18-03-2007, 22:27
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
לא מסכים
1. אני חושב שכן. וגם אם לא , זה לא משנה , יש ה-מ-ו-ן תגובות מרושעות המכוונות דווקא נגדה.
2. נניח.
3. זו הייתה סתם תחרות זמר, נכון - תחרות זמר מאוד פופלרית . זה עדיין לא רלנווטי לעניין הביקורת , עדיין לא ברור לי על מה אתה רוצה שיבקרו אותה?
4. כאן נגעת בעניין , בגלל שהבחורה הזאת לא באמת משדרת רוע ולא עשתה שום דבר רע הראוי לסאטירה אמיתית , יורדים על המשקל שלה. זה לא סאטירה, אני אפילו לא הייתי קורא לזה הומור, אולי הומור נמוך מאוד. הירידות האלה , על המשקל שלה, על המבטא שלה , על המוצא שלה מתרחשות בגלל שאין שום סיבה אחרת לרדת על הזמרת הנהדרת הזאת ומעידות בעיני על היותנו חברה שרבים בתוכה לא מתנהגים כמו "בני אדם"
5. האומנות שלה היא השירה, היא לא כותבת תמלילים היא שרה שירים ובתחום האומנות הזה הבנוי על יכולות ווקאליות היא מעולה. אני אובייקטיבי לחלוטין בגלל שהגעתי לדעה הזאת אחרי שצפיתי בה ובזמרות אחרות.
6. חלק מהרשימה שהבאת (לא ממש נכנסתי ללינק אבל אפשר לראות במה מדובר) פחות יפות ממנה , חלק אחר פחות מוכשרות ממנה. היא בהחלט באותה ליגה.