לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-03-2007, 19:52
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי 003 שמתחילה ב "הלם בקו"מ"

אין לך מה להיות מודאג מהלם בקו"ם, זה דבר טיבעי לחלוטין.
גם בבקום וגם בבסיס טירונות לוקחים בחשבון שכולכם בהלם בקו"ם, והימים הראשונים נועדו לתת לכם להתאפס על עצמכם.

קשה לי לחשוב על עצות (אני בטוח שגם אני הייתי בשוק לא קטן - עובדה שאני לא זוכר את הרוב, ממש חסר לי כמעט יום שלם בזיכרון מהבקו"ם), תנסה לקחת הכל בקלות, לא להתרגש יותר מידיי.
תזכור שאף אחד לא מצפה ממך להיות חייל מצטיין בימים הראשונים, אף אחד לא ממש בוחן אותך בימים הראשונים, זה לא מה שישנה לך את השירות - תשתדל לא לאבד דברים, יש נטייה להיות מאוד מבולגן בימים הראשונים.

מאוד קל להתחבר עם אנשים בהתחלה, תנסה כל הזמן להתחבר עם אנשים, אם תהיה עם עוד אנשים יהיה לך יותר קל. (גם אם אתה בן אדם ביישן על תדאג, אתה תשים לב שהמילה "אחי" חוזרת על עצמה הרבה יותר ממה ששמעת איי פעם - כמעט כל מי ששם רוצה לפגוש עוד אנשים כמה שיותר מהר, ולכולכם יהיה מכנה משותף - הלם בקו"ם, אז לא תהיה בעיה למצוא נושא משותף.

והכי חשוב - בהצלחה מחר.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-03-2007, 21:25
  AcidicJimmy AcidicJimmy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.12.06
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי 003 שמתחילה ב "למה הכוונה שלכם שאתם אומרים"

בבקו"ם יסתובבו מפקדים שהם (בעיקר ממה שאני ראיתי) לוחמים בתפקיד פז"ם. הם יצעקו פשוט כדי לשמור על כל העיניין מסודר וכדי להכניס אותך עוד יותר להלם (תתפלא, אבל הלם בקו"ם הוא חשוב ונועד להבהיר לך שנגמרו ימי הזוהר של האזרחות והתחיל השירות הצבאי).

בסך הכל זאת סתם הצגה, למה? כי כשאני התחיילתי לעתודה היו אותם מפקדים באותו מצב והם לא צעקו-פשוט כי אין סיבה (העתודאים ממילא שם לחצי יום ואז חוזרים הבייתה)-ככה שלמעשה לא מדובר באנשים נוראיים שנמצאים שם כדי למרר לך את החיים-הם שם כדי לעשות את המוטל עליהם.

אגב, "אחי", "גבר", "אח שלי", "אח שלו", "אח שלי גיבור" ועוד, הן מילים מאוד חשובות בתקשורת בין מתגייסים בבקו"ם. אל תתבייש להשתמש בהן כדי להשיג את מה שאתה צריך-מידע וחברים.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:45

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר