לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-04-2007, 12:25
צלמית המשתמש של Dean
  Dean Dean אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.03
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי חייל של מלחמה שמתחילה ב "שלום לכולם שאלה בקשר לגיוס וגיבוש צנחנים"

א. הקב"ה לא קשור פה, רק הקב"א.
ב. אני לא בטוח שלדובדבן מקבלים עם קב"א 50, בגלל שזאת בכל זאת יחידה מובחרת, יש מצב שהם דורשים קב"א קצונה (52 נראה לי), ולכן הנתונים שלך לא מספיקים. אני לא סגור על זה כי אין לי על מה לבסס את זה, זאת סתם השערה אז להתייחס בהתאם (לא לקחת את זה בתור עובדה ואז להנפיץ לכל העולם).
ג. אם אתה רוצה לצאת מהצבא כי אתה לא מקבל גיבוש צנחנים, אז אין פלא שיש לך נתונים כאלה נמוכים, וגם לא מגיע לך בכלל לקבל שום גיבוש לשום דבר. אם לא סיירת אז לצאת מהצבא? אתה כותב פה כאילו אתה עושה טובה לצבא שאתה מציע את עצמך לדובדבן. מי אתה חושב שאתה בכלל? אם גם היית אומר להם שאתה הולך לצאת מהצבא בגלל שלא תקבל גיבוש (בהנחה שלא אמרת עד עכשיו, כי מההתרשמות שלי עד עכשיו ממך אתה מסוגל לעשות גם את זה), היית בליינד מחסל כל סיכוי לקבל גיבוש (ובצדק).

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
______________כל אישה אוהבת את אנשי הרמפה היורדת. ______________

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-04-2007, 12:38
  חייל של מלחמה חייל של מלחמה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.04.07
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Dean שמתחילה ב "א. הקב"ה לא קשור פה, רק..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Dean
א. הקב"ה לא קשור פה, רק הקב"א.
ב. אני לא בטוח שלדובדבן מקבלים עם קב"א 50, בגלל שזאת בכל זאת יחידה מובחרת, יש מצב שהם דורשים קב"א קצונה (52 נראה לי), ולכן הנתונים שלך לא מספיקים. אני לא סגור על זה כי אין לי על מה לבסס את זה, זאת סתם השערה אז להתייחס בהתאם (לא לקחת את זה בתור עובדה ואז להנפיץ לכל העולם).
ג. אם אתה רוצה לצאת מהצבא כי אתה לא מקבל גיבוש צנחנים, אז אין פלא שיש לך נתונים כאלה נמוכים, וגם לא מגיע לך בכלל לקבל שום גיבוש לשום דבר. אם לא סיירת אז לצאת מהצבא? אתה כותב פה כאילו אתה עושה טובה לצבא שאתה מציע את עצמך לדובדבן. מי אתה חושב שאתה בכלל? אם גם היית אומר להם שאתה הולך לצאת מהצבא בגלל שלא תקבל גיבוש (בהנחה שלא אמרת עד עכשיו, כי מההתרשמות שלי עד עכשיו ממך אתה מסוגל לעשות גם את זה), היית בליינד מחסל כל סיכוי לקבל גיבוש (ובצדק).

שמע חמודי'לה,למה מי אני בכלל אתה אומר?...
מה נראה לך אני איזה פראייר שהצבא ישלח אותי לאיפה שבאלו לאיפה שהוא מחליט?..נכון הדגשתי שאני לאמאיים על אף אחד...ואני נשמע לך איזה אחד שעושה טובה אבל אני לא אחד כזה תחשוב מה שבאלך..ולצאת מהצבא זה בגלל אותה סיבה שהצבא חושב שהוא יעשה מה שהוא רוצה לגבי..אז לא מותק גם הם צריכים לענות לבקשות שלי..של כל אחד בעצם
ישן 08-04-2007, 14:57
צלמית המשתמש של agent_amos
  משתמש זכר agent_amos agent_amos אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל agent_amos שלח הודעה דרך MSN אל agent_amos Facebook profile
שים לעצמך כאפה וצא מהשוק שלך
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי חייל של מלחמה שמתחילה ב "שלום לכולם שאלה בקשר לגיוס וגיבוש צנחנים"

אף אחד לא חייב לך שום דבר ואני מאחל לך שתהיה בגדוד שריון תותחנים או הנדסה ולא תהיה צנף רק בגלל ההתנשאות שלך.
גדודים עושים את העבודה האמיתית,סיירת זה כוח יחסית קטן שעושה פעולות כירורגיות שחשובות להכרעת מלחמה,אבל גדודים הם אלו שכובשים שטח ופותחים אותו ביחד עם כוחות הנדסה שריון ומטריית ארטילריה.
בטח אתה בן 17 שחושב שכל העולם חייב לו משהו,תבין אתה בא לצבא לא הצבא בא אלייך.
תזכור דבר אחד,איפה שלא תהיה אפילו אם תהיה קרקליסט תזכור ללכת תמיד עם הראש למעלה בגאווה כי עבודה קרבית זה הדבר הכי קשה שיש בצה"ל עם התנאים הכי מחורבנים שיש.

חג"ש!.

ישן 08-04-2007, 15:13
צלמית המשתמש של agent_amos
  משתמש זכר agent_amos agent_amos אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל agent_amos שלח הודעה דרך MSN אל agent_amos Facebook profile
לא כתבתי שיש לי בעיות
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי metooshelah שמתחילה ב "יש לך בעיות עם החילות האלו?"

עם חה"ן חת"ם וחש"ן לא נראה לי,דווקא אני ממש אוהב את רוב האנשים משם.יש לי כמה חברים ממש טובים משריון ותותחנים.
כולם עושים את אותה עבודה,ובינינו בלי הD9 שפותח ציר או הטנק שיורה פגז לעבר חוליית מחבלים לא היינו מתקדמים במלחמה.

שלושת החיילות נחשבים אפורים רק בגלל שהם לא יודעים לשווק את עצמם,ואתה יודע את זה טוב מאוד שחש"ן קורא לפעצמו פלס"ר שריון בשאלון רצונות וכל האיגרת למתגייס מתבססת על הפלס"ר ולא על איזה מור"ק מעניין.

וזה שאני טירון לא משנה את העובדה שפותח את האשכול צריך לשתוק ולהפסיק לבלבל בשכל.
טוב להיות חי"רניק (ואל תתחיל עם המשפט מי שהולך לחי"ר משלם את המחיר).

האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:13

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר