לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-02-2007, 13:04
  asaf-moraz asaf-moraz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.11.05
אנטנה אלחוטית למרחק רב

היי.

אני נמצא במקום עבודה המרוחק כ 3 ק"מ בקו אוירי אפילו פחות מהבית שלי, אני עובד כנהג משאית במפעל באיזור התעשייה בערד.

המקום ממוקם נמוך יחסית לעיר (ערד) והבניין שלי הוא בניין רב קומות 8 קומות ואני גר בקומה ה 3.

אני מעוניין לחבר רשת אלחוטית בין הבית שלי לאיזור של מקום העבודה שלי (יש לי הרבה זמן מת) ואני מעוניין לגלוש במחשב נייד מהמשאית לכן יש לי כמה שאלות לכל התותחים פה (דרך אגב יש לי הבנה ברשתות).

אז ככה, האם אנטנה כזאת ניתן לרכוש שתעשה את העבודה ? בוא נגיד 5 ק"מ מקסימום זה יספיק לי.

האם המחשב הנייד יוכל לשדר בחזרה לביתי ממרחק כזה או שצריך עוד אנטנה שתתחבר לנייד ?

כמה זה עולה ומאיפה אפשר להשיג אנטנה כזאת, ואיך היא מתחברת לנתב, האם היא מחליפה את האנטנה שלו הפנימית או שצריך איזה מיתוג נוסף ACCES POINT וכדומה.

אשמח באם מישהו יודע לענות לי על כל השאלות, אני בטוח שעוד רבים מתעניינים בנושא.

תודה ויום טוב לכולם.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-03-2007, 13:38
  Notz-Ntzitz Notz-Ntzitz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.02.07
מגעיל
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי asaf-moraz שמתחילה ב "אנטנה אלחוטית למרחק רב"

אם יש לך חברים ערבים מעזה הם יוכלים להשיג לך אפילו אנטנה עולה על 30DBI אבל עדיין הקטע של החוק הלא מאפשר זאת עקב מונופולים של חברת סולאריות , אני מסתובב עם טלפון כף יד ולא יכול להתחבר לחבילת גלישה מפני שהחברות מספקות למכשירים האלה אינטרנט ב90 לפחות בחודש איזה יופי !
yman36 ...? מה אתה אומר על זה

חוץ מזה שעכשיו מפעילים צנזורה על האינטרנט שזה בכלל נשמע כמו סין !~! התקדמנו יפה

כל רגע אחד צץ מהצד אומר יאללה חוק מאפשר
תוך שנתיים הכל משתנה והחברות יתחייבו לחבר את כולם וגם יהנו ממגוון תוכנות כמו SKYPE PPC
וכו..... צריך להפעיל עליהם לחץ פשוט מאד או אפילו החרמה !

על מה אתם מדברים בכלל
תהיו מודעים העולם גולש לכיוון IP-PHONE , IPTV ... וכל הבלגן הזה ואנחנו פה חושבים איך לחסום כניסה לאתר מסויים .... מי שמחוקק את החוקים כנראה לא סיים חטיבת ביניים

איזה אירוניה חברים ערבים , מעזה אלק כך סיפרו לי ! אבל ממש לא אהבתי זאת כעת נסתפק ב8 DBI של הנזק "בזק"

נערך לאחרונה ע"י Notz-Ntzitz בתאריך 01-03-2007 בשעה 13:40.
ישן 07-03-2007, 16:22
  asaf-moraz asaf-moraz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.11.05
מגניב.
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי Revealer שמתחילה ב "מה דעתך על פתרון "עשה זאת בעצמך""

מגניב לראות את המדריך, נראה לי קצת מסובך שמה אבל תאמת זה מעניין לא נראה לי שאני באמת יאמץ את המדריך, הייתי מעוניין פשוט לרכוש משהו מקצועי שכבר מוכן.

בכל מקרה, שאלה נוספת, יש רשת אלחוטית במפעל בו אני עובד ובמקום בו אני נמצא ורוצה להתחבר לרשת מחשבים שולחניים רגילים כן מתחברים בעזרת אנטנה שקולטת את האנטנה של המפעל סה"כ טווח של 1 קילומטר בהגזמה, אם אני קרוב עם המשאית למפעל אני כן קולט את האינטרנט מהמפעל ומתחבר לרשת, מה אני יכול לעשות כדי להגדיל את הטווח בנייד שלי ? האם יש איזו אופציה לחבר אנטנה על המשאית שתלך לנייד אם כן אז לאן מחברים את החוט שלה.

אודה לכולם.
אסף.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:22

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר