12-04-2007, 01:46
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 17.05.03
|
|
|
טוב, המקרה שלך לא כזה גרוע כמו שאתה חושב.
בכלל, רק לעיתים רחוק איזשהו מצב הוא באמת גרוע כמו שאנחנו עושים ממנו.
אני אגיד לך מה דעתי על מה שכתבת:
-יש לך בטחון עצמי מספיק ואתה כן מעריך את עצמך.
-אתה כן יודע לקשור קשרי ידידות עם בנות.
-אתה כן מצליח למשוך בנות מבחינה גופנית.
זאת נקודת מוצא מעולה.
זה שלא הייתה לך חברה עד גיל 18... אז מה? גם לי. חברה רצינית ראשונה בגיל 18. איבדתי את הבתולין בגיל 19. נו? אז? זה מעיד משהו עלייך? זה אומר משהו עלייך כאדם או כגבר? לא.
הייתי בול במצבך. התביישתי להתחיל עם בנות. לא הייתה לי חברה. היום, יש לי חברה כבר למעלה משנתיים והיו לפניה עוד. אין לי בעייה להתחיל עם בנות - אבל, כמובן שזה לא ייקרה.
הנחמדות כן משתלמת כי תמשוך את סוג הבנות שאתה רוצה לעצמך. לעומת זאת ערסיות, זלזול, מצ'ואיות - מושך סוג אחר של בנות. סוג - שגם ככה לא מתאים לך ואתה לא מחפש אותו.
במילים אחרות, את לא מפסיד כולם! תמיד תהייה אתה עצמך! רק ככה אתה יכול להיות בטוח שההתאמה היא אמיתית.
כל בחורה, כמו שגברת פאקטשלי היקרה כתבה, אוהבת להרגיש בטחון. ותאמין לי, שכל גבר, שהולך עם חברה שלו, מחובק - אוהב להרגיש את הכוח שהוא מקרין. הוא אוהב להרגיש את ההרגשה שהוא יכול לדאוג לה. וזה לא משנה עד כמה הוא חזק - או חלש, איפה ואם הוא שירת בצבא ואיזו חגורה יש לו בקונג-פו. משנה אם הבת מרגישה ככה - ואז הגבר מרגיש ככה - וחוזר חלילה.
ועכשיו לנקודה העיקרית שלך! (לא, לא נקודת הג'י) (כלומר היא כן, אבל... זה לא הנושא)
חשבת על אתרי הכרויות באינטרנט? ככה אני הכרתי את המלאכית שלי. ועוד המון זוגות שאני מכיר. למעשה, עוד חודש אני הולך לחתונה של זוג שהתחיל בדיוק ככה.
אתה מדבר הרבה עם בנות באינטרנט - והבעייה שלך היא השלכת הוירטואליות על המציאות, נכון?
הטיפ ההכי פשוט שאני יכול לתת לך, הוא כזה: תפסיק לחשוב. באמת.
כי עם השיחה עצמה, אין לך בעייה. ועם החיצוניות, אין לך בעייה. והזרימה, אין בעייה.
זה רק החלק הראשוני. וככל שתקדיש לו יותר מחשבה - ככה הוא יהיה יותר גדול וקשה לביצוע.
just do it! זה לא רק סיסמה לנעליים. זה מוטו לחיים. (התמלוגים מחברת הנעליים יזרמו עכשיו...)
הבעייה שלך נובעת מגישה לא נכונה ומחשיבת יתר. זה הכל.
מקווה שעזרתי במשהו....
שלך,
אמיר.

|