמעו כולם. לגבי השוטר (ז"ל) ש"נהרג" בבילעין, יש לי חדשות בשבילך: הוא מת מהתייבשות. ולא בגלל שאנרכיסטים הרשעים שתו לו את כל המיים.
ציטוט:
כן, השמאל מגנה אלימות נגד יהודים - אבל כך גם עשה עראפת וכך עושה גם אבו מאזן. כמו אצלם, גם בשמאל תמיד יצרפו לגינוי הרפה שלהם אמירה בנוסח "עוולות הכיבוש" או "הדיכוי" או "בגלל המתנחלים" וכן הלאה.

לא זכור לי שאנשי שמאל ציוני נתנו לערבים הצדקות בעקבות פיגועים.
יש בחוגים רחבים בשמאל הבנה לאלימות הפלסטינית נגדנו, בעיקר אם היא מתבצעת נגד "מתנחלים" ולא נגד הישראלים, בתוך הקו הירוק (כבר שכחת את עצתו של פרופ' שטרנהל למחבלים, שיתקפו רק "מתנחלים"?)[/QUOTE]
[שטרנהאל איננו חוגים רחבים (ואיך אני יכול לשכוח את "עצתו" כשכל איש ימין מנופף בה כל שני וחמישי כדי "להוכיח" ש"כל הסמול" תומך במחבלים). ממש כשם שמרזל איננו "חוגים רחבים" בימין (לצערך, אני מניח).[
ציטוט:
החיים בחברון הותאמו לצורכי הביטחון של התושבים היהודים כי, מה לעשות, הם הקורבנות, המותקפים. אם שכניהם הערבים לא היו תוקפים אותם על בסיס יומיומי, הרי לא היה צורך בכל אמצעי הביטחון וההגנה. שוב, כמו הגדר, אמצעי ההגנה האלה לא באים כדי להתעלל בערבים, אלא כדי להגן על היהודים. אם הערבים נפגעים מהם - בעיה שלהם. כשיפסיקו את התקפותיהם על היהודים, לא יהיה צורך באמצעי ההגנה האלה
מאיפה הסקת שהפעולות האלימות של יהודי חברון הן ללא התגרות? הרי מה שמראים לך בטלוויזיה ערוך בצורה מגמתית, ועל דיווחי היודנראט או אלה של הערבים לא ניתן לסמוך מאותה הסיבה

מאיפה הסקתי? בין השאר מחוויותי האישיות בחברון כחייל. לא בכל המקרים יש אלימות ללא התגרות אבל פעמים רבות בהחלט יש כזו.
ציטוט:
שוב, לערבים תמיד יש סיבות ותירוצים וסיפורים, היהודי לעולם פועל בחלל ריק, בהווה, ללא עבר וללא סיבה. שוב, האפליה הגזענית הישנה והרעה של השמאל

מעניין איפה ראית אותי נותן לערבים "סיבות ותירוצים" לאלימות.
ציטוט:
מה שעולה מדבריי לא צריך להרשים אותך - המציאות היא שצריכה להרשים אותך. אולי תפקח את עיניך ותביט בה?

אתה לא נראה לי כאדם הנכון להרצות לאיש על חיבור למציאות..בטח לא למישהו שחווה אותה קצת יותר ממך.
ישן 16-03-2007, 18:26
צלמית המשתמש של הפטריוט

שוב, תגובתך מנותקת מהמציאות
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "[QUOTE=הפטריוט]ובין אם עושים..."

אבל זה לא חדש...

1. לא חזרתי בי משום טענה, משום שטענותי אינם שקריות. מתפרעי השמאל תוקפים חיילי צה"ל (בבילעין ובמקומות אחרים), ועל הדרך הם מסייעים למחבלים. דינם כדין מחבלים.

2. "מתנחלים" לא עושים דבר שאפילו מתקרב לזה, בטח שלא על בסיס קבוע. מה שהיה בעמונה היה חד פעמי (לפחות עד שאולמרט יחליט שכדי להציל את מעמדו המתפורר יש לגרש עוד יהודים). נראה שהכללות הן לא מנת חלקי בלבד...
ומה שהיה בעמונה לא בר השוואה בשום אופן לאירועי בילעין. האם אתה יכול להשוות את מי שמגנים על ביתם למי שמסייעים למחבלים כדי להרוס אמצעי הגנה מינימלי של מדינת ישראל?

3. אותו מפרע שחטף כדור לא מעניין אותי. אם לא רצה להיפגע, לא היה שם, כנ"ל אותו מופרע אחר, שנורה ברגלו. מי שמתפרע ותוקף חיילי צה"ל צריך לקחת בחשבון שייפגע - ואם הוא נפגע, זבש"ו.

4. לא, הם לא מצדיקים, הם רק "מבינים", מזדהים"... שוב, הם מגנים פגיעה ביהודים - אבל כך עושה גם אבו מאזן... הגינויים מכאן ומכאן זהים.

5. אני מניח ששהית בחברון ברצף מאז חידוש היישוב היהודי שם, לאחר מלחמת ששת הימים, ועד לרגעים אלה ממש? אם התשובה היא שלילית, הרי שאתה לא מכיר באמת את מה שקורה שם. אני מעדיף לשמוע את מי שחווה את זה מדי יום, את מי שחי שם תחת התקפות ערביות יומיומיות.

6. מי דיבר עליך? דיברתי על השמאל, שאתה חלק ממנו.

שוב הוכחת שכל קשר בינך לבין המציאות הוא מקרי בהחלט. רוצה להצטרף אלינו?

ויליאם ראלף אינג'

ישן 16-03-2007, 18:58
מנהל

ציפיתי לתגובה מטופשת מעין זו
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "שוב, תגובתך מנותקת מהמציאות"

אין לך שום הוכחה ל"מתפרעי שמאל" שתקפו פיזית חיילים או שוטרים. גם אם היו מקרים (ולדעתי לא היו), הם נדירים מאוד יחסית למקרים המרובים של התקפת חייילים ושוטרים בידי מתנחלים. אני שהיתי בחברון במצטבר קרוב לשנה. סיפרתי לך כבר שהסמ"פ שלי ננשך בידי מתנחלת משום שהעז לנסות למנוע מימנה ומחבריה לכלות זעמה בערבים במערת המכפלה. במקרה אחר בזמן שירותי מתנחל היכה קצין מג"ב בן מיעוטים וגרם לו שבר בלסת משום שהלז העז לדרוש מימנו תעודת זהות, "ועוד בשבת". 2 מקרים שהתפרסמו ואירעו בזמני. יש כמובן עוד מקרים רבים ומפורסמים (כולל לוינגר שתקף את אחד החיילים שששמרו עליו משום שלא היה מספיק זריז לציית לו לטעמו) והרבה לא מפורסמים שחברי סיפרו לי עליהם מזמן שירותם במקום מתחילת שנות התשעים ועד השנים האחרונות. אתה, לעומת זאת, ממש לא נראה לי שאי פעם היית במקום (מעבר, אולי לטיול מאובטח היטב). אתה כהרגלך סתם מבלבל במוח בסיסמאות ואין לי כבר סבלנות לזה. לך תחליף התכמויות עם ציבליך באחד מאשכולי הגנון שלכם. אני קצתי בזה.
ישן 17-03-2007, 21:41
צלמית המשתמש של הפטריוט

שוב, אתה מתבלבל
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "ציפיתי לתגובה מטופשת מעין זו"

מי שמדבר בסיסמאות זה אתה.
כן, היו מקרים של אלימות (האם הכחשתי?), אבל הם כ"כ מעטים, בהחלט בהוואה לאלימות הערבית, שעצם הנסיון להשליך מהם על כלל האוכלוסיה מלמד מצידך על טיפשות, במקרה הטוב (על אנטישמיות, במקרה הגרוע).
האם בשהותך בחברון מעולם לא הותקפת ע"י ערבים? אתה ברצינות אומר לי שכל ההתקפות עליך ועל חבריך שם היו מצדם של יהודים, לעולם לא מצדם של ערבים?

האירועים שציינת, אם אירעו, הם דברים נקודתיים ונדירים. ההתפרעויות בבילעין, ובמקומות אחרים, של מחבלים ושמאלנים, הם משהו קבוע, הפנינג שבועי, והאלימות שמופעלת שם נגד כוחות הביטחון הופכת כל "התקפה" של "מתנחלים" לאירוע לבבי וחביב, בהשוואה...

אז אשאל שוב: רוצה לפקוח את העיניים ולהצטרף אלינו במציאות?

ויליאם ראלף אינג'

ישן 17-03-2007, 22:35
מנהל

כשתצליח להבין את שאני כותב, אולי אוכל להתדיין איתך
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "שוב, אתה מתבלבל"

ברצינות. הנקודה (היות ולא הבנת) היא שבקרב ציבור המתנחלים היו מקרים רבים (כן, רבים!)-והאירועים שציינתי הגיעו לבית משפט-אתה מוזמן לחפש את פיסקי הדין) של התנהגות אלימה כלפי כוחות הביטחון ובד"כ הענישה/תגובה לכך הייתה מתונה למדי/מדי. לעומת זאת, אנשי שמאל, ואפילו הקיצונים והמאוסים ביותר, לא נקטו מעולם באלימות פיזית כלפי כוחות הביטחון בבילעין או בכלל, ולמרות זאת זכו לקבל לא רק מכות אלה אלא גם גז מדמיע וכדורי גומי מטווח קצר וקטלני.
הדרך היחידה שלך להפריך את דברי היא:
1. להוכיח שאנשי שמאל נהגו באלימות פיזית נגד כוחות הביטחון בבילעין או כל מקום אחר.
2. להוכיח שאני משקר ביחס למקרים רבים של אלימות מתנחלים ביחס לכוחות הביטחון.
3. להדגים שהענישה.תגובה לאלימות מתנחלים איננה נמוכה לעין ערוך ממה שזוכים לו אנשי השמאל.
תגובות שלך ללא שלושת הנ"ל יהיו בהכרח מיחזור של הסיסמאות הקבועות שלך וממני לא יזכו להתייחסות. נסה את ציבליך, עושה רושם שהוא דווקא נהנה מלהכנס איתך לתגרות וירטואליות סוג ז'.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:53

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר