לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-04-2007, 14:29
צלמית המשתמש של SkyRaider
  SkyRaider SkyRaider אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.02.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי SkyRaider שמתחילה ב "יומולדת לי :)"

וואי היה כיף איימים MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHA

הזמנתי כמה חבר'ה הכי טובים בהודעה קצרה ככה ב21:00+ תבואו ב-22:30 יש פיצה יש סרט לא מגלה תשם שלו, הפתעה, קיצר הם באו, שיחקנו במחשב ככה קצת, ירדנו למטה היה כיבוד חטיפים ושתיה, ישבנו, העברנו ככה כמה דחקות בכיף הזמנו פיצה, שלא הגיע בזמן, 39 דקות לסוף הסרט נזכרנו בפיצה, התקשרנו וחיכנו ואז הפיצה הנכספת הגיעה וכבר אף אחד לא היה רעב בגלל החטיפים אז אכלנו רבע פיצה, הזמנתי 2 XL + שני לחם שום ענק שנראה כמו פיצה ומלא מלא תוספות שפשוט זרקנו לחבוב בטלפון מממ.. חח אני התחלתי לומר לו זיתים, תירס, טונה, עגבניות, חצילים, פלפלים ירוקיםם ואדומים, אבל אז הוא ביאס אותי, אפשר רק עד 3 תוספות בכל אופן כשוהתחלנו את הסרט, נחשו את השם, זוהי פארודיה על מספר סרטי איימה, רגלים כמספר 4 ושאק זו הדמות הראשונה שרואים, איך קוראים לסרט? (קומדיה) והתשובה: מת לצחוק\לצעוק (לא זוכר) 4 ס
הסרט אדיר, אחרי הסרט שאמור היה לקחת 81 ובעצם לקח שעתיים וחצי בגלל כל העצירות שעשיתי וכשחיכינו לפיצה... ועוד שטויות שהתחלתי אותו מההתחלה חח

הלכנו לחדר שלי שיחקנו במחשב ובסוני כיסחתי להם ת'צורה...

ירדנו למטה סידרנו קצת, השעה הייתה כבר 4:00 בבוקר, אתם מבינים?!, מ-22:30 עד 4:00 כולם עייפים מסטולים, אחד רצה להתנחל אצלי לישון חח בסוף עף הביתה וכולם נהנו, היום הולכים לפיינטבול ונראה לי יום שישי אני אעשה איזו מסיבת ברביקיו גדולה פשוט אני לא יודע איפו :|

ומזל טוב לכל מי שהיה לו יומולדת אתמול והיום
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:00

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר