19-04-2007, 17:29
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 14.04.06
|
|
אשכול הפנאי הגדול :-)
טוב אז ככה חשבתי לפתוח אשכול(שאני מקווה שיצבור תאוצה)שבעצם עוסק במה שאנחנו אוהבים לעשות בשעות הפנאי,או במילים אחרות התחביבים שלנו,שכוללים בין היתר:
קאנטרי,חוג מסויים או סתם תחביבים(כמו לגלוש במה שבראש,או לגלוש במחשב)אנערף תהיה יצירתיים.
מי שיכול להוסיף קישורים/תמונות אז זה בכלל מעולה,ככה גם שאר חברי הפורום יוכלו להתעניין בנושא.
אהה ואם אפשר אז להוסיף גם מספר פרטים קטנים לפני,כדי שנהיה סגורים אחד על השני :-)
אז אני אתחיל:
שם:ניר(ואל תגידו פה את הכינוי שלכם,אני רוצה להכיר אותכם!)
עיר:נהריה
אז ככה:
בגדול כמו שחלק מכם כבר יודעים אני מתעסק המון בספורט-אתגרי,וזהו בעצם התחביב העיקרי שלי שאני משקיע עליו את מרבית הזמן והמשאבים :-)
למי שלא יודע מה זה פסורט אתגרי:
ספורט אתגרי כשמו כן הוא זהו ספורט שמאתגר אותך,לרוב מדובר בספורט מסוכן שדורש סיכון רב,אך אין מה לדאוג משום שהספורט הזה בטוח מאוד(ישנם כללי בטיחות מחמירים)
למעט קפיצת צוקים-שזה נחשב כבר לספורט אקסטרים וזה באמת נחשב מסוכן!
ומומלץ מאוד לא לנסות,לא כל בן אדם מסוגל לקפוץ מצוק של 20מטר לים,ואם לא קופצים נכון אז אפשר בקלות להפצע ואף למות.
אני יותר מתעסק בטיפוס קירות בנויים(כלומר קירות ייעודים,כמו שיש בXpark ורמת ישי)לצערי יש מעט מאוד קירות טבעיים בארץ שמאפשרים טיפוס.
בנוסף אני מתעסק גם בקפיצת צוקים כספורט אקסטרים,וסנובורד בחורף(יש לי אישי)
זהו מתחם "Xpark" בחיפה:
(נחשב לגדול במדינה ולאחד הגדולים במזה"ת-והוא רק ממשיך לגדול)
http://www.xpark.co.il/
מלבד טיפוס קירות יש גם בונוסים כמו חבלים,ואומגה וכאלה אבל זה רק לעיתים רחוקות אני עושה כי זה סתם לילדים.
אני חבר גם בקבוצת סנפלינג מקצועית ופעם בחודש אנחנו מארגנים טיול בצפון וכל חצי שנה טיול גדול בנגב של כמה ימים.
בסופ"ש כשאני מגיע לבית(מה לעשות יש צבא...)אז מלבד לXpark אני הולך בקביעות לקאנטרי עברון(ליד נהריה)ואני מתעסק בעיקר בחדר כושר,בריכה וטניס.
http://www.country-evron.co.il/
אהממ,חוץ מזה כמובן קריאת ספרים(בעיקר מיסטיקה וניו-אייג',ומתח)
ולאחרונה גם בישול וציור (כל יום אני מגלה דברים חדשים על עצמי :-) )
וזהו,כמובן שיש את התחביבים הרגילים שיש לכל אחד(מחשב,פלייסטישן3,חברה וכ'ו...)
אני חולם לאחר הצבא לארגן טיול א-ר-ו-ך לניו-זילנד ואוסטרליה-מי שלא יודע ניו-זילנד היא בירת האקסטרים בעולם,ובלי קשר היא הארץ הכי יפה בעולם(הסרטים של שר הטבעות צולמו שם)אז מישהו רוצה להצטרף?
יאללה תמשיכו ת'אשכול אל תהיה עצלנים :-)
נ.ב
אני גם אוהב לעצב גינות(פרחים וכאלה)כל הגינה בחזית של הבית אני עשיתי לבד!

"אל תספרו לי על מספרים כי אם על דרכי המחשבה של המפקדים"-חניבעל ברקא
נערך לאחרונה ע"י נץ כחול בתאריך 19-04-2007 בשעה 17:42.
|