לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-04-2007, 16:52
  melarky melarky אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.10.05
נקע בקרסול...

טוב שבועיים אחרי שנקעתי את הקרסול אני כבר מרגיש יותר טוב, והשאלה שלי נוגעת למביני עניין שכבר חוו נקע וחזרו לפעילות גופנית... בכל מקרה הנפיחות עדיין קיימת, אך פחות ממה שהייתה, היה לי שטף דם מאוד גדול בכף רגל שכמעט נעלם, תוך כדי הליכה אני בקושי מרגיש את זה כבר ובריצה קלה אני מרגיש כאב בינוני קל... אני מדריך ספורט בצבא וחשוב לי מאוד לחזור בהקדם האפשרי לריצה אבל כמובן בלי שאני אפגע בעצמי... אז כמה שאלות...:
1) אני צריך ללכת עם קרסולית כל הזמן, כלומר גם בהליכה רגילה?..(עד עכשיו לא הלכתי עם זה)
2) איזה תרגילים אתם מכירים שאני יכול לעשות לשיפור המצב?
3) יוצאת לי פיזיותרפיה רק חודש אחרי הפציעה.. זה שווה משהו?
4) המצב שתיארתי מעיד על נקע חמור/בינוני/קל?
5) אחרי כמה זמן לפי מה שתיארתי לכם אני אוכל לחזור לפעילות ריצה?

בתודה מראש... חייל פצוע ושבוז
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-04-2007, 17:44
  nadavchu nadavchu אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי melarky שמתחילה ב "נקע בקרסול..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי melarky
טוב שבועיים אחרי שנקעתי את הקרסול אני כבר מרגיש יותר טוב, והשאלה שלי נוגעת למביני עניין שכבר חוו נקע וחזרו לפעילות גופנית... בכל מקרה הנפיחות עדיין קיימת, אך פחות ממה שהייתה, היה לי שטף דם מאוד גדול בכף רגל שכמעט נעלם, תוך כדי הליכה אני בקושי מרגיש את זה כבר ובריצה קלה אני מרגיש כאב בינוני קל... אני מדריך ספורט בצבא וחשוב לי מאוד לחזור בהקדם האפשרי לריצה אבל כמובן בלי שאני אפגע בעצמי... אז כמה שאלות...:
1) אני צריך ללכת עם קרסולית כל הזמן, כלומר גם בהליכה רגילה?..(עד עכשיו לא הלכתי עם זה)

בתור חייל כבר 9 חודש במסלול עם נקעים חוזרים...

1. ברור שכל הזמן, אצלי יש חבר'ה שרצים עם קרסולית.
2. תרגילים שמקבלים בעיקר מהרופא בפיזיותרפיה, לא חשבתי אף פעם שהם שווים משהו ודווקא חשבתי שהם יגרמו לי לנקע, אבל לא יודע כנראה שזה עוזר.. אני אישית לא הרגשתי שזה עזר לי יותר מדי.
3. תמיד טוב ללכת לפיזיותרפיה.
4. נשמע לי שהתפוצצו לך שם כלי דם או משהו, אני לא רופא אז אני לא יכול לומר מה זה מעיד...
5. חכה שיפסקו הכאבים לגמרי!
ישן 27-04-2007, 17:52
  gothic_ gothic_ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי melarky שמתחילה ב "נקע בקרסול..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי melarky

קודם כל החלמה מהירה...
אני לא רופא, אני עונה לך מהנסיון האישי והמצער שלי עם נקעים.
1)אתה צריך ללכת עם איירקאסט כשאתה מרגיש שהקרסול שלך לא יציב...זה יכול להיות גם בהליכה אם נגיד אתה הולך בשביל עפר (דבר שלא מומלץ אחרי נקע) או כל מקום אחר שהרגל עלולה להתעקם ואתה רוצה לשמור על יציבות.
2)מכיר כל מיני, אני לא פיזוטרפיסט ולא יודע איפה בדיוק נקעת את הרגל לכן אני חושש שלא אוכל לעזור לך.
3)פיזוטרפיה תמיד עוזרת...עדיף חודש אחרי מאשר בכלל לא.
4)המצב שתיארת מתאר נקע בינוני ולא נקע קל. נקע קל עובר אחרי יומיים-שלושה כאילו כלום לא קרה.
5)תלוי בך, בהחלמה שלך ובמה שהפיזוטרפיסט\אורתופד יגידו, רצוי שתשאר במעקב, תבקש הפניות מר"מ2\רופא היחידה שלך לדעת שהכל תקין.

תרגיש טוב ואל תמהר לרוץ, הריצה יכולה לחכות, אם יש לך חדר כושר בבסיס ויש שם מתקן אופניים תעבור לזה בינתיים. חבל להרוס את הרגל לכל החיים בגלל שבגיל 18 היה קצת לחוץ לך לרוץ.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:33

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר