לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה שנה טובה וגמר חתימה טובה לכל החברים ובני משפחותיהם !!! :-) חג שמח !!! חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבלב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-04-2007, 23:57
  משתמש אנונימי משתמש אנונימי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.01.04
עזרה כמעט בן 18 ובלי חברה

הודעה זו נכתבה באופן חד פעמי לשם משתמש זה בשם אנונימי בן 18 .

להלן ההודעה שהתבקשנו להעלות :

שלום אני כמעט בן 18 ואני ממש מתוסכל מהמצב שבו אני נמצא כרגע ...
לא הייתה לי מעולם חברה , וגם אין לי ידידות בבית ספר ... כל הידידות שלי הכרתי מהאינטרנט ... למרות שהקשרים טובים עדיין זה לא כמו שיהיו לך ידידות מהבצפר בו אתה לומד, כלומר- יש לי קשרים עם בנות בבצפר אבל זה לא ידידות יותר שלום שלום . אגב גם לחברים שלי לא הייתה עוד חברה ... ואנחנו ממש לא חבורת חנונים מכוערים או משהו כזה חחח...

אני עם חוש הומור, נראה בסדר, לא להיט חח אבל סביר ... חכם ומנשק טוב =) ( חחח כן לא הייתה לי חברה אבל כמה נשיקות ומזמוזים היו )
אך כל אלה לא עוזרים כאשר אני מחפש מישהי, הבעיה היא שאני לא יודע איך להתחיל עם בנות ... אני ממש זורם טוב וה כל בשיחה,אבל הבעיה שלי היא באיך להתחיל שיחה עם מישהי שאני לא מכיר לגמרי ואני רוצה להתחיל איתה . אני קצת ביישן ולהגיד " היי מה קורה ?" למישהי שאני לא מכיר נראה לי קצת מביך וטיפשי =/
עוד בעיה היא שבנות מסיבה לא מובנת ( אף פעם לא הבנתי יותר מידי בנות ) נמשכות לבנים דווקא שמתייחסים אליה חרא ולערסים עם הפוזות הדוחות שלהם ... ולבנים שלא עושים את הפוזות האלה ( עישון , לעשות את הפוזה של הגבר המאצ'ו הקשוח ) הן מעדיפות כידידים חחח אני מניח שיהיו כאן כמה וכמה אנשים שיבינו על מה אני מדבר בעניין הזה ...
וזה ממש מייאש ... הנחמדות ( שבה נהגתי להתנהג ) פשוט לא משתלמת, הרבה בנות מפרשות נחמדות ותכונות דומות כחולשה וכדבר לא " גברי " וחוסר בטחון מובהק ... והעניין הוא ממש לא כך ... כל התפיסה הזאת הגבריות אצל בנות לפעמים יותר מצ'ואיסטית מאשר אצל הגברים עצמם ... הבנות בהרבה מן המקרים רוצות להיות פשוט בת חסות של החבר ... והחבר הופך להיות שומר הראש שלהן והן לא רוצות שהחבר שלהן יראה שום חולשה...

תודה על העזרה מראש לכולם
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-04-2007, 00:24
  מריאל מריאל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.04.06
גרפיקה אתה לא מחפש בנות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי משתמש אנונימי שמתחילה ב "כמעט בן 18 ובלי חברה"

אלא אתה מחפש אחת. האחת שלך לא שייכת לאותה קבוצת בנות שנמשכות לאלה שמתייחסים אליהן רע.
אתה מחפש נוסחה. נוסחה אמנם מתבססת על סטטיסטיקה, אבל הבעייה היא שעיגלת את ה-50%-60%-70%-80% או 90% ל- 100%. לא כל הבנות כאלה, ולא כל הבנים כאלה. תקרא את ההודעות בפורום הזה: הרבה מהבנים פה דווקא כן דואגים ומתחשבים בבנות הזוג שלהם.
הנוסחה היחידה שכדאי לשנות את עצמך לפיה היא הנוסחה הבאה: תהיה אתה עצמך. כשתהיה ממש אתה עצמך אתה תקרין ביטחון ותמשוך באופן טבעי אליך בנות. אם לא תהיה אתה עצמך - נניח תתחיל לנהוג בבחורות בחוסר נחמדות ובהתנהגות רעה וכו' - נניח שתשיג כך מישהי, אבל כמה זמן אתה חושב שזה יחזיק? מהר מאוד תאהב אותה ותנהג בה יפה ואז היא תעזוב אותך, כי היא נמשכה למסיכה שלך של הבחור הרע. לא לעצמך האמיתי. אז מה זה שווה?
כדרי שתיזכור שאף אחת מהנוסחאות ל"לכידת זוגיות" אינה נכונה ב-100% ולא עובדת עבור כל האנשים.

לצערי אני לא יכולה לעזור לך באיך להתחיל עם בחורות שאתה לא מכיר לגמרי. באופן אישי אני לא הייתי רוצה שיתחילו איתי אלא אם כן יש כימיה גופנית מצידי. אם יש - לא איכפת לי איך פונים אלי או מה אומרים - אני הופכת פתוחה לאפשרות וממשיכה את הזרימה. אם אין כימיה גופנית מצידי - אני סגורה לאפשרות, לא מוכנה לתת לזה הזדמנות, ושמישהו שאני לא נמשכת אליו יתחיל איתי זה סתם מעיק עלי. זו רק אני. אחרות יגידו לך דברים אחרים.

אני לא מבולגנת, אני פשוט חושבת שכאוס זה הסדר של היקום...

ישן 13-04-2007, 00:29
  מריאל מריאל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.04.06
גרפיקה אמיר, כל כך אהבתי את התשובה שלך
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי חרוב שמתחילה ב "אני לא אתיימר להיות מריאל. אבל, אני אענה בנוסף."

ורציתי להוסיף משלי:
תראה, מקס-מקס: ביישנות היא כמו כל תכונה אחרת של הבנאדם - בדיוק כמו להיות אימפולסיבי, רגשן, כעסן, חסר רגישות. אם זה הטבע שלך וזה מה שאתה, ואתה מתנהג בהתאם לטבעך, אז אנשים יאהבו אותך כפי שאתה - עם הביישנות שלך ובגללה. חוץ מזה כל תכונה שלך היא חלק ממערך שלם שנקרא "בנאדם" וזה מהווה רק מרכיב אחד. ייתכן שתכונה אחת ניראית לא רצויה, אך כשהיא באה בשילוב עם כל התכונות אחרות - יש לזה איזה איזון. כמו בתרופות וצמחים: מרכיב כימי אחד כשלעצמו מהווה סכנה, אבל כשזה בצמח יש חומרים נוספים (שכל אחד מהם הוא רעל בפני עצמו) שמנטרלים את זה, וביחד - הצמח מרפא, ואינו רעיל. כנ"ל עם אוסף תכונות של הבנאדם.
ואם ממש ממש ממש אתה מתעקש יש אימרה כזו ששיניתי אותה לפי צרכי: אם אתה לא יכול להלחם בזה - תשתמש בזה. אפילו עם תכונה שמפריעה לך, כמו ביישנות - אולי תוכל להשתמש בזה כדי להשיג כל מיני דברים. הרי לא סתם אומרים שזבובים יותר קל למשוך עם דבש מאשר עם חומץ.
אני לא מבולגנת, אני פשוט חושבת שכאוס זה הסדר של היקום...

ישן 12-04-2007, 00:34
צלמית המשתמש של רומק
  רומק רומק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.06.02
יש לך בעיה בגישה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי משתמש אנונימי שמתחילה ב "כמעט בן 18 ובלי חברה"

ציטוט:
שבנות מסיבה לא מובנת ( אף פעם לא הבנתי יותר מידי בנות ) נמשכות לבנים דווקא שמתייחסים אליה חרא ולערסים עם הפוזות הדוחות שלהם

על זה הייתי אומר לך-תחפש אותן במקום אחר
בחורות אוהבות שמתייחסים אליהן בכבוד. אז כן, יש בנות שמתרגמות סיגריה שמוצעת להן לכבוד ויש בחורות שבחיוך יקחו ממך פרח אם תתן להן
אם מראש אתה מחליט שכולן כאלה אז יהיה לך קשה לצאת מזה שתגלה שלא.
ציטוט:
אני קצת ביישן ולהגיד " היי מה קורה ?" למישהי שאני לא מכיר נראה לי קצת מביך

אז איך אתה רוצה להכיר בחורות? כל העניין זה להכיר את מי שלא מכירים
ואם לא מכירים אז לא יקרה כלום אם מישהי תגיד לך "לא"
במקרה הכי גרוע יותר לא תראה אותה ובמקרה הפחות גרוע הכל יחזור להיות כמו קודם

ישן 12-04-2007, 00:35
צלמית המשתמש של פאקטשלי
  פאקטשלי פאקטשלי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.06
יוו.. איזה דז'ה וו יש לי עכשיו.. :)

אתה בן 18, לא בן 60, יש לך עוד קצת זמן.. אל תהיה לחוץ.

בנות נמשכות לבנים שמתייחסים אליהם כמו לזבל? הא? מאיפה הגעת למסקנה הזאת?! תשמע, אני לא יודעת עם אילו בנות נפגשת אבל לא פגשתי הרבה בנות שחושבות ככה.. ופגשתי הרבה. יש בנות שפוזות עושות עליהן רושם ויש כאלו שלא. מתישהו תפגוש גם אותן.

זה נכון, בנות אוהבות להרגיש שיש מישהו שמגן עליהם ודואג להן.. מי לא?
ובכלל, כל עוד אתה לא רומס את עצמך בשביל אחרים, נחמדות לא נתפסת כחולשה אלא כיתרון.

תשמע, עצות לאיך לגשת אל מישהי אני לא יכולה לתת לך.. אבל אם מישהי מוצאת חן בעינייך,תצטרך להתגבר על אי הנעימות בשלב זה או אחר, אין ממש דרך אחרת.

בהצלחה.

נערך לאחרונה ע"י פאקטשלי בתאריך 12-04-2007 בשעה 00:38.
ישן 12-04-2007, 01:46
צלמית המשתמש של חרוב
  משתמש זכר חרוב חרוב אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.05.03
טוב, המקרה שלך לא כזה גרוע כמו שאתה חושב.

בכלל, רק לעיתים רחוק איזשהו מצב הוא באמת גרוע כמו שאנחנו עושים ממנו.

אני אגיד לך מה דעתי על מה שכתבת:
-יש לך בטחון עצמי מספיק ואתה כן מעריך את עצמך.
-אתה כן יודע לקשור קשרי ידידות עם בנות.
-אתה כן מצליח למשוך בנות מבחינה גופנית.

זאת נקודת מוצא מעולה.

זה שלא הייתה לך חברה עד גיל 18... אז מה? גם לי. חברה רצינית ראשונה בגיל 18. איבדתי את הבתולין בגיל 19. נו? אז? זה מעיד משהו עלייך? זה אומר משהו עלייך כאדם או כגבר? לא.
הייתי בול במצבך. התביישתי להתחיל עם בנות. לא הייתה לי חברה. היום, יש לי חברה כבר למעלה משנתיים והיו לפניה עוד. אין לי בעייה להתחיל עם בנות - אבל, כמובן שזה לא ייקרה.

הנחמדות כן משתלמת כי תמשוך את סוג הבנות שאתה רוצה לעצמך. לעומת זאת ערסיות, זלזול, מצ'ואיות - מושך סוג אחר של בנות. סוג - שגם ככה לא מתאים לך ואתה לא מחפש אותו.
במילים אחרות, את לא מפסיד כולם! תמיד תהייה אתה עצמך! רק ככה אתה יכול להיות בטוח שההתאמה היא אמיתית.

כל בחורה, כמו שגברת פאקטשלי היקרה כתבה, אוהבת להרגיש בטחון. ותאמין לי, שכל גבר, שהולך עם חברה שלו, מחובק - אוהב להרגיש את הכוח שהוא מקרין. הוא אוהב להרגיש את ההרגשה שהוא יכול לדאוג לה. וזה לא משנה עד כמה הוא חזק - או חלש, איפה ואם הוא שירת בצבא ואיזו חגורה יש לו בקונג-פו. משנה אם הבת מרגישה ככה - ואז הגבר מרגיש ככה - וחוזר חלילה.

ועכשיו לנקודה העיקרית שלך! (לא, לא נקודת הג'י) (כלומר היא כן, אבל... זה לא הנושא)

חשבת על אתרי הכרויות באינטרנט? ככה אני הכרתי את המלאכית שלי. ועוד המון זוגות שאני מכיר. למעשה, עוד חודש אני הולך לחתונה של זוג שהתחיל בדיוק ככה.

אתה מדבר הרבה עם בנות באינטרנט - והבעייה שלך היא השלכת הוירטואליות על המציאות, נכון?
הטיפ ההכי פשוט שאני יכול לתת לך, הוא כזה: תפסיק לחשוב. באמת.
כי עם השיחה עצמה, אין לך בעייה. ועם החיצוניות, אין לך בעייה. והזרימה, אין בעייה.
זה רק החלק הראשוני. וככל שתקדיש לו יותר מחשבה - ככה הוא יהיה יותר גדול וקשה לביצוע.

just do it! זה לא רק סיסמה לנעליים. זה מוטו לחיים. (התמלוגים מחברת הנעליים יזרמו עכשיו...)

הבעייה שלך נובעת מגישה לא נכונה ומחשיבת יתר. זה הכל.

מקווה שעזרתי במשהו....

שלך,

אמיר.

ישן 12-04-2007, 07:47
צלמית המשתמש של Snav
  Snav Snav אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.02.07
שלח הודעה דרך ICQ אל Snav

בא לי אבל ממש בא לי לבעוט לך בפנים !

ציטוט:
עוד בעיה היא שבנות מסיבה לא מובנת ( אף פעם לא הבנתי יותר מידי בנות ) נמשכות לבנים דווקא שמתייחסים אליה חרא ולערסים עם הפוזות הדוחות שלהם

ציטוט:
הנחמדות ( שבה נהגתי להתנהג ) פשוט לא משתלמת, הרבה בנות מפרשות נחמדות ותכונות דומות כחולשה וכדבר לא " גברי " וחוסר בטחון מובהק

רק לפני כמה ימים פתחתי על זה אשכול
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=299946

תיהיה עצמך ובסוף תמצא את האחת שלך
אם תשתנה בשביל לספק סטיגמה שנחמדות ויחס חם מתפרש אצל הבנות כחולשה
אז אתה הבן אדם חלש פה

אני מקווה שיום אחד יכנס לאנשים שכל קצת ויפסיקו לפחד להתנהג כמו שהם
גם אם הם נחמדים
גועל נפש שהיום להיות נחמד לבחורה זה לא "גברי"

ישן 12-04-2007, 14:37
  משתמש זכר m-hanan m-hanan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.01.07
שלח הודעה דרך MSN אל m-hanan Facebook profile

ציטוט:
עוד בעיה היא שבנות מסיבה לא מובנת ( אף פעם לא הבנתי יותר מידי בנות ) נמשכות לבנים דווקא שמתייחסים אליה חרא ולערסים עם הפוזות הדוחות שלהם ... ולבנים שלא עושים את הפוזות האלה ( עישון , לעשות את הפוזה של הגבר המאצ'ו הקשוח ) הן מעדיפות כידידים חחח אני מניח שיהיו כאן כמה וכמה אנשים שיבינו על מה אני מדבר בעניין הזה ...

לא נכון בעליל.זה לא כל הבנות. את זה אתה קבעת עקב נסיון אולי מר...
שמע חברים שלי הולכים למסיבות עם הטיפוסים שאותם הזכרת..לצערי אין לי מקום יותר טוב ללכת איתם למה הם הולכים עם הראש בקיר אבל אני לא ייכנס לזה עכשיו..כן במסיבות האלה יש מאצ'ואים ערסים ועברייני צעצוע למיניהם,ושם גם נמצאות כל האלה שאוהבות את הפוזה של הסיגריה וה'ערסיוּת'.אתה יודע מה אני אישית חושב עליהן?בנות שטחיות.כאלה שלא אכפת להן לא מטוב לב של בנאדם,לא שכל,לא חשיבה.רק הפוזה של השרירים והסיגריה בפה.הן נראות טוב וגם לא הייתי מתנגד לבלות איתן לילה,אבל לעולם לא הייתי מפתח איתן מערכת יחסים....
אתה אחד שמעריך את עצמו ויודע מה הוא שווה,ו-וואלה מיזמזת ונישקת ויש לך אחלה ידידות,בשביל מה אתה צריך להיכנס לפוזה הזו?
תמצא לך בנות איכותיות! יש הרבה בנות שאוהבות אנשים טובי לב,חיוביים,נחמדים...
ובדר"כ בנות כאלה הן בנות יותר על רמה...לא כמו הפקאצות שעליהן אתה מדבר.
שאני אומר נחמדים אני לא מתכוון שתהיה אחד כזה שכולם דורכים עליו והוא מוותר,כי זה לא נחמד זה סמרטוט.ובחורה,כל בחורה רוצה באמת להרגיש שיש לה גבר...
חוצמזה,תהיה עצמך.אנחנו לא בתחפושת וכבר עבר פורים.

וגם לי לא הייתה אפעם חברה.ואני בן 18.5.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/95/Theodor_Herzl.jpg/38px-Theodor_Herzl.jpg]
"לא רוצים,לא צריך..."

ישן 12-04-2007, 17:32
צלמית המשתמש של irito4
  irito4 irito4 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.03.07
שלח הודעה דרך MSN אל irito4
תשמע

אני בסך הכל בת 14 וגם לי לא היה עדיין חבר...
אנשים אומרים שאני לוקחת את העניין הזה יותר מידי ברצינות ואני יודעת את זה... אבל זה יותר חזק ממני כי אני מוקפת בזוגות ואני לא ממש יכולה להתעלם מזה.
עד כה אני מניחה שלא גרמתי לך להרגיש יותר טוב אבל אם מה שאמרת זה נכון, זה שאתה נראה טוב וכאלה, אז אין לך ממש סיבה להילחץ. אתה רק ממש חייב להיפתר מהביישנות כי זה מה שעוצר ומונע מלגשת לבחורות (או לבחורים במקרה שלי) ולהתחיל איתן.
אני מקווה שבסוף תמצא מישהי ומאחלת לך שתהיו מאוד מאושרים...

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:01

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר