29-03-2007, 00:05
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.12.05
|
|
|
גיבוש שייטת 13 הסתיים - כמה מילים
דבר ראשון- לכל מי שעבר ממש ממש בהצלחה - הולכים לקרוע לכם את התחת!!!!
באמת היה גיבוש קשה - אבל אפשרי! - המפקדים מחפשים בני אדם ולא חיות ואם לא סיימתם מסע לא נורא רק תנו הכל ותהיו עצמכם (אצלנו 2 לא סיימו ת'מסע השלישי ועברו)
תנסו לא להפצע ותשמרו על עצמכם (תזהרו לא לנקוע רגליים - וגם אם כן תנסו להמשיך כמוני)
וכמובן - להיות חברותיים, אמינים וכנים עם המפקדים ועם חברי הצוות
דרך אגב כל המדריכים בגיבוש היו תותחיים אחד אחד (בעיקר שלנו צוות 4!) והם באמת הוגנים ודואגים לכם שלא יקרה לכם שום דבר.
אה! והם גם קוראים את כל המאמרים שיש פה ובגלל זה הם שינו קצת תכנים שבעצם שברו אנשים (את מסע 8 האריכו ל12 ואת 16 קיצרו ל10 אבל הגבירו את הקצב שזה דברים שאם אתה מקובע בראש על משו מסוים זה רק ידפוק אותך) - אז לא לסמוך על מאמרים בשום אופן! זה יכול להיות אבל כלי עזר של מה בעצם הם מחפשים
לגבי עצמי... סיימתי למרות שנפצעתי באמצע וחשבתי לפרוש ביום השני - החלטתי להמשיך. סיימתי את הגיבוש, עליתי לועדות + פסיכולוג (שזה אומר שהמדריכים היו צריכים עוד חוות דעת עלי כדי להחליט אם אני עובר), די ויתרתי לעצמי בחלקים מסוימים (בגבעונות למשל), בחלקים אחרים נתתי הכל, כנראה שהייתי די בסדר בגיבוש אם הגעתי לאן שהגעתי אבל לא מספיק לא נורא
בכל מקרה הגעתי למסקנה שיש לי עוד קצת להתבגר לפני שאני אוכל לעבור משהו כמו מסלול שייטת ויכול להיות שזה לא מתאים לי - אבל לכו תדעו... אולי עוד שנה, שנה וחצי אולי אני מצטרף לגיבוש חורף 8
בכל מקרה קצת סטטיסטיקה
210 בערך התחילו
בערך 100 סיימו
מתוכם 72 עלו לועדו כש13 מהם עשו גם את שלב הפסיכולוג
אצלי בצוות: התחילו 16, סיימו את הגיבוש 6, עלו לועדות 4 (2 לפסיכולוג), עברו שלושה (תותחים! אני מת עליכם!)
יאללה לישון - מחר חוזרים לבקו"ם לשיבוץ מחדש
|