21-04-2007, 14:29
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 08.02.06
|
|
וואי היה כיף איימים MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHA
הזמנתי כמה חבר'ה הכי טובים בהודעה קצרה ככה ב21:00+ תבואו ב-22:30 יש פיצה יש סרט לא מגלה תשם שלו, הפתעה, קיצר הם באו, שיחקנו במחשב ככה קצת, ירדנו למטה היה כיבוד חטיפים ושתיה, ישבנו, העברנו ככה כמה דחקות בכיף הזמנו פיצה, שלא הגיע בזמן, 39 דקות לסוף הסרט נזכרנו בפיצה, התקשרנו וחיכנו ואז הפיצה הנכספת הגיעה וכבר אף אחד לא היה רעב בגלל החטיפים אז אכלנו רבע פיצה, הזמנתי 2 XL + שני לחם שום ענק שנראה כמו פיצה ומלא מלא תוספות שפשוט זרקנו לחבוב בטלפון מממ.. חח אני התחלתי לומר לו זיתים, תירס, טונה, עגבניות, חצילים, פלפלים ירוקיםם ואדומים, אבל אז הוא ביאס אותי, אפשר רק עד 3 תוספות בכל אופן כשוהתחלנו את הסרט, נחשו את השם, זוהי פארודיה על מספר סרטי איימה, רגלים כמספר 4 ושאק זו הדמות הראשונה שרואים, איך קוראים לסרט? (קומדיה) והתשובה: מת לצחוק\לצעוק (לא זוכר) 4 ס
הסרט אדיר, אחרי הסרט שאמור היה לקחת 81 ובעצם לקח שעתיים וחצי בגלל כל העצירות שעשיתי וכשחיכינו לפיצה... ועוד שטויות שהתחלתי אותו מההתחלה חח
הלכנו לחדר שלי שיחקנו במחשב ובסוני כיסחתי להם ת'צורה...
ירדנו למטה סידרנו קצת, השעה הייתה כבר 4:00 בבוקר, אתם מבינים?!, מ-22:30 עד 4:00 כולם עייפים מסטולים, אחד רצה להתנחל אצלי לישון חח בסוף עף הביתה וכולם נהנו, היום הולכים לפיינטבול ונראה לי יום שישי אני אעשה איזו מסיבת ברביקיו גדולה פשוט אני לא יודע איפו :|
ומזל טוב לכל מי שהיה לו יומולדת אתמול והיום 
|