לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-04-2007, 14:17
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
המלצה למסך lcd לעבודה, איזה כדי לקנות ושל איזו חברה? (פרטים בתוכן)

השלושה מסכי ה lcd שיש לי כיום הם 17 אינץ בלבד 8/4ms ולא dvi.
א, אחרי שעה של עבודה איתם וקריאה של מידע באינטרנט העיניים מתחילות לכאוב. (שימוש עיקרי)
ב, לעריכת וידאו אני חייב להשתמש בריזולוציה גבוה החל מה 1024*768 ומעלה, דבר המכביד על העיניים וגורם לכאבי עיניים אחרי חצי שעה של עריכה ומעלה.
ג, בדרך כלל אני משתמש ברזולוציה של 800*600, נוח יותר לעיניים לטווח ארוך כאשר קוראים ועובדים עם המסך במשך שעות ארוכות.
ד, אני מעדיף מסכי lcd עם תושבת ישרה 90 מעלות, שלא יהיה בשיפוע בכלל.
הרצתי חיפוש בפורום בנוגע ל lcd ולא ממש מצאתי תשובות לכל השאלות.

אני נוטה לכיוון כללי של מסכי 19 אינץ 2ms & dvi, אך מסך קונים פעם בכמה שנים אז כדי להיות בטוח כדי לשאול.

השאלות שלי הן:
* איזו חברה הכי טובה בתחום כיום?
* איזה גודל מסך כדי לקנות לצרכים שלי? כאשר חיפשתי בפורום מצאתי, ש 19 אינץ עדיף על 22 למשל.
* איזה מסך כדי לקנות לקריאה ועבודה ארוכה מול המסך?
* איזה מסך ושל איזו חברה הכי טוב עם הנתונים הבאים: 19 אינץ 2ms & dvi?

התקציב הוא 3000-4000 ש"ח ואפשר לעלות מעל לתקציב במידה ויהיה כדי לעשות זאת, אין לי צורך בטלויזיה של lcd, הכי חשוב לי זה מסך לעבודה ארוכה מול המחשב.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 12-04-2007 בשעה 14:22.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-04-2007, 14:36
  ori computers ori computers אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.04.07
שלח הודעה דרך ICQ אל ori computers
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "המלצה למסך lcd לעבודה, איזה כדי לקנות ושל איזו חברה? (פרטים בתוכן)"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי linuxsboot
השלושה מסכי ה lcd שיש לי כיום הם 17 אינץ בלבד 8/4ms ולא dvi.
א, אחרי שעה של עבודה איתם וקריאה של מידע באינטרנט העיניים מתחילות לכאוב. (שימוש עיקרי)
ב, לעריכת וידאו אני חייב להשתמש בריזולוציה גבוה החל מה 1024*768 ומעלה, דבר המכביד על העיניים וגורם לכאבי עיניים אחרי חצי שעה של עריכה ומעלה.
ג, בדרך כלל אני משתמש ברזולוציה של 800*600, נוח יותר לעיניים לטווח ארוך כאשר קוראים ועובדים עם המסך במשך שעות ארוכות.
ד, אני מעדיף מסכי lcd עם תושבת ישרה 90 מעלות, שלא יהיה בשיפוע בכלל.
הרצתי חיפוש בפורום בנוגע ל lcd ולא ממש מצאתי תשובות לכל השאלות.

אני נוטה לכיוון כללי של מסכי 19 אינץ 2ms & dvi, אך מסך קונים פעם בכמה שנים אז כדי להיות בטוח כדי לשאול.

השאלות שלי הן:
* איזו חברה הכי טובה בתחום כיום?
* איזה גודל מסך כדי לקנות לצרכים שלי? כאשר חיפשתי בפורום מצאתי, ש 19 אינץ עדיף על 22 למשל.
* איזה מסך כדי לקנות לקריאה ועבודה ארוכה מול המסך?
* איזה מסך ושל איזו חברה הכי טוב עם הנתונים הבאים: 19 אינץ 2ms & dvi?

התקציב הוא 3000-4000 ש"ח ואפשר לעלות מעל לתקציב במידה ויהיה כדי לעשות זאת, אין לי צורך בטלויזיה של lcd, הכי חשוב לי זה מסך לעבודה ארוכה מול המחשב.

יש כאלו שמשתמשים ב - gateway, יש כאלו ב - NEC.

אני אסכם את כל זה בהמלצה על 2 חברות - SAMSUNG הסדרה החדשה, ו - SONY.

אתה מוזמן ליצור איתי קשר ב - ICQ, שם אני אסביר לך במפורט, מה כדאי ולמה.

ישן 12-04-2007, 14:42
צלמית המשתמש של Kill-Machine
  Kill-Machine מנהל Kill-Machine אינו מחובר  
מנהל פורום חומרה

חבר מתאריך: 27.05.02
קצת מעל לתקציב שלך אבל ללא ספק הברירה הכי טובה:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "המלצה למסך lcd לעבודה, איזה כדי לקנות ושל איזו חברה? (פרטים בתוכן)"

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=256

Dell UltraSharp 2407WFP.
מדובר במסך 24" עם פאנל S-PVA, הפאנל מעולה באיכות התמונה שלו וזוויות הצפיה. המסך הזה פופולרי מאוד גם בקרב גיימרים עקב הביצועים המעולים שלו במשחקים, וגם עבור עריכה גרפית ועריכת וידאו.

זה מסך מעולה עם המון כניסות וללא ספק, התמורה הטובה ביותר לכסף שלך.

רק שים לב, דבר אחד. המסך הזה הוא בעל רזולוציה טבעית של 1920x1080, טבעי למסך בגודל הזה. אם אתה רוצה לשחק עם המסך הזה, תוודא שכרטיס המסך שלך מספיק חזק, אחרת תיאלץ לרדת ברזולוציה.

The only certainty in life is that there are no certainties.

ישן 13-04-2007, 00:01
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
לא יהיה מקום ל 24, מדדתי נתונים וה 24 לא יכנס בפינה הזאת.
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי Kill-Machine שמתחילה ב "לא ממש, זה רק בקצת יותר קטן מ 1280x1024 במסך 19"."

מסך lcd אחד של 17 אינץ: 37*31 ס"מ.
מסך lcd שני של 17 אינץ: 38.5*32.7 ס"מ אבל גם גב שמוסיף טיפה עומק ברוחב של 5 ס"מ. האורך הכללי של העומק שלו הוא 6 ס"מ.

כדי להתמקד בתחום של ה 19-20 אינץ, 20 אמור להיכנס בפינה הזאת.
א, אם ירדנו ל 20 אינץ, ההשפעה על העומס של כרטיס המסך תרד kill או שזה קשור לריזולוציה עצמה ולא לגודל שלו?
ב, המסך שהראל רשם,האם הוא מתאים לעבודה שוטפת של קריאה וכתיבה במשך שעות ועבודה במצב של ריזולוציה של 1024*768 לפחות עם עריכה גרפית בלי לגרום כאבי ראש?
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 13-04-2007 בשעה 00:03.
ישן 12-04-2007, 17:54
  borsood borsood אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.04.04
אין בעייה עם הטקסט
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי Alex_k שמתחילה ב "צודק במסך של 24" זאת לא תיהיה..."

ב2007WFP או ב2007FP
בגלל הפנלים האיכותיים שלהם הטקסט חד ברור ולא מעייף את העיניים אפילו בצפייה ממושכת.
בגלל שיש תקציב כמובן שה2407WFP מומלץ, אבל אם המידות שלו 518.4X 324.0 מ"מ לא כולל המסגרת, גדולות מידי, גם 2007FP, שמידותיו 408X306 מ"מ לא כולל המסגרת, קטנות יותר או 2007WFP, שמידותיו 433.4X270.9 מ"מ לא כולל המסגרת, יתאימו.
בכל מקרה שווה להשקיע במסך בגלל העיניים. אם אתה משחק הרבה כרטיס המסך שלך לא חזק לרזולוציות האלה ואז כדאי לך להוריד פילטרים. לסרטים וכמובן לאינטרנט כרטיס המסך שלך מספיק טוב.
בכל מקרה לא מורידים רזולוציה במסכי LCD כי זה גורם לירידה גדולה בחדות התמונה במיוחד אם היחס בין האורך לרוחב משתנה

נערך לאחרונה ע"י borsood בתאריך 12-04-2007 בשעה 17:56.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:53

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר