לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-04-2007, 13:51
צלמית המשתמש של אפרתי
  משתמש זכר אפרתי אפרתי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.11.04
Facebook profile
חבר'ה אתם חיים בסרט
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי wacop שמתחילה ב "שאלה לגבי נפילי טיס"

נמאס לי כבר לשמוע על זה שנפל טיס- כל האופציות פתוחות לפניו, הוא יכול להגיע לכל מקום בצבא.

כאילו הבנאדם מגיע לימ"מ, ומניחים לו מול הפרצוף מנילה עם כל מקצוע אפשרי בצבא והוא רק צריך לסמן איפה הוא רוצה לשרת, ובהבזק מטה קסמים, למחרת הוא במטכ"ל/ חובלים/ 669/ הקומנדו הסובייטי/ המארינס האמריקאי וכו' (מחק את המיותר)
בולשיט!!!
אנשים שאני מכיר אישית פרחים שנפלו. הציעו להם: שריון. תותחנים. זיק (מטיסי מזל"טים של התותחנים).
כל הנפלים מגיעים לזיק למעט כאלה שפתאום התפנה מקום ביחידה מובחרת.
איך אני יודע? אני משרת בחצרים וכל יום אני רואה עוד פרח נופל (כן ירבו!). כל אחד מהם חושב שאוטוטו הוא מגיע יחידה מובחרת וכעבור חודשיים אני רואה כאלה בתחנה המרכזית עדיין עם מדי ח"א+ כומתת טיס / בחיל ירוק עם כומתת תותחנים.
אז תעשו לי טובה. תפסיקו לפתח ציפיות מגוכחות.
שורה תחתונה לאילו שעדיין לא הבינו.

נפל טיס => ימ"מ => קצין בתותחנים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-04-2007, 15:02
  emile-a emile-a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.06
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי אפרתי שמתחילה ב "חבר'ה אתם חיים בסרט"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי אפרתי
נמאס לי כבר לשמוע על זה שנפל טיס- כל האופציות פתוחות לפניו, הוא יכול להגיע לכל מקום בצבא.

כאילו הבנאדם מגיע לימ"מ, ומניחים לו מול הפרצוף מנילה עם כל מקצוע אפשרי בצבא והוא רק צריך לסמן איפה הוא רוצה לשרת, ובהבזק מטה קסמים, למחרת הוא במטכ"ל/ חובלים/ 669/ הקומנדו הסובייטי/ המארינס האמריקאי וכו' (מחק את המיותר)
בולשיט!!!
אנשים שאני מכיר אישית פרחים שנפלו. הציעו להם: שריון. תותחנים. זיק (מטיסי מזל"טים של התותחנים).
כל הנפלים מגיעים לזיק למעט כאלה שפתאום התפנה מקום ביחידה מובחרת.
איך אני יודע? אני משרת בחצרים וכל יום אני רואה עוד פרח נופל (כן ירבו!). כל אחד מהם חושב שאוטוטו הוא מגיע יחידה מובחרת וכעבור חודשיים אני רואה כאלה בתחנה המרכזית עדיין עם מדי ח"א+ כומתת טיס / בחיל ירוק עם כומתת תותחנים.
אז תעשו לי טובה. תפסיקו לפתח ציפיות מגוכחות.
שורה תחתונה לאילו שעדיין לא הבינו.

נפל טיס => ימ"מ => קצין בתותחנים.

אתה קצת מתלהם ומה שמצחיק זה שזה ללא סיבה..
אף אחד כאן לא כתב שכל האופציות פתוחות לפני נפלי טייס, אז אני לא יודע מה אתה רוצה...
אני מכיר חברה שנפלו ל: צנחנים, כטב"מ, מטכ"ל, מודיעין, תותחנים, מגלן, חובלים וכו'...
תירגע.
אמיל.

ישן 05-04-2007, 15:35
  dahash dahash אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.04.07
אני יגיד לכם בדיוק מה קורה

אני נפל טיס, אני יסביר לכם מה אני עברתי ואיך זה עובד.
נפלתי בדצמבר וישר הפנו אותי לימ''מ [יחידת מיון ומעבר של חיל האוויר], שם מציעים לך ג'ובים של חיל האוויר.
חתמתי על זה וויתור והפנו אותי לר''מ 8 בתל-השומר שם אתה מגיע לקצין מיון, קיבלתי שתי אפשרויות- 1. לצאת לדח''ש ולבחור חטיבת חי''ר או אג''מ ואני יגיע אליה ישר שאני חוזר.
2. לצאת לדח''ש ולחזור לשבוע ראיונות, שם קיבלתי ראיונות לצנחנים[לחטיבה, לא מגלן ולא דובדבן], מורן, יהל''ם, פלס''ר שריון, זיק מזל''טים, ועוקץ.
אתה עובר ראיונות ובסוף אומרים לך איזה מהם עברת, אתה מדרג את שלושת ההעדפות הראשונות שלך והקצין מיון מודיע לך למחרת לאן אתה הולך.
התהליך שונה כל פעם ומאוד תלוי בתקופה בה נפלת, אני נפלתי בדיוק אחרי מחזור גיוס אז דח''ש הייתה האפשרות היחידה שלי לקרבי, אני מכיר כאלה שנפלו והגיעו ישר לשריון או תותחנים, ואם אתה דורש שיפנו אותך למז''י אז יכולות להיפתח עוד אפשרויות [ואם שואלים אותי אז זה עדיף כי הקצין מיון הוא זיין שכל ועושה מה בראש שלו, הוא דפק שם מלא כולל אותי וחברים שלי שהלכו למז''י הציעו להם יהל''ם ואגו''ז ישר אחרי טירונות].......מצטער על החפירה אבל זה התהליך ברובו
ישן 05-04-2007, 22:20
  Sir Sebastian Sir Sebastian אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.03.06

לפי דעתי פרח טייס זכאי כמאט לכל דבר בתנאי שהוא מוכן לחתום דח"ש
פשוט הרבה חברה מעדיפים לא להגיע למקום מובחר או ללכת לשריון או תותחנים שזה מכובד ביותר כי הם לא רוצים לחכות בדח"ש.
לי אישית שלא עשיתי טירונות חיל האוויר לא הציע כלום
הציעו לי רעיון זי"ק שלא רציתי וגם כמאט אף אחד לא עבר אותו.
הוציאו לי להתגייס ישר לפי מנילה חדשה שכתבתי(נח"ל, גולני, ואת השלישי הכריחו אותי לבחור בין תותחנים שריון או הנדסה, רשמתי הנדסה), אני מניח שהיו לוקחים אותי להנדסה, ויכול להיות שאם הייתי מגיע לאחת החטיבות היו מציעים לי ראיון, אבל ממש לא נראה לי צריך פרוטקציות.
והוא שהציאו לי לצאת לדח"ש וללכת לגיבוש ווינגיט.
מי שסיים את הגיבוש ולא עבר יכול לבחור לצאת לדח"ש ואז לקבל שבוע ראיונות גיבוש 669 ולהתגייס במחזור יולי ולהספיק להגיע לכל גיבושי יחטיו"ת, למרות ששמעתי על חברה שקיבלו ראיונות.
והוא יכול גם לקבל מה שיתנו לו, שהיו חברה שקיבלו צנחנים והיו חברה שקיבלו שריון, אני לא יודע בקשר לראיונות.

אבל בשורה התחתונה אני משתחרר שנתיים וחצי אחרי חבר שלי שהתגייס ביולי.
כל אחד והבחירה שלו, אני מרגיש הצבא טיפה מניאק לנפיל טייס כי הוא רוצה אותם בשריון שיהיו מיועדים לקצונה, אבל רוב המקומות בצה"ל תופסים מהנפילים וכן מחפשים אותם וכן רוצים אותם, וזה באמת הבחירה של מי שנפל.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:07

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר