לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-03-2007, 21:17
צלמית המשתמש של Army_Boy
  Army_Boy Army_Boy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.07.06
גיבוש חוזר - שייטת 13

קצת רקע:
הייתי בגיבוש האחרון ולא עברתי,
עליתי לועדות וסיימתי את כל התרגילים .. לדעתי בלטתי והיה מגיע לי לעבור אבל לא עברתי
הגיבוש עבר עלי בלי יותר מידי בעיות והכי חשוב שהוכחתי לעצמי שגם גיבוש שייטת 13 לא כ"כ נורא כמו שתיארו אותו. שורה תחתונה אני מרגיש שאני מספיק טוב בכדי להתגייס למסלול, ויותר חשוב מזה יש בי המון רצון להגיע לשם. אני רוצה להגיש ערעור על תוצאות הגיבוש האחרון ולקוות שיצא מזה משהו.

בקיצור אני לא מתכוון להרים ידיים, אני רוצה להלחם על זה, בכל אופן זה היה הגיבוש הראשון שלי ובימים הראשונים לא הייתי קצת בפוקוס והיו לי כמה פאקים קטנים שכניראה השאירו רושם לא טוב על המדריכים.
כמו שהבנתי להשיג גיבוש חוזר זה מאוד בעייתי, לעומת זאת אפשר להתגייס ולהגיש טופס 55 לגיבוש שייטת, עכשיו מה שאני רוצה לשאול זה האם גם טופס 55 לא כ"כ פשוט להשגה? ואיך בעצם זה עובד?
ואולי יש עוד איזושהי דרך להגיע לגיבוש הבא?

תודה מראש.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-03-2007, 21:34
  Jay Jay אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.01.06
סיכויים אפסיים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Army_Boy שמתחילה ב "גיבוש חוזר - שייטת 13"

דבר ראשון קבל ח"ח על הרצון עדיין להתגייס לש13. שאני עשיתי את הגיבוש בדיוק לפני שנה, הגיבוש הוציא ממני את כל הרעל שהיה לי להגיע לשייטת.

מה כן אפשר לעשות? לא הרבה. אתה תמיד יכול לערער אבל הסיכויים שיקבלו את הערעור שלך שואפים לאפס.

עוד דרך היא טופס 55 הידוע , אבל הדרך הזאת לא מומלצת. כדי להגיש בכלל את הטופס אתה חייב כמובן להתגייס, ואחרי זה לעבור כמות לא מבוטלת של חודשים בצבא כדי בכלל שלא יעיפו את הטופס שלך קיבינימט. כל הרעיון זה שחיילים טובים שמרגישים שהם לא ממצים את עצמם בחי"ר או איפה שהם נמצאים יוכלו לעבור ליחידות מובחרות, כמובן דרך גיבוש. רצוי שתהייה חייל טוב ותשאיר רושם טוב על המפקדים שלך כדי שידחפו את הבקשה שלך.

מה שאני מציע זה שתחשוב קדימה על הגיבושים הבאים ותלך על זה באותו ראבאק, יש עוד יחידות בצה"ל חוץ מהשייטת.
ישן 31-03-2007, 23:09
  yoavinio yoavinio אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.04.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Army_Boy שמתחילה ב "גיבוש חוזר - שייטת 13"

אני גם הייתי בגיבוש לפני שנה בדיוק אחרי שהתגייסתי במרץ 05. גם לי הלך ממש ממש טוב עליתי לועדות עם ראיון אבל בסוף לא עברתי. אני גם בטוח שאני יכול לסיים מסלול ולהיות לוחם שם. אני עדיין רוצה את זה ויש לי מישהו מהמושב שהיה קצין בכיר שם והוא מאמין בי שאני מתאים.

מה שרציתי להגיד לך שאחרי חצי שנה או תקופה כלשהי אתה יכול לבקש טופס 55 וממה שאני יודע אם זאת הפעם הראשונה (ויש לך בטוח ציונים טובים אחרת לא היית מגיע לועדות) רוב הסיכויים שתקבל את הגיבוש.

אני גם מת לקבל עוד אחד אפילו שאני כבר שנתיים בצבא...

בקיצור שיהיה לך בהצלחה... ותנסה את הגיבושוני המשך אולי תגיע לשלדג ככה שאם לא תהיה מרוצה שם תקבל בלי בעיה טופס 55 ובשביל שלא תיפול בין הכסאות
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:34

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר