06-04-2007, 02:49
|
|
|
|
חבר מתאריך: 04.04.07
|
|
|
אוקיי אז ככה תודה רבה על התגובות דבר ראשון :)
דבר שני, רציתי לשתף אתכם בדירוגים שלי, לקבל ככה כמה עצות אם אפשר ^^
אז טוב, אני בטוח מסמנת תפקידי לחימה התנדבותיים (זה הכל בינתיים, לפי מה שקראתי רק אחרי גיבוש אפשר לדרג חיילות שאתה מעדיף להתגייס אליהם), אבל בדירוג אני חושבת שאני אשים מהתחום של "תחום תפקידי מבצעים, מודיעין ומחשבים" או את האשכול של המודיעין או את האשכול של תפקידי מבצעים ופיקוח.... המלצות? אם אפשר גם לנמק למה (כלומר בגלל איזה תפקידים....) זה יהיה מדהים ^^
התחום השני שאני מדרגת בטוח (אין לי הרבה אפשרויות מבחינת תחומים 3 מתוך ארבע חח) זה תחום תפקידי טיפול באנשים, אבל אני ממש מתלבטת בין רפואה לניהול ואבחון כוח אדם.... כי שמעתי דברים מעולים על מאבחנת פסיכוטכנית , למרות שהוא לא קרבי.... אבל יש ביקורות טובות
מצד שני ברפואה גם יש כמה תפקידים שאמורים להיות טובים שוב, מה דעתכם? הייתי גם רוצה לשמוע קצת על פראמדיקית..... זה באמת להיות בשטח הרבה? או שזה 90% סיכויים לבלות במרפאה בבסיס סגור כל ימי השירות? P;
לגבי התחום השלישי.... אני עדיין לא יודעת כי אני לא רוצה אף אחד מהשניים הנותרים - פקידה בשב"כמשרה"בט או בקרית שליטה ימית אני חושבת אולי פשוט לדרג רק שניים... אפשרי? אם לא אני אלך על בקרית שליטה ימית אני חושבת.... למרות שאני ממש רוצה תפקיד "בשטח" אם כבר - למשל שמעתי על "ימאית גוררת"(מלשון הספינה שעליה החיילת הזו מבלה את השירות שלה - נשמע מדהים!!! אני חושבת שאני אנסה לכתוב להם לגבי זה
אגב, סעיף ליקוי קל בראייה פוסל את התפקיד הזה? תודה מראש על התשובות וסוף שבוע נעים !! ^^
|