07-04-2007, 19:46
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.10.06
|
|
|
סרגל מאמצים בסיירות
לאחרונה כמה מהחברים הטובים שלי שהתגייסו לכמה מהיחידות המובחרות בצהל החלו להיפצע בזה אחר זה..
אחד עם שברי מאמץ רציניים בברך, אחד עם פריצות דיסק בגב ועוד כמה עם שברי מאמץ ופציעות אחרות שבגללם הם מרותקים לבית למספר חודשים וחלקם אף הוצאו מקרבי.
צמידות הארועים האלה הביאה אותי לשאלה:
האם באמת בסיירות וביחידות המיוחדות מקפידים על סרגל מאמצים מובנה באימונים?!
לא חבל על האנשים האיכותיים האלה, עם הפוטנציאל הכל כך גדול לתרום ולהיות לוחמים שנפצעים ככה כתוצאה מעומס יתר והזנחה?
במקום שהדרג מעליהם קצת יחשוב על הבריאות שלהם, הם נפצעים ומסיימים באפסנאות של הבסיס עם נזק וכאבים שילוו אותם כל חייהם?
למה אי אפשר לנהל יותר מעקב ובדיקות אחר הלוחמים ולאפשר לעצמות שלהם קצת מנוחה, שאני בטוח שלא תיפגע בחישול המנטלי והפיזי שלהם?
האם יש כאלה הבדלים בעומסים בין הגדודים והסיירות שהסרגל מאמצים לא מונע את הפציעות הרבות בסיירות?
אני בתור אחד שהולך להגיע ליחידה מובחרת מוכן להקריב את כל כולי,הן בפן הפיזי והן בפן המנטלי על מנת לתרום ככל יכולתי למדינה,
אבל אני כן רוצה לדעת שהדרג מעלי כן דואג לבריאות שלי ושאני לא אסיים עם נזק לכל החיים..
אני רוצה לסמוך על המפקדים שלי שכל מה שיגידו לי לעשות זה תחת סרגל מאמצים שלא יפגע בבריאות שלי..האם אני באמת יכול לסמוך על זה?
|