בקשה לשרת בתפקיד שבו אפשר לישון בבית בגלל צורך לעשות תרגילי דיבור
יש לי בעיה של גימגום ועקב כך אני צריך כל יום בבוקר לעשות חצי שעה תרגילי דיבור (בקול רם).
אני לא מדמיין איך אפשר לעשות את זה בצבא - גם אם יתנו לי זמן, אני צריך מקום שקט לא ליד אנשים.
אני רוצה לבקש מהצבא שישבצו אותי בתפקיד שבו אני אוכל כל יום לישון בבית בשביל שאני אוכל לעשות את התרגילים בבוקר בבית בשקט.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי kifir שמתחילה ב "בקשה לשרת בתפקיד שבו אפשר לישון בבית בגלל צורך לעשות תרגילי דיבור"
את חוות הדעת אתה אמור לשלוח ללשכת הגיוס, והם כבר ימצאו לכך פיתרון.
אם מדובר בבעיה קשה יש סיכוי שהפרופיל שלך ייפגע- אם מדובר בבעיה שפוגעת בתיפקוד היומיומי שלך.
אם חומרת הבעיה לא גדולה, אתה יכול לשרת גם בתפקידים קרביים ולהיות לוחם.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי kifir שמתחילה ב "בקשה לשרת בתפקיד שבו אפשר לישון בבית בגלל צורך לעשות תרגילי דיבור"
דבר ראשון כול עוד זה חצי שעה על הבוקר אני לא מבין מה הבעיה לא חסר מקומות רייקים שתוכל לעשות את התרגיל וחוץ מזה אין לך מה להתבייש ותאמין לי שלא יצחקו אליך
אבל אם זה בעיה רצינית(מה שלא נובע מהתגובה שלך) הצבא יתחשב אם לא אז הוא לא
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי kifir שמתחילה ב "בכל זאות זה לא נאים תמיד לחפש..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי kifir
בכל זאות זה לא נאים תמיד לחפש מקום ריק ולהסביר לכל אחד שנכנס - "מה הדבר המוזר שאתה עושה".
האם יש סיכוי שהצבא יתחשב בבקשה ללינת בית בגלל הסיבה הזאות, או שבגלל ש"תמיד אפשר למצוא מקום ריק" זה אפילו לא סיבה לשקול את הבקשה שלי.
נ.ב. ממילה אין לי פרופיל קרבי - כך שלצבא אין "סיבה מיוחדת" להשאיר אותי בבסיס ללילה. (חוץ מהטרונות כמובן)
בצבא תמיד יש חדרים ריקים גם אם אתה באמצע המדבר תאמין לי וזה במידה ואתה מתבייש שוב אני אומר בצבא אף אחד לא בא לצחוק אליך אבל אם נעים לך שאתה לבד שוב אתה תמצא מקום
דרך אגב יש לך פרופיל לא קרבי בגלל הסיבה הזאת או משהו אחר לגמרה?
ואני מדגיש כול עוד זה לא מגביל אותך במשהו(רפואי לא בושה) זה תלוי בשיקולי הצבא
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי kifir שמתחילה ב "על הגימגום עצמו קיבלתי הורדה..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי kifir
על הגימגום עצמו קיבלתי הורדה ללא קרבי,
הרצון שלי לעשות את התרגילים בבית הוא בעיקר בגלל נוחות ובושה,
האם יתכן שהצבא יתחשב בזה או שאם זה לא רפואי כלל אין טעם לבקש.
באמת שאין לך מה להתבייש אבל אם באמת לא נוח לך שוב אם אתה אומר יש לך לדוגמא 64 וגם אם תוקעים אותך באמצע המדבר תמיד יהיה לך חדר ריק שתוכל לעשות שמה מה שתרצה ואם תסביר את זה למפקד הוא גם יתן לך זמן תאמין לי הצבא לא ידפוק אותך.. אבל לתת לך לישון בבית זה באמת קיצנו בשביל בעיה כזאת