לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-04-2007, 15:35
  jadakiss jadakiss אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.12.05
שמע...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Big_White שמתחילה ב "שאלה על נהיגה ברכבים לאחר קד''צ"

חבר שלי נהג בוס והמפקד שלו שזה בעצם הבוס שלו הוא מאותו עיר של חבר שלי וגם שלי, אז הוא ממש הסתדר.. והוא אמר לי שלפעמים זה קשה להיות נהג בוס אבל מבחינת הצבא עצמו הוא לא סוגר שבתות ולא חגים או לא עושה שמירות ומטבחים וכל השטויות האלו.. אם יציעו לך תלך על זה.. כי כל החיים בעצם הם הימור.

בקשר לקד"צ -
אני עשיתי קורס קדם צבאי על משאית ואני כרגע נוהג גם על משאית (פעם בשבוע גג... שזה רק לתל השומר או צריפין) וגם רכבים אזרחיים שיש לנו ביחידה עצמה כגון פורד פוקוס ישנה והחדשה, יונדאי גץ, מאזדה לנטיס, סובארו אימפרזה, טויוטה קורולה ודייאצו סריון. כל אלה רכבים ממשלתיים שיש לנו
אבל לך תדע אם ישלך מזל אתה תיפול על יחידה טובה כמוני ואם לא אז אתה תנהג כל היום רק על משאית או הפורד הזאת.

בהצלחה..

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:11

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר