לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-04-2007, 19:39
  dahash dahash אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.04.07
ככה
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי tejas שמתחילה ב "גם אני כוסית (:"

שלב המכין מחולק ל3 שלבים- טירונות, למ''ק, צ'קים [טיסות]
לפי המצב שלך [כוסיות\קופים] אתה עושה את השלבים בסדר שונה. -קופים מתחילים טירונות ואז זה מתחלק שחלק עושים צ'קים ואחרים לומדים ואז מתחלפים.
כוסיות עושים לימודים וצ'קים קודם ואז טירונות.
טירונות כוסיות נחשבת יותר קשה כי הסרגל מאמצים שלהם גבוה יותר ודורשים מהם יותר משמעת, וגם הם מעט יותר אחרי הצ'קים אז יש משו כמו 3 מפקדים על כל צוות קטן.....אין הרבה זמן פנוי לפאקים (=

אתה מתגייס ובשבוע הראשון יש לך טקס השבעה בו אתה יוצא חמשו''ש מקוצר.....[אני מדבר על הקופים]
ואז סוגר ישר 21, 14,14, וסיימת טירונות [רק חודשיים].....מגיע לקורס ואז תלוי באיזה שלב אתה-> צ'קים זה 28, לימודים זה 14,14 28.....ככה שיכול להיות שיצא לך לסגור 28 פעמיים רצוף (= לא כיף גדול מנסיון.....
.בסיסי זה 5 חודשים שבהם זה 21 מקוצרות קבוע [עם הרבה עונשים של שעות במקרה הטוב ומעצר במקרה הרע]...
ומראשוני זה משתפר....
מצב הפלאפונים: בטירונות יש לך בשעת ט''ש, סיגריות בארוחת צהריים ובשעת ט''ש....בקורס יש רק פעמיים שקמ''פ בשבוע, שעה כל פעם [שקמ''פ=שקם-פלאפונים] סיגריות רק בשעת ט''ש.
בסיסי זה משתנה כל פעם אבל כרגע זה פלאפונים חופשי כל עוד אתה לא צריך לעשות משו, וגם שק''ם נראה לי חופשי......וכך גם סיגריות. ומראשוני הכל חופשי בזמנך הפנוי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-04-2007, 20:10
  dahash dahash אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.04.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי sarelg שמתחילה ב "יציאות בקורס טיס"

אז ככה לשתי השאלות שלכם:

אני הייתי קוף, אבל אני יגיד לך מה: אני הייתי בקטע של התלבטות אם לפרוש או לא לפרוש מהקורס בדיוק לפני הצ'קים, ככה שיצא שלא למדתי את הבד''חים עד לשבוע לפני הצ'קים [סורי שכחתי איך קוראים לו]
ב4 ימים למדתי את כל הבד''חים, ואת שאר הנושאים למבחנים [אני לא ירשום מה הם אני לא בטוח בקשר לב''מ]
יש חברים טובים שיעזרו לך, יש שלבים מתקדמים יותר בקורס שיעזרו לך, יש מועד ב' ולפעמים מועד ג' [אני נכשלתי ב4 המבחנים במועד א' ועברתי את כולם יום אחרי במועד ב'].
אם אתה רוצה להתחיל ללמוד עכשיו זה יכול רק לעזור לך, יוריד ממך לחץ עצום מהשבוע הראשון וכמובן שיכול רק לעזור.....מצד שני אם לא למדת, אל תפחד ואל תדאג, תשקיע הרבה ותצליח גם בלי ללמוד חודשים מראש. תמיד יש את אלה שבאים לקורס וכבר יודעים את כל הבד''חים בע''פ ומשננים אותם בלי הפסקה, ואלה שמתחילת הטירונות כבר יודעים אותם, וזה מלחיץ אותך, אבל זה לא אומר כלום בסוף כולם [כווולם!] עוברים את המבחנים וגם אלה שלמדו חודשים לפני עפים בצ'קים, כי שינון בדח''ים וללמוד אותם לטיסה זה דרכים שונות לגמרי ותצטרך ללמוד את כל הבד''חים מחדש בדרך שונה לטיסות.

לשאלה השנייה: זה קשה יותר למי שלא למד, אבל יש כיתת מתקשים, הם באים לקראתך ועוזרים לך, יש גם מועדי ב' ולסטיקרים גם ג' וד'.........במקרה שלי היה מורה לפיזיקה שלימד את החומר בצורה מוזרה וגם כאלה עם 5 פיזיקה כאילו למדו הכל מחדש איתו....זה קצב רצחני וקשה, צריך להשקיע מאוד ולהתאמץ לא להתעפץ הרבה......תשקיע ותראה להם את זה והם יעזרו לך גם.
ואם התכוונת ללימודים לפני הקורס, אז אל תעשה את זה, שם ילמדו אותך הכל מההתחלה, גם אם זה בקצב מהיר, תנצל תזמן לפני הגיוס להנות, לא ללמוד! בד''חים כן, אם בא לך (= אבל לא להגזים

נערך לאחרונה ע"י dahash בתאריך 12-04-2007 בשעה 20:13.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:12

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר