לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום כתיבה וספרות!!! והשורה הנעה - נוע תנוע! אוסף ביקורות הספרים של כל הזמנים אוסף אתגרי הכתיבהלכתיבה הציטוט הנבחר: 'הסופר, כמו הילד, אוהב לשחק משחקים, אבל יודע להציב את הגבול בין האמת לבדיון' מאת פרויד. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > כתיבה וספרות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-04-2007, 19:48
צלמית המשתמש של Neraha
  Neraha Neraha אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.03.07
שלח הודעה דרך MSN אל Neraha
שלום!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי stolen שמתחילה ב "אני חדש כאן הינה שיר שלי, תגובות אם אפשר"

קודם כל, שלום לך! =]

יש לי שאלה אחת:
מה?!
כאילו, בין אם זה אמת או לא, אתה הולך אליה ומכאיב לה בכוונה, גם כשאתה אוהב אותה ויודע שטוב לה?
קראתי את השיר בערך חמש פעמים, וזה נראה לי מוזר יותר כל פעם מחדש... אני לא יודע, לדעתי , אם אתה אוהב מישהו, לא הייתי מציע לך לפגוע בו, לגרום לו צער או כאב... זה פשוט לא חכם...
לא יודע... אני לא ממש אהבתי את השיר... אולי לא הבנתי אותו, אבל אני חושב שהוא מאוד לא החלטתי, או לחליפין לא הגיוני כ"כ...
בהצלחה בהמשך!

חזרה לפורום
ישן 06-04-2007, 14:21
צלמית המשתמש של rambull
  rambull rambull אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.03.07
תשמיע הסקיצה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי stolen שמתחילה ב "אני חדש כאן הינה שיר שלי, תגובות אם אפשר"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי stolen
זה שוב אני דופק לך בדלת
גשם כועס בוכה איתי
זה שוב אני אז הכניסיני
רק מלראות, אותי, זה כבר מכאיב

גופך ירעד איתי
אז תחבקי אותי
שלא תתקררי
ואז הכל בגללי

זה שוב אני יודע שטוב לך
אך משיריי את רק תבכי
זה שוב אני אומר לך שלום
אבל מחר אתן לך אותי

גופך ירעד איתי
אז תחבקי אותי
שלא תתקררי
ואז הכל בגללי
זה שוב אני ניסיתי הכל כבר

ברגע שציינת שהשיר מולחן אז ברור לי שהוא עובד אחרת כשהוא מושר ומנוגן.

לטעמי הבית הראשון טוב מאוד, בשני הייתי משקיע עוד עבודה ועושה לו אפגרייד.
אם הוא מושר ומנוגן היטב - הטקסט לדעתי עובר אפילו כמו שהוא עכשיו.

אם בכל זאת אתה שואף לשדרג אז הייתי נכנס בפזמונים שכרגע הם סופר שמאלצים
אבל אתה יודע... שמענו כבר הרבה הרבה יותר שמאלץ מזה.
חזרה לפורום
ישן 09-04-2007, 15:23
  מריאל מריאל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.04.06
גרפיקה שמעתי
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי stolen שמתחילה ב "אני אקח את התגובה שלך בתור..."

המוסיקה נחמדה, לא כל כך מתאימה לפי דעתי, אבל זה לא מה שהפריע לי. הווקאליות של הזמר (אתה) צריכה להיות יותר מגוונת ופחות מונוטונית, הרבה יותר דגש על המילים וקצת פחות על המוסיקה. חסר רגש כשאתה אומר את המילים.היתה הרבה מונוטוניות בשירה של המילים. הייתי מעדיפה אילו לכל משפט היה קצב משלו, והיית משחק קצת עם האינטרקציה בין המקבצים של המוסיקה לבין אלו של השירה. וגם משנה מפעם לפעם את המקצב של משפטים שאמורים להיות מקבילים אחד לשני מבחינת מקומם בבית. למשל: המשפט הראשון של הבית הראשון מושר במקצב X, אז המשפט השלישי של הבית הראשון או המשפט הראשון של הבית השני יהיו מושרים במקצב קרוב, מעט שונה.
אני לא מבולגנת, אני פשוט חושבת שכאוס זה הסדר של היקום...

חזרה לפורום
ישן 09-04-2007, 15:08
  מריאל מריאל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.04.06
גרפיקה אני אהבתי את השיר

הוא מדבר בשפה הכי פשוטה שיש ואומר: אני רוצה אותך, אני זקוק לך, אני אוהב אותך, בלי משחקי אגו.
אני דווקא לא מסכימה עם התגובה הראשונה של NERAHA. אני לא חושבת שאתה פוגע בה. הייתי רוצה להראות לך מה אני הבנתי כשקראתי את השיר. דרך אגב, קראתי אותו 4 פעמים. המטאפורות ובמיוחד הפזמון יפים לפי דעתי.

בית א':
זה שוב אני דופק לך בדלת
גשם כועס בוכה איתי יש פה כעס שלה עליך, והגשם בוכה איתך
זה שוב אני אז הכניסיני
רק מלראות, אותי, זה כבר מכאיב זו שורה שלא כל כך הבנתי אותה. לא הבנתי מי עושה מה - מי כואב, מי רואה. אני חושבת שמדובר פה על שני הצדדים: גם כשאתה רואה אותה כל כך מרוחקת - זה מכאיב. גם לה מכאיב מאוד רק מלראות אותך, אולי בגלל שפגעת בה כל כך.
את הבית הזה מאוד אהבתח. מבחינתי כאילו שני המשפטים - השני והרביעי - כאילו מושלכים עליה. קצת קשה להסביר. זה כאילו אתה מדבר ורואה דרך העיניים שלה את רגשותיה.

פזמון:
גופך ירעד איתי בגלל שהיא כל כך אוהבת אותך, היא מרגישה שקר לך מאוד - הרי אתה עומד בגשם - אז ברור שגם לה קר, אפילו אם היא לא בגשם. היא מרגישה אותך בגופה ובכל נימי נפשה.
אז תחבקי אותי
שלא תתקררי - היא יוצאת אל הגשם רק כדי לחבק אותך, שלא יהיה לך קר, ואתה דואג לה: שהיא לא תתקרר מהגשם.
ואז הכל בגללי אם היא תתקרר - אתה הסיבה. אתה אשם. בעיניך. לא בהכרח בעיניה.

בית ב':
זה שוב אני יודע שטוב לך
אך משיריי את רק תבכי כשהיא תראה איך אתה מרגיש אליה מבפנים, בתוך ליבך, את כל הכאב שלך רק בגלל אהבתה, היא בטוח תבכה. היא פשוט לא יודעת על כל האהבה הנמצאת שם.
זה שוב אני אומר לך שלום - לפי השורה הבאה המילה "שלום" היא משהו מאוד קטן מתוכך שאתה נותן לה. אתה מוכן לתת לה הכל, אבל אולי היא לא יכולה כרגע להכיל את כולך, אז אתה נותן לה רק מה שהיא יכולה לעכל כרגע.
אבל מחר אתן לך אותי אני אתן לך את כל כולי - רק תבקשי.

פזמון:
גופך ירעד איתי
אז תחבקי אותי
שלא תתקררי
ואז הכל בגללי
זה שוב אני ניסיתי הכל כבר

זהו שיר אהבה יפיפה בעיני.

אני לא מבולגנת, אני פשוט חושבת שכאוס זה הסדר של היקום...

חזרה לפורום

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:35

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר