לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-04-2007, 18:37
  sason_g sason_g אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.11.02
שני רופאים בכירים מתל השומר נעצרו

בחשד של דרישת שוחד עבור טיפול בתינוקת חולת סרטן.
למגינת ליבם של ""הפטריוט"" ומריעיו אני עומד לכתוב הפעם דברים חיוביים.
כשהתברר סופית אחרי ביופסיה שאכן יש לי סרטן בגרון איפשרו לי בקופת חולים מאוחדת לבחור בית חולים, למזלי יש לי קשר משפחתי וחברי עם צוותות במחלקות אונקולוגיות בכמה בתי חולים וכולם המליצו פה אחד על "רמבם" בחיפה.
חודשים ארוכים ראיתי שלושה צוותים רפואיים החל מאחרונת כח העזר ועד הפרופסורים ראשי המחלקות הכימוטרפיות וההקרנות וראש המערך אשר גילו מקצועיות ומסירות ללא בקשת פרוטה, מחצית מהרופאים והאחיות הם ערבים ואנשים ניפלאים אשר ראיתי אותם מגיבים בסבלנות ואורך רוח במקרים בהם אדם אחר היה מתפרץ, ראשי המחלקות השתתפו בסיור רופאים לפחות שלוש פעמים בשבוע ואיש לא דרש פרוטה, הרופאים והאחיות עבדו קשה ותמיד חייכו וניחמו וגם רמתם המיקצועית גבוהה ביותר וההוכחה היא אחוזי ההצלחה הגבוהים וזאת למרות שמגיעים חולים אשר בבתי החולים במרכז היו מועוברים להוסטל דהיינו שאין סיכוי להציל אותם.
גם היום כשהסרטן נוצח סופית ולפני, בגלל ההקרנות שהרסו את בלוטת הרוק ואת כל השיניים, תהליך שיקום ארוך יש לי הטלפונים הישירים של ד"ר אבו שקרה ופרופסור קוטן ואם אני מתקשר אני נענה מיד, לשמחתי בשנה וחצי האחרונה הטלפונים היחידים שלי להם הם ברכות לחגים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-04-2007, 20:21
  sason_g sason_g אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.11.02
אתה אומנם מנהל אבל האמת ממך והלאה
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "חצי ערבים?"

לא רק באונקולוגיה עובדים ערבים אלא בכול מחלקות בית החולים.
אם באמת היית עובד בבתי חולים הרי היית יודע שגם ב"הלל יפה", "לניאדו", "אסף הרופא", "הדסה ירושלים" ובית חולים "העמק" בעפולה עובדים רופאים ואנשי צוות רפואי ערבים.
האם אתה חושב שגולשי הפורום לא ביקרו בבתי החולים ולא ראו ולא יודעים את העובדות.
אבל לפני שאתן חומר למתקיפי אכתוב מאיין אני יוגע מה נעשה בבתי החולים הללו.
הלל יפה - אושפזתי שבוע לניתוח הביופסיה, אינני מאחל לך חס ושלום.
לניאדו - הבת שלי עובדת שם שנים והייתי מבקר אותה הרבה בזמן נסיעות עד שיצאתי לפנסיה.
אסף הרופא - יש לי חבר שעבד שם ארבעים שנה עד שיצא לפני שנה לפנסיה.
הדסה עין כרם - גם זאת אינני מאחל אפילו לשונאי, במשך שלושה חודשים ביקרתי שם פעמיים בשבוע ידידה חולת סרטן עד שניפטרה והיינו משוחחים הרבה בכל ביקור.
העמק בעפולה - גיסי עבד שם בתפקיד בכיר שלושים שנה עד הפנסיה ואנחנו ביחסים מצוינים וניפגשנו וממשיכים להפגש הרבה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:26

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר