לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-03-2007, 19:48
  sarelg sarelg אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.02.07
הלם בקו"ם לפרצוף

היום הייתה לי את הזכות להתגייס לצבא הגנה לישראל.
לא האמנתי אי פעם שתהיה לי בעיה בגיוס או שאני אסבול ממה שנקרא 'הלם בקו"ם'...
הייתי אחד מהחבר'ה שהתגייסו היום והולכים לעשות גיבוש ביום ראשון, בעיקרון הגענו, עברנו שרשרת חיול, חיכינו כמו מניאקים איזה 3 שעות ואז בא איזה רס"ן מניאק ואמר לנו שבעיקרון אם אנחנו לא עוברים את הגיבוש די נדפקנו בגלל שרוב יחידות השדה כבר מלאות, ויש רק מקומות בודדים בכמה מהן.

אני שאלתי בתור בן יחיד מה קורה לי אם אני חס וחלילה לא עובר, והוא בנחמדות ענה לי "שמרנו ספציפית מקומות לבנים יחידים בתור מ"כ טירונים או במשטרה צבאית"..

לא ידעתי מה לעשות עם עצמי באותו רגע, כל תפיסת החיים שלי הייתה מושתתת על ההנחה ש"אם לא טיס, אז מקסימום איזה תפקיד מעניין במודיעין", ועכשיו אני רק רואה את עצמי עושה משהו שלא מתאים לי ואני ממש ממש לא רוצה.

בקיצור, יום אחד בצה"ל הוציא לי כמעט את כל הרעל, ורוקן אותי נפשית... : \

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-03-2007, 14:59
צלמית המשתמש של fealls
  fealls fealls אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.03.07
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי Dean שמתחילה ב "אני חוויתי את זה, ואז ראיתי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Dean
אני חוויתי את זה, ואז ראיתי חברים שלי שמשרתים בקריה וכל יום אוכלים מקדונלדס בעזריאלי. ואת חבר שלי שחזר מרגילה כי הוא בדיוק סיים טירונות מודש. ראיתי איך כולם מתבאסים על הצבא וכמה שלא בזין שלהם להכל, וראיתי את חבר שלי ממודש מספר כל היום סיפורים מהטירונות. גם אם יהיה לי תפקיד בלאי ואני אהיה "לוחם" (יש כאלה שטוענים שמודש זה לא באמת קרבי), לפחות יהיה לי סיפורים לספר לנכדים.

כמה שזה נכון....
יושבים עם החברים בסופ"ש, ואפשר לראות מי מבזבז את ה3 שנים האלו בשעמום טוטאלי ומי רק נהנה וצובר חוויות וסיפורים לעתיד...
והמקסימום שהם יכולים להיות גאים בו זה ש"אני בבית כל יום, יש לי מזגן, טלפון חופשי, ואני יכול לאכול בעזריאלי"... ולראות כמה תכלס החיים שלהם ריקים בתקופה הזאת.
בחירה שלהם סך הכל, אבל מי שיודע לעשות את הבחירה הנכונה עשה אותה...
ישן 23-03-2007, 16:08
  TheWave1110 TheWave1110 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.05
שלח הודעה דרך ICQ אל TheWave1110 שלח הודעה דרך AIM אל TheWave1110
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי sarelg שמתחילה ב "הלם בקו"ם לפרצוף"

אל תקשיב ואל תקח ברצינות כזאת את מה שהם אומרים. אם תתעקש מספיק אני מניח שתצליח להגיע למקומות הרבה יותר איכותיים ממ.צ. או קורס מ"כים. אל תחשוב על זה כרגע, תתרכז בגיבוש, ואל תיבהל יותר מדי ממה שאיזה רס"ן בבקו"ם אומר לך... לפעמים הם אומרים את מה שהם צריכים להגיד, ולא את כל האמת, כי בתאכל'ס זה לא ממש מקצועי להגיד לכם "...אבל אם תעשו בעיות לקצין מיון, ותפעילו קשרים, ותתעקשו מספיק אתם יכולים להגיע להרבה יותר מקומות". ואל תפחד להתעקש, או להתווכח אם קצין מיון, כי מדובר פה בעתיד שלך ובחלק מאוד חשוב בחייך.
בהצלחה בגיבוש! קחו אותו בכיף כי זו באמת חוויה מדהימה!

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:00

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר