לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-03-2007, 16:32
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
אתה רציני?
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "בחיי שאני לא מבין מאיפה כל השנאה הזאת לנינט ."

על איזו "כל השנאה הזאת לנינט" אתה בדיוק מדבר?

אני יכול לספור על שני ידיים את האנשים מבין מכרי שאדישים לנינט ולא מכיר כמעט מישהו שיש לו להגיד עליה משהו שלילי מלבד לצרכי סאטירה. אני מקווה שלא מתבשל כאן איזה מין אפקט ה"אנרכיסטים נגד הגדר" שאומר שאם לא מרביצים לנו, אנחנו צריכים להביא לכך שירביצו לנו.

אם כבר אז קיים מחסור חמור בביקורות אודות תופעת הכוכב נולד ובניה (פרט כמובן לביקורות מצד אנשי הבוהמה והבמה המרגישים כי לקחו להם את הבילעדיות על המלכת הסלב הבא).

מכיוון שנינט נבחרה בכוכב נולד (גם) בשל היותה בחורה ישראלית רגילה (לא אוהב את ההגדרה "פריפריה". ק.גת היא פחות פריפריה מאשר הרבה מקומות, וברור שלו היא הייתה אשכנזיה מקיבוץ גלאון, לא היו טורחים להזכיר את מקום הולדתה) והופכת לסתם עוד סלב מהבועה, אין שום מניעה לחסוך ממנה את הסאטירה של רודף(ועושה עצמו כמחמק) צלמים זוכה לה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-03-2007, 18:10
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
קרא טוקבקים
בתגובה להודעה מספר 33 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "אתה רציני?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי g.l.s.h
על איזו "כל השנאה הזאת לנינט" אתה בדיוק מדבר?

אני יכול לספור על שני ידיים את האנשים מבין מכרי שאדישים לנינט ולא מכיר כמעט מישהו שיש לו להגיד עליה משהו שלילי מלבד לצרכי סאטירה. אני מקווה שלא מתבשל כאן איזה מין אפקט ה"אנרכיסטים נגד הגדר" שאומר שאם לא מרביצים לנו, אנחנו צריכים להביא לכך שירביצו לנו.

אם כבר אז קיים מחסור חמור בביקורות אודות תופעת הכוכב נולד ובניה (פרט כמובן לביקורות מצד אנשי הבוהמה והבמה המרגישים כי לקחו להם את הבילעדיות על המלכת הסלב הבא).

מכיוון שנינט נבחרה בכוכב נולד (גם) בשל היותה בחורה ישראלית רגילה (לא אוהב את ההגדרה "פריפריה". ק.גת היא פחות פריפריה מאשר הרבה מקומות, וברור שלו היא הייתה אשכנזיה מקיבוץ גלאון, לא היו טורחים להזכיר את מקום הולדתה) והופכת לסתם עוד סלב מהבועה, אין שום מניעה לחסוך ממנה את הסאטירה של רודף(ועושה עצמו כמחמק) צלמים זוכה לה.

את המגיבים לכתבות באינטרנט הכותבים "טוקבקים" אפשר לחלק לשני סוגים . 5% שנונים ואינטליגנטים והשאר עילגים, בורים, משעממים , בנאליים ומטומטמים מאוד. אם תתעלם מהקבוצה הראשונה ותקרא את הקבוצה השניה בכתבות על נינט תראה שהרוע עובד שעות נוספות.

זה רוע שמקבל עידוד מאנשי ה"ביצה" אנשים מקושרים היטב אך חסרי כשרון שנינט ודומיה עקפו אותם בסיבוב ועכשיו הם מייללים שנינט לא עברה את המסלול המקובל של ליקוק ליחצ"נים ולכן לא הוכשרה כיאות להיות זמרת.

לא אמרתי שצריך לחסוך מנינט סאטירה, אבל אני בספק אם "היא שמנה/הייתה שמנה ואנחנו נצחק על זה" עומד בקריטריונים של סאטירה. לגבי ביקורת -מחוץ -לברנז'ה - איזה סוג של ביקורת אתה רוצה? מה יש לבקר כאן? אלה בסך הכל משתתפיה של תחרות זמר .

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 18-03-2007, 20:54
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
תשובה לא רצינית
בתגובה להודעה מספר 34 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "קרא טוקבקים"

1. לא נראה לי שבטוקבקים היחס בין תגובות מרושעות ובין אחרות הוא כזה שאתה מרמז לו.

2. נינט כרגע בברנג'ה/בועה/בוהמה - ההתייחסות היא למצבו הנוכחי של אדם, לא לאן הוא היה לפני 4 שנים.

3. "כולה משתתפי תחרות זמר" - התממות לא תמימה. אני בטוח שאתה יודע שבפועל זו לא הייתה "סתם תחרות זמר". באותה מידה אפשר להגיד על כל תופעה שהיא "סתם ככה וככה". אם זו הייתה סתם תחרות זמר, היא לא הייתה מן הסתם מחוללת יותר גלים מאשר בחירות לכנסת.

4. שמנה/לא שמנה - מה לעשות ומכיוון שנינט הנה דמות כמעט ציבורית, מן הסתם היא תהיה נתונה לסאטירה. מהי רמת הסאטירה או מורכבותה זו שאלה אחרת. אילו היא הייתה מפיקה התנהגויות "ראויות" לסאטירה מעבר לדיאטה שלה, אני מניח שזה מה שהיינו רואים. בינתיים נסתפק במשקל...

5. בסופו של דבר אתה לא אוביקטיבי בשיפוט שלך אותה, לפחות תציין את זה... הצהרה של "כוסית, חכמה ומאוד מוכשרת" היא לא ממש סתמית. יש שיגידו שאומן שאינו יוצר, מלכתחילה אינו יכול לעבור דרגת הערכה מסויימת. זכותך לא לחשוב כך, אבל אל תצא בהצהרות כל כך חותכות.

6. אם כבר כוסיות מוכשרות, בוא נכנס לפרופורציה:

http://video.google.com/videoplay?d...armalade+grammy

אני מעדיף את ישראל שלי עם רגליים על האדמה. את המגה סטארים נשאיר לייבוא.

ישן 18-03-2007, 22:27
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
לא מסכים
בתגובה להודעה מספר 35 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "תשובה לא רצינית"

1. אני חושב שכן. וגם אם לא , זה לא משנה , יש ה-מ-ו-ן תגובות מרושעות המכוונות דווקא נגדה.
2. נניח.
3. זו הייתה סתם תחרות זמר, נכון - תחרות זמר מאוד פופלרית . זה עדיין לא רלנווטי לעניין הביקורת , עדיין לא ברור לי על מה אתה רוצה שיבקרו אותה?
4. כאן נגעת בעניין , בגלל שהבחורה הזאת לא באמת משדרת רוע ולא עשתה שום דבר רע הראוי לסאטירה אמיתית , יורדים על המשקל שלה. זה לא סאטירה, אני אפילו לא הייתי קורא לזה הומור, אולי הומור נמוך מאוד. הירידות האלה , על המשקל שלה, על המבטא שלה , על המוצא שלה מתרחשות בגלל שאין שום סיבה אחרת לרדת על הזמרת הנהדרת הזאת ומעידות בעיני על היותנו חברה שרבים בתוכה לא מתנהגים כמו "בני אדם"
5. האומנות שלה היא השירה, היא לא כותבת תמלילים היא שרה שירים ובתחום האומנות הזה הבנוי על יכולות ווקאליות היא מעולה. אני אובייקטיבי לחלוטין בגלל שהגעתי לדעה הזאת אחרי שצפיתי בה ובזמרות אחרות.
6. חלק מהרשימה שהבאת (לא ממש נכנסתי ללינק אבל אפשר לראות במה מדובר) פחות יפות ממנה , חלק אחר פחות מוכשרות ממנה. היא בהחלט באותה ליגה.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:19

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר