לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-04-2007, 11:50
  casio s600 casio s600 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.10.06
עזרה בבקשה!!!

אני מתלבט ושובר את הראש.
אני עדיין לא ברמה שלכם בצילומים ובמצלמות, אבל אני עוקב יום יום אחר הצילומים המדהימים
שאתם מביאים כאן וגם את הביקורת.
שאלה שמטרידה אותי.
יש לי מצלמה casio s600 קומפקטית שעולה 1300 ש"ח
עכשיו, ראיתי שיש מצלמה דמויית רפלקס של פוג'י מדגם finepix s5600/
השאלה שלי, האם מישהו יודע איזו מבינהן מוציאה תמונות ברמה יותר טובה מהשניה?
אני מצלם לפעמים את האחיינים שלי ולפעמים סתם תמונות של אנשים שאני רואה בתחנות אוטובוס
כי זה יפה בעיניי. אני יודע שהפוג'י נראית מקצועית וגדולה מהקסיו הקומפקטית. אבל עדיין
זולה ממנה. פשוט המלצות שלכם, ואם יש לכם איזה אתר חדש שמביא השוואות של תמונות גם יעזור.
את האתר הזה אני כבר מכיר
http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM
אם אפשר אחרים. תודה תודה תודה. פשוט תצילו אותי!!! כי אני שוקל
אם ללכת לקנות את הפוג'י או לא. כי חשובה לי איכות התמונה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-04-2007, 20:08
  משתמש זכר Superficiality Superficiality אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.06.05
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי casio s600 שמתחילה ב "קודם כל תודה לכולכם על..."

יש דבר אחד חשוב מאוד שאתה צריך להבין -
גם ההבדל בין מצלמה קומפקטית ממוצעת למצלמה חצי מקצועית עם עדשה סבירה הוא לא הבדל של שמיים וארץ. אולי לחצי מקצועית תהיה שליטה מגוונת יותר, טווח דינאמי גדול יותר, עדשה יותר חדה או רעשים נמוכים יחסית ברגישות גבוהה, אבל ברוב המוחלט של התמונות בתנאים לא קיצוניים, תראה הבדל, אבל לא משמעותי כמו שאתה בוודאי חושב.
אם אתה רוצה פנים חיות ומציאותיות, אתה צריך לגרום להן להיראות כאלה. מצלמות לא עושות פלאים, הן רק שומרות את מה שאתה רואה. אבל - אתה חייב לראות. מה שאתה מצלם קובע את התוצר הסופי הרבה יותר מהמצלמה עצמה, התאורה, הקומפוזיציה, ההבעות והתפיסה, להיות במקום הנכון ובזמן הנכון, כל אלו דברים הרבה יותר משמעותיים. אני מציע לך לקחת את המצלמה שלך לקצה היכולת, וגם להנות ממנה בתנאים שאינם קיצוניים לפני שאתה ממהר לקנות מצלמה. הרבה אנשים חושבים שציוד טוב יותר יהפוך את התמונות שלהם לטובות יותר ובעצם אותם לצלמים טובים יותר, אבל הוא רק נותן עוד גמישות מבחינת הדרישות היצירתיות, לא הופך תמונה משעממת למעניינת. צלם טוב יודע להפיק הרבה מאוד גם ממצלמה ממוצעת.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:38

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר