24-04-2007, 10:20
|
|
|
|
חבר מתאריך: 01.04.02
|
|
|
עמי איילון ותיאורית הקונספירציה
השבוע אמר עמי איילון בכנס פעילים באשקלון אמירה שאמורה לזעזע את אמות הסיפים, ואשר משום מה, נדחקה לשוליים בתקשורת.
"הר-שפי לא ידעה שיגאל עמיר מתכוון לרצוח את ראש הממשלה. הייתי ראש השב"כ באותו הזמן ואני יודע בודאות, שהיא לא ידעה דבר".
http://news.msn.co.il/news/StatePol...70420084210.htm
אין להגזים במשמעות הדברים.
עמי איילון לא סתם אומר שהוא חושב שמרגלית הר שפי לא ידעה. הוא אומר שהוא יודע זאת בודאות.
ובנוסף הוא מגלה את מקור ידיעתו- מתוקף היותו ראש השב"כ.
בדבריו הוא יוצא כנגד קביעת בית במשפט העליון. ולכן הם מצריכים ביטחון רב וידיעה חד משמעית שאין בה מקום לספק .(בית המשפט לעומת זאת ביסס את קביעתו באשמת הר שפי על מכלול של פיסות אינפורמציה שהובילו אותו למסקנה הסופית)
ואני שואל, איך זה יכול להיות? איך יכול עמי איילון לחדור לנבכי ראשה של הר-שפי ולקבוע בודאות שהיא לא ידעה על כוונתו של יגאל עמיר? מאין לו הביטחון?ואיך תפקידו של ראש שב"כ תורם לידיעה הזאת?
האם נפל לכם האסימון? האם גם אתם חושבים על התשובה שאני חושב עליה?
(רמז- כותרת הידיעה).
התשובה העולה על דעתי היא זאת:
עמי איילון בטוח שהר שפי לא ידעה על כוונתו של יגאל עמיר לרצוח את ראש הממשלה יצחק רבין, מפני שיגאל עמיר לא רצח את ראש הממשלה יצחק רבין ....
מי רצח את יצחק רבין? על כך ישנן תיאוריות קונספירציה רבות שניתן למצוא אותן ברחבי הרשת.
המפורסמות בהן- תיאורית הכדור השלישי:
שלא כפי שקבעה ועדת שמגר - רבין נורה בשלושה כדורים ולא שניים (היתה על כך גם תוכנית טלויזיה שבה הוצגה חולצתו המקורית של רבין, עם 3 חורים של חדירות כדור) את הכדור השלישי ירה הרוצח האמיתי והוא נורה בזוית שלא היתה מתאפשרת ליגאל עמיר על פי צילומי האירוע.
תהיות נוספות: מה עשה מאחורי הקלעים הצלם, שצילם את הרחבה האחורית זמן רב, רחבה שלא צפויות בה התרחשויות מיוחדות ובאופן רגיל אינה אובייקט לצילום ממושך.
בנוסף הצלם התמקד ביגאל עמיר. צירוף מקרים?
צעקות ה"סרק סרק" מיד אחרי היריות.
ה"הודעה לעיתונות" שפרסם סוכן השב"כ אבישי רביב (שמפניה) בדבר הרצח שלא הצליח , עוד לפני ביצועו- ועוד ועוד....

חמישה חברי כנסת מושחתים מצטופפים בחיפושית:
שניים מקדימה. שלושה מאחורה - גם מקדימה .
נערך לאחרונה ע"י relove בתאריך 24-04-2007 בשעה 10:26.
|