19-04-2007, 22:35
|
|
|
|
חבר מתאריך: 19.04.07
|
|
|
מנהל איתחול ודיסק וירטואלי
יש לי שתי שאלות קטנות (שכמובן לא מצאתי להן תשובה במקום אחר)
אני מחפש תוכנה של cd וירטואלי (התוכנה של הלימודים שלי מחייבית את הדיסק בפנים)
במחשב הקודם שלי מותקנת לי התוכנה virtual cd 6.
התוכנה אחלה ומעולם לא עשתה לי בעיות, אבל איבדתי את קובץ ההתקנה
הורדתי את הגירסה החדשה שלהם, אבל לפני שהתקנתי אותה חשבתי שאולי כדאי לחפש משהו קצת יותר צנוע, פשוט יש הרגשה (אולי לא נכונה) שהתוכנה קצת כבדה על המערכת (באופן יחסי) ומכיוון שאין לי צורך בכל מיני שיכלולים (פשוט שיהיה דיסק וירטואלי) חשבתי אולי מישהו מכיר משהו יותר צנוע ואפילו אולי לשימוש חופשי.
תודה
דבר נוסף, האם יש אפשרות להתקין בוט-מנג'ר (מנהל איתחול) כאשר יש לך שני דיסקים קשיחים (וכל מערכת הפעלה תיהיה על דיסק פיזי אחר)
ולהתקין אותה בצורה כזו שמערכת הפעלה אחת לא תזהה את הדיסק הקשיח השני
כוונתי, מערכת הפעלה אחת יושבת על ה"מאסטר" (בביוס) והיא לא יודעת למעשה ולא רואה בכלל!!!!! את הדיסק הקשיח הנוסף (מבחינתה יש רק דיסק אחד במערכת. ומצד שני הדיסק שיושב על ה"סלייב" (בביוס) מותקנת עליו מערכת הפעלה אחרת וגם מבחינת ה"סלייב" הוא למעשה ה-C שלה והיא בכלל לא יודעת שקיים (ה"מאסטר") עוד דיסק קשיח במערכת (או שהוא מוסתר ממנה באיזו שהיא צורה)
הכוונה היא ע"י קניה של הארד-דיסק נוסף להתקין על מחשב משפחתי (שייך לכל המשפחה) מערכת הפעלה נפרדת שנועדה לאחד כמוני ששונא שנוגעים לו במחשב ויש לו במחשב הרבה חומרים פרטיים ומאוד מוטרד מכל אחד שרק מסתכל על שולחן העבודה שלו -> כגון האחיינים שמגיעים בשבת ורוצים לשחק במשחקים של walla ולכו תדעו לאיזה ActiveX הם יתנו "אישור".
תודה
תודה
נערך לאחרונה ע"י יוקנעם בתאריך 19-04-2007 בשעה 22:40.
|