08-04-2007, 12:17
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.08.05
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי alachover1
התגייסתי במרץ 07 להנדסה
בהל"צ זה פשוט חור שאי אפשר לתאר,אשכרה גהנום
כול מי שנמצא שם,מראשון הטירונים ועד אחרון הקצינים-אין אחד שרצה להגיע לשם
רציתי גבעתי-קיבלתי הנדסה..
כבר יצא לי לצרוח עד מתי מרץ 07 בבסיס אחרי שיצאתי מהתורנות מטבח,למזלי מפקד הגדוד שמע אותי וריחם עלי ורק זיין לי את השכל כמה שאני צעיר..
האנשים שאיתי סבבה,חומר אנושי מעולה,אבל קשה לי בלי הבית/אמא/כלב/חברה..לישון 5 שעות ביום,לקבל פקודות..
קשה להתרגל 
אבל בקטנה,זה מה יש ועם זה נסתדר
אנ מתכנן לצאת לגיבוש יהל"ם-איך הוא?אפשרי?כמה אחוזים בערך מסיימים וכמה מתקבלים?מה אורכו?
|
בהל"צ חור ? נכון,זאת עובדה..אבל רק מבחינת המיקום שלו.בתכלס,התנאים של הבסיס הזה מעולים! כן,גם לטירונים כמוך.ואל תכליל ותגיד " ...עד לאחרון הקצינים" ,כי יש לי שם חברים בתור מ"כים , מ"מים שמאד מרוצים מהבסיס.עד שלא תסיים מסלול ,בהל"צ תמיד יזכר לך בתור גיהנום , כי אתה זוכר אותו מהיותך טירון .אבל תראה שאם תחזור אליו לקורס מ"כים ואחרי זה "חץ כחול" או לא יודע איזה קורס,תראה שהבסיס הוא באמת אחלה של מקום.
ואתה שבוז? אוי מסכני שלי ( מצטער עם הציניות,אבל זה דורש ) .
מה חשבת ? שאתה תגיע לטירונות ותשב רגל על רגל ותגרבץ בביצים ? תפקידה של הטירונות זה להפוך אותך לממושמע,שתדע לקבל פקודות...,שיהיה לך "רע" על הנשמה...קצת לבחון אותך.בוא אני אגלה לך סוד קטן , הימים שתסגור בטירונות...הם כלום לעומת המשך השירות שלך.כמה כבר אתה סוגר שם ? 14 ? 21? נכון,זה קצת משביז ,אבל אתה בחרת בקרבי! אתה צריך לדעת שככה זה..כל הזין! חוץ מזה שכמו שאמרתי,יהיו לך תקופות יותר ארוכות בצבא ( 28 , 35 וכו' וכו' , תגלה שתגיע לקו/מלחמה) .
דבר אחרון ולא פחות חשוב ... יצאת מהמטבח וצעקת "עד ... ? " המשפט הזה הפך להיות יותר מידי נפוץ אצל צעירים כמוך.חזל"ש את עצמך ומהר! כמו שהמב"ס שלנו אוהב להגיד " אל תגיד שהייתי צעיר רצתי..,רוץ! והיה צעיר!! "
אז אחי,תכלס...זאת טירונות,הבסיס של הבסיס של הפיכתך מאזרח ללוחם,בנאדם שמסוגל להרוג.קח תמיד הכל ברוח טובה ותמיד תנסה להבין את המשמעויות של הדברים שנותנים לך לעשות,שפוקדים עליך..אתה מתגעגע לכלב,חברה ? זה טוב להתגעגע ! אבל שזה לא ישפיע עליך ! הם שמה,אתה תראה אותם שתצא!
בהצלחה,וד"ש ממני לסמלים שלכם :]