לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-04-2007, 19:46
  omer22 omer22 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.10.06
סרגל מאמצים בסיירות

לאחרונה כמה מהחברים הטובים שלי שהתגייסו לכמה מהיחידות המובחרות בצהל החלו להיפצע בזה אחר זה..
אחד עם שברי מאמץ רציניים בברך, אחד עם פריצות דיסק בגב ועוד כמה עם שברי מאמץ ופציעות אחרות שבגללם הם מרותקים לבית למספר חודשים וחלקם אף הוצאו מקרבי.

צמידות הארועים האלה הביאה אותי לשאלה:
האם באמת בסיירות וביחידות המיוחדות מקפידים על סרגל מאמצים מובנה באימונים?!

לא חבל על האנשים האיכותיים האלה, עם הפוטנציאל הכל כך גדול לתרום ולהיות לוחמים שנפצעים ככה כתוצאה מעומס יתר והזנחה?
במקום שהדרג מעליהם קצת יחשוב על הבריאות שלהם, הם נפצעים ומסיימים באפסנאות של הבסיס עם נזק וכאבים שילוו אותם כל חייהם?
למה אי אפשר לנהל יותר מעקב ובדיקות אחר הלוחמים ולאפשר לעצמות שלהם קצת מנוחה, שאני בטוח שלא תיפגע בחישול המנטלי והפיזי שלהם?

האם יש כאלה הבדלים בעומסים בין הגדודים והסיירות שהסרגל מאמצים לא מונע את הפציעות הרבות בסיירות?

אני בתור אחד שהולך להגיע ליחידה מובחרת מוכן להקריב את כל כולי,הן בפן הפיזי והן בפן המנטלי על מנת לתרום ככל יכולתי למדינה,
אבל אני כן רוצה לדעת שהדרג מעלי כן דואג לבריאות שלי ושאני לא אסיים עם נזק לכל החיים..
אני רוצה לסמוך על המפקדים שלי שכל מה שיגידו לי לעשות זה תחת סרגל מאמצים שלא יפגע בבריאות שלי..האם אני באמת יכול לסמוך על זה?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-04-2007, 23:50
  ido27 ido27 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.02.05
אתם חיים בקליפ
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי המאשך שמתחילה ב "[font=Arial]בתור אחד שהתחיל..."

כמובן שגם אחרי אימון מתקדם יש סרגל מאמצים, אולי לא תמיד זה יראה לך מנקודת מבט של חייל, אבל יש. קרו מספיק מקרים של אנשים שנפצעו ואף מתו בגלל חוסר בסרגל מאמצים או סרגל לא מותאם (אהוד שניאור ז"ל - דובדבן לדוגמא ) הצבא לא יכול לעשות את אותם טעויות קשות. לכן יש סרגל לכל אחד ותמיד.
וככה שתכירו עם כל המוטיבציה שלכם והכל וכל מי שאמר כאן שהוא מוכן לתת הכל הן בפן הפיזי והן במנטאלי תמיד תכירו את הגבולות שלכם ואת סף הכאב. וזו לא בושה להפסיק משהו שאת חושבים שיפצע אתכם. יש לי מספיק חברים שבגלל המוטיבציה לא אמרו מספיק ונפצעו (כולל אותי, כשהתגייסתי אמרתי שאני לא מפסיק כלום עד שאני לא מעולף, והיום אני מבין שזה טעות).
ואני לא אומר שכן תסבלו ותנשכו שפתיים אבל נסו לפחות להבין את הסף של הגוף שלכם (כי זה פשוט לא שווה את זה, פציעת אימונים :\ ).
שיהיה בהצלחה.. ושמרו על עצמכם.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:16

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר