לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-03-2007, 00:05
  yoav1988 yoav1988 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.12.05
גיבוש שייטת 13 הסתיים - כמה מילים

דבר ראשון- לכל מי שעבר ממש ממש בהצלחה - הולכים לקרוע לכם את התחת!!!!
באמת היה גיבוש קשה - אבל אפשרי! - המפקדים מחפשים בני אדם ולא חיות ואם לא סיימתם מסע לא נורא רק תנו הכל ותהיו עצמכם (אצלנו 2 לא סיימו ת'מסע השלישי ועברו)
תנסו לא להפצע ותשמרו על עצמכם (תזהרו לא לנקוע רגליים - וגם אם כן תנסו להמשיך כמוני)
וכמובן - להיות חברותיים, אמינים וכנים עם המפקדים ועם חברי הצוות

דרך אגב כל המדריכים בגיבוש היו תותחיים אחד אחד (בעיקר שלנו צוות 4!) והם באמת הוגנים ודואגים לכם שלא יקרה לכם שום דבר.
אה! והם גם קוראים את כל המאמרים שיש פה ובגלל זה הם שינו קצת תכנים שבעצם שברו אנשים (את מסע 8 האריכו ל12 ואת 16 קיצרו ל10 אבל הגבירו את הקצב שזה דברים שאם אתה מקובע בראש על משו מסוים זה רק ידפוק אותך) - אז לא לסמוך על מאמרים בשום אופן! זה יכול להיות אבל כלי עזר של מה בעצם הם מחפשים

לגבי עצמי... סיימתי למרות שנפצעתי באמצע וחשבתי לפרוש ביום השני - החלטתי להמשיך. סיימתי את הגיבוש, עליתי לועדות + פסיכולוג (שזה אומר שהמדריכים היו צריכים עוד חוות דעת עלי כדי להחליט אם אני עובר), די ויתרתי לעצמי בחלקים מסוימים (בגבעונות למשל), בחלקים אחרים נתתי הכל, כנראה שהייתי די בסדר בגיבוש אם הגעתי לאן שהגעתי אבל לא מספיק לא נורא
בכל מקרה הגעתי למסקנה שיש לי עוד קצת להתבגר לפני שאני אוכל לעבור משהו כמו מסלול שייטת ויכול להיות שזה לא מתאים לי - אבל לכו תדעו... אולי עוד שנה, שנה וחצי אולי אני מצטרף לגיבוש חורף 8

בכל מקרה קצת סטטיסטיקה
210 בערך התחילו
בערך 100 סיימו
מתוכם 72 עלו לועדו כש13 מהם עשו גם את שלב הפסיכולוג

אצלי בצוות: התחילו 16, סיימו את הגיבוש 6, עלו לועדות 4 (2 לפסיכולוג), עברו שלושה (תותחים! אני מת עליכם!)

יאללה לישון - מחר חוזרים לבקו"ם לשיבוץ מחדש
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-03-2007, 01:25
צלמית המשתמש של Army_Boy
  Army_Boy Army_Boy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.07.06
יפה אחי, עכשיו כנסו לסיפור שלי, אני ככה ינצל את האשכול
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yoav1988 שמתחילה ב "גיבוש שייטת 13 הסתיים - כמה מילים"

קיצור הייתי בגיבוש האחרון
באתי מוכן מבחינת הכל אפילו הייתי מוכן לקור של המיים
אומנם אני מבאר שבע אבל אני מתרעב עם כל אחד ואחד פה שהייתי יותר פעמים בים בחורף מכל אחד אחר כאן.
סיימתי את כל המשימות בגיבוש כולל את המסע 16
הייתי טוב במבדקי מים לא נלחצתי לא כלום הרבצתי תוצאות טובות.
סה"כ במסעות תמיד הייתי מקדימה ובמסע האחרון הייתי ממש טוב ורוב הזמן אני לקחתי את האלונקה
אומנם 2 מסעות ראשונים לא כ"כ התבלטתי אבל עדיין הייתי מקדימה ועזרתי מידי פעם.
בתיזוזים בספרינטים בוא נגיד שיותר מ80% הגעתי ראשון ...
בזחילות הייתי גרוע ולמעשה בכל הגיבוש רק בזחילות הייתי גרוע.

סיימנו את המסע 3 אנשים עלינו לועדה 4 מתוכם אני כמובן
עכשיו איךך זה יתכן שאנשים לא מסיימים מסע 16 ואני כן והם עוברים ואני לא!!
אל תבינו לא נכון אני רוצה פה שייטת כמו כל אחד אחר ואפילו יותר ! פשוט לא מבין את זה

למישהו יש המלצות מה אני יכול לעשות?
יש אולי דבר כזה חריג מסלול? אולי בכל זאת הם יכולם לשנות את ההחלטה ולתת לי צ'אנס?
ישן 29-03-2007, 09:27
  דניאל בומבדיר דניאל בומבדיר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.02.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yoav1988 שמתחילה ב "גיבוש שייטת 13 הסתיים - כמה מילים"

טוב תשמעו באמת אבל באמת הקטע הכי קשה בגיבוש היו התיזוזים.......וגם הידיעה מה הולך לבוא עוד מעט לא תרמה כי אתה נכנס למן לחץ כזה אינ למשל בלילה הראשון לא ישנתי בכלל בגלל הלחץ לקראת המסע 8 שבעצם היה 12 למרות שעשיתי אותו וסיימתי אותו עדיין הקור והסבל של התיזוזים בלילה היה משו מפחיד

זה בלילה אתה נכנס למים יוצא נותן ספרינטים שכולך רטוב וקופאאאאאא מקור!!! ואחכ עוד זוחל עם חול ככה שזה היה ממש כמו נייר זכוכית...אני אישית גם סיימתי את הגיבוש ולא התקבלתי...
הצוות שלי היו הכי חזקים אין מה לעשות התחלנו 17 סיימנו 14 (אחד פרש ברפואי) צצות 7 אחלה אנשים!
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:48

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר