לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-04-2007, 00:22
צלמית המשתמש של SkyRaider
  SkyRaider SkyRaider אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.02.06
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי klingo17 שמתחילה ב "אין מה לעשות"

אז מה אני אמור לעשות בתקופה של שלושת השנים הללו (אם בכלל אני עושה ניתוח לייזר - לא בטוח) אני צריך להיות ביחידה צבאית מובחרת (רק מהשלושה שבחרת או עוד?) ואם אני הולך על יחידה לא מובחרת?
והאם זה מוסכם ע"פ חיל האוויר שמה שרשמתי לעיל אני מבצע אותו (ניתוח לייזר נכנס ליחידה מובחרת(?) ולאחר שלושת השנים נכנס למיונים לקורס טיס) ואז נכנס למיונים של קורס הטיס?

ועוד שאלה, האם יש חריגים שהם מקבלים שהם בעלי משקפיים מספר 2 בשתי העיניים? ואם כן איך זה נעשה וקורה? ואם לא אז למה? הרי שמעתי שיש חריגים שהם ברמה של ממש חריגים (בלי להעליב ולפגוע באף אחד) שמעתי שיש מישהו שהוא בעל ליקויי למידה שלא יודע לכתוב ולקרוא.

ודבר אחרון, למה לא עושים שהמשקפים לטיס קרבי (במטוסי קרב הוא 1.75) ותובלה כבדה וקלה היא לא גבוה יותר? הרי בחברות אזרחיות מטיסים מטוסים כבדים יותר מההרקולס וה707 ויש באזרחי טייסים עם משקפיים במספר גבוה יותר? (נתתי את הדוגמא התובלה בגלל שזה הכי קרוב לאזרחי וגם מסוקים).
והאם יש סיכוי ומדברים על זה או חושבים על זה שבשלושת השנים הקרובות יעלו את המספר של המשקפיים ליותר גבוה מ1.75? או שזה ככה קבוע להרבה זמן (הרבה זמן = מעל 7 שנים בערך :| )?
והאם יש סיכוי שניתוחי לייזר במקום לחכות את ה3 שנים יהיה ניתן ישר ללכת למיונים (כלומר האם יחליטו על כך או חושבים על כך שזה יקרה בטווח של ה3 שנים הקרובות?)?

תודה לכולם מקווה לטוב תמיד חשוב להיות אופטימים, חשיבה יכולה לשנות הרבה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-04-2007, 02:42
צלמית המשתמש של klingo17
  klingo17 klingo17 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.08.06
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי SkyRaider שמתחילה ב "[font=Verdana]אז מה אני אמור..."

אתה לא חייב להיות קרבי ב3 שנים הללו..אתה יכול להיות גובניק שמכבה/מדליק/מנקה ממטרות...
חיל האוויר מקבל פרחי טיס במטרה להכשיר בעיקר טייסי קרב מראש, אז לכן הוא מעדיף שלא יהיו חריגים(ואני לא חושב שיש חריגי עיינים) ליקוי למידה לא מעיד על יכולות להיות טייס או לא....

רק שתדע לשקדי יש מספר 3 במשקפיים, לאחי שהוא בן 23 והוא טייס קרב כיום, יש 2.5 -וכשהוא התחיל את הקורס היה לו בקושי 1...כך שמספר יכול לעלות תמיד והם מעדיפים לא לקחת סיכון
אל תדאג הקטע של טיס יעבור לך מתישהו, זה לא התפקיד היחידי שיש בצבא..
דרך אגב עד לפני שנה וחצי הממספר היה עד -2 , כלומר שהיית יכול ,אבל מישהו החליט לשנות את זה -וזה מה שקרה.
ישן 08-04-2007, 14:06
  דניאל מ דניאל מ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.02.07
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי SkyRaider שמתחילה ב "עוד שאלה"

פרופיל - הפרופיל הרפואי שלך, מידת ההתאמה הרפואית שלך לשירות צבאי. 97 ו-82 יחידות שדה, 72 יחידות קרביות כמו שריון ותותחנים, 64, 45 תפקידים עורפיים. 21 משוחרר משירות צבאי.

קב"א - קבוצת איכות. נע בין 56 ל-42 (נדמה לי). מורכב מכל מיני דברים שאני לא בטוח מה הם בדיוק, אבל חלק גדול הוא המבחנים הפסיכוטכנים שאתה עושה בצו ראשון (דפ"ר), ציון הראיון האישי שלך, ואם אתה עושה בגרות מלאה או חלקית וכו.

יום סיירות - יום ממיין לאנשים בעלי פרופיל 82+ וקב"א 52+ שמעוניינים להגיע ליחידות המיוחדות (מטכ"ל, שייטת, שלדג, 669 וחובלים). בעקרון זה 3-4 שעות של ספרינטים ותיזוזים על הדיונות בויינגייט. יום לא קל אבל אפשרי בהחלט.

פרופיל יגידו לך אחרי שהיה לך צו ראשון, ואת הקב"א אתה לא יכול לדעת, אבל בגדול אם קיבלת זימון לצוות אוויר יש לך 54+, ואם קיבלת יום סיירות יש לך 52+.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:49

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר