לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-04-2007, 16:53
  Berk0 Berk0 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.09.06
צריך עצה, בנוגע לצו ראשון

אוקי יש לי צו ראשון עוד כמה ימים, עכשיו חוץ מבעיית ראיה קטנה (צילנדר אין אפילו מספר) אני בריא, ומחבר שגם יש לו אותה בעיה ובכלל קיבל עליה רק סעיף הבנתי שזה לא חמור, אבל לפני כמה חודשים התחלתי להתאמן לקראת הגיוס, (עמית לכושר) ריצות,אלוקנות,סחיבות,שקים וכ'ו.
כעבור חודשיים החלו לי כאבי רגליים, שלא יכולתי ללכת מרוב כאבים, נבדקתי אצל 2 אורטופדים והם נתנו לי מנוחה מכול דבר, הליכה,ריצה,עמידה ממושכת וכ'ו, ואמרו שזה שיין ספלידס, או שבר מאמץ א', ובכול מקרה זה ענין של מנוחה לעצם אז לא רצוי לעשות מיפוי עצמות וסתם לקבל קרינה, עכשיו הכאבים העזים עברו, אבל עדיין נשארו כאבים במאמץ כנראה שזה לא באמת עובר עד הסוף ונשאר מזה משהו לכול החיים, עכשיו כאחד שרוצה לתרום ככול האפשר, ו"מורעל", אני מאמין שזה לא אמור להפריע טיפה מציק וכ'ו, אבל מהצד השני ראיתי כבר על אנשים שהעלימו בעיות ובצבא שבאמת טוחנים תגוף הבעיות הקטנות הופכות לגדולות ומקבלים נזק לכול החיים, אבל הקטע הוא שאם אני אומר שהיה לי שבר מאמץ\עדיין יש אני מקבל ישר פרופיל 45, אז אני פה בדילמה, כי מהצד השני מי ידע מה היה בטירונות שאני חודשיים יקרע תצמעי ואז זה יחזור לכזה מצב ואף יחמיר.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-04-2007, 17:41
  Red_Hot_Chili_Pepper Red_Hot_Chili_Pepper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.07.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Berk0 שמתחילה ב "צריך עצה, בנוגע לצו ראשון"

שמע לי אחי דבר ראשון שתעשה אני לא רופא או משהו אבל תעשה מה אני אומר לך פה אתה תיראה תשועות תאכל המון המוןןן חסה כן חסה המוןן כל יום חסה שלמה והמון טחינה גולמה פשוט תדחוף לפה כל יום 6 כפות של טחינה גולמה ותאכל חסה המון ודברי חלב אתה צריך סידן תעשה הליכות 4 פעמים בשבוע הליכות לא ריצות הליכה של 20 דקות חצי שעה ככה לאט לאט עד שתיראה שאתה כבר מרגיש טוב ואז תשכח מעמית לכושר וכל החארטות האלה תתאמן לבד תרוץ 3 פעמים בשבוע תעשה פקלים תאמין לי זה מספיק לא צריך להשתגע אחרת ייקרה לך מה שקרה לך עכשיו כל הקבוצות כושר האלה דפוקות אחד אחד עם כל הכבוד לחברה שמה ולמדריכים ויש המון כבוד באמת המון כבוד אחלה אנשים אבל הם מעמיסים יותר מדיי על חברה שלא לרמה של העומס הזה ואז נוצרת הבעייה שלך ידידי בקיצור החלמה מהירה ובהצלחה אחי

ישן 08-04-2007, 19:12
  idanmag idanmag אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.03.07
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Berk0 שמתחילה ב "זה היה לפני חצי שנה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Berk0
זה היה לפני חצי שנה המקרה,עבדתי לי הוראות הרופאים ,והכאבים עברו אבל נשארו כאבים בעת מאמץ, מאז יצאתי מעמית לכושר והספסקתי לעשות אימונים יעודים לכך, אני עכשיו בשגרה כרגיל, וכמו שאמרתי רק בעת ריצה\טיפוס מדרגות\סחיבת משקלים\עמידה ממושכת חוזרים כאבים חלשים יותר.

לכן אני חושב שיש איזשהיא בעיה ולכן אני יקבל אוטומתית פרופיל 45.

רגע יש לך בעיה רצינית? או שברי הליכה אם זה בעיה רצינית ישלחו אותך לרופא מומחה ולפי החומרה הוא יתן פרופיל אם זה משהו שממש מגביל אותך תצפה ל64 45 משהו בינוני 72 ואם זה קל 82+

והכי חשוב גםאם קובעים לך משהו לך לרופא דרך הקופ"ח תבקש לעשות בדיקה (יש להם אחלה רופאים)
ותראה מה המצב

בהצלחה
ישן 09-04-2007, 01:14
  idanmag idanmag אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.03.07
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Berk0 שמתחילה ב "זה שבר מאמץ כנראה שלא נסגר או..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Berk0
זה שבר מאמץ כנראה שלא נסגר או הולך להסגר, יש לי את זה הרבה שנים כבר, אבל שהתחלתי להתאמן זה החריף, הפסקתי להתאמן נרגע אבל המצב החמיר בהשוואה לכאב שהיה לפני האימונים, ועכשיו שאני בלי אימונים הכאב נשאר, מציק פה ושם, אבל מקווה לטוב.

כמה שנים? אתה בטוח שבדקתה את זה כמו שצריך? על תסתפק רק מה משפחה אומר תבקש ללכת לרופא מומחה בעיניין הוא ישלח אותך לצילום ולמיפוי עצמות(ולא חבל על הקרינה כי לפי מה שאתה אומר נראה לי יש לך בעיה רצינית שום דבר לא נמשך כמה שנים)

אני זוכר שהיה לי שברי הליכה דיי קלים והתפוצצתי מכאבים חשבו בהתחלה שזה זיהום בשריר אבל אחרי מיפוי אמרו שזה שברי הליכה בהתחלה אמרו לי שזה סתם נקע או משהו וסתם סבלתי תבקש לעשות מיפוי וצילום תראה מה זה
ישן 09-04-2007, 00:51
צלמית המשתמש של Dean
  Dean Dean אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.03
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Berk0 שמתחילה ב "צריך עצה, בנוגע לצו ראשון"

נו מה אתה רציני כאילו?
אני נגנב מהשאלות הרטוריות המפגרות האלה.

בוא נעבור על זה עוד פעם, יש לך 2 אופציות:
א. לדווח - לקבל הורדת פרופיל, לא לשרת כלוחם.
ב. לא לדווח - לקבל פרופיל קרבי, לשרת כלוחם במשך שבועיים, כתוצאה מהחמרת הבעיה, הפרופיל שוב יירד ואתה עדיין לא תשרת כלוחם, אבל גם תהיה נכה.

אכן דילמה קשה. :|

עכשיו ברצינות, תנסה להחלים, תאכל כל מני דברים עמוסי סידן כמו שאמרו לך, ואל תעשה שום פעילות שמעירה את הכאבים עוד פעם (הכאב זה דרך של הגוף להגיד לך שמשהו לא בסדר). אם יעבור לך עד הצו ראשון אז אל תדווח כי אין על מה. אם לא יעבור לך עד הצו ראשון - תדווח, אם אחר כך יעבור לך, תדווח על זה, תבקש וועדה רפואית ואם באמת עבר לך ואתה בסדר, אין סיבה שלא יעלו לך חזרה פרופיל.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
______________כל אישה אוהבת את אנשי הרמפה היורדת. ______________

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:16

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר